Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyedi faldekorációk kerma falpanelekből!

Olyan faldekorációval díszítheted otthonod, mely csak Neked van! Az általunk kifejlesztett műbőr faliképek egyedi stílusban, a Te elképzeléseid szerint is készülhetnek, bármilyen témában és számtalan méretben!

Miért különlegesek a KERMA műbőr faliképek?

Nagyon sokféle faldekorációs megoldás létezik, a falak díszítésére számtalan lehetőség van, de ezek közül is újdonságnak számít az, hogy egy kép 3D-s műbőr panelekből áll össze, mely bármilyen fotót, vagy képet ábrázolhat. Ez a technika a mi ötletünk, melyet az elmúlt évek alatt fejlesztettünk ki.

Mit kell tudni az a technikáról, az alkalmazott anyagról?

Faliképeink digitális nyomtatással készülnek 12,5x12,5cm és/vagy 25x25cm méretű panelekre. Ezekből a panelekből áll össze a kép. A panelek 1cm vastag faforgácslapból, 1cm vastag szivacsból és az arra ráfeszített, rátűzött nyomtatott speciális műbőrből állnak. A műbőr felületét még egy speciális lakkal is bevonjuk, hogy a nyomat tartósabb, uv álló és színtartóbb legyen.

Milyen méretű lehet a kép?

Egy adott kép tehát 12,5x12,5cm és/vagy 25x25cm panelekből állhat, így a méretek ennek a két méretnek a szorzói lehetnek. Páldául 100x125cm, 75x100cm, 75x87,5cm, de akár egy egész falat betöltő kép is megvalósítható, például 275x300cm méretben. Természetesen fontos az, hogy milyen felbontású és minőségű fotóról, vagy képről készítünk faliképet. Ha van egy kedvenc fotót, vagy képed, küld el nekünk és megnézzük, hogy az a méret amit szeretnél, megvalósítható-e.

Mit ábrázolhat egy falikép?

Bármit, amit szeretnél! Készítettünk már képet családi fotóról, festményről, kedvenc kutyusról, cicáról, különböző állatokról, virágokról, városokról. Ha van egy kedvenc fotód, vagy témád, írd meg nekünk, küld el a képet és tervezünk rá egy teljesen egyedi verziót. A tervezés ingyenes! Még egyedibbé tehető egy kép, ha a nyomtatott paneleket, sima, különböző színű műbőr panelekkel is keverjük egy képen. Erről több ötletet is találsz képeink között

Miért több, mint egy sima falikép?

Mert a KERMA nyomtatott műbőr panelekből nem csak egy sima faldekoráció készülhet, hanem akár egyedi falvédő, tv fal, ágyvég, vagy akár előszoba fal is. Gyerekszobába különösen egyedi és dekoratív falvédő születhet például különböző mesefigurák, állatok, vagy akár gyerekrajzok felhasználásával is. Egy szép falikép nem csak otthonunkat díszítheti, de nagyon jó ajándék ötlet is lehet, pl születésnapra, karácsonyra, ballagásra stb.

Mennyibe kerül egy nyomtatott falikép?

A faliképek ára 45.500.-/m2 Például egy 75x75cm kép 25.590.- , egy 125x150cm pedig 85.300.- bruttó. Ez az ár lehet, hogy valakinek elsőnek drágának tűnik, de a műbőr nyomtatás nem olcsó technológia, illetve a tervezés, képszerkesztés elég sok időt igényel, valamint a panelek kézi munkával készülnek műhelyünkben, ami szintén költséges. Szerintünk bármilyen azonos méretű festmény se olcsóbb, sőt valószínűleg drágább is! A mi képeink szintén egyediek, tehát a pénzedért olyan faldekorációd lesz, ami csak Neked van!

Hogyan kerül a kép a falra?

A paneleket ragasztással kell a falra helyezni. Alap esetben a paneleket egyenként kell a falra ragasztani, de az is megoldás lehet, hogy egy hordozóra ragasszuk őket és a hordozót pedig felfúrjuk, vagy felakasszuk a falra. Így a kép levehető, áthelyezhető lesz. Természetesen nagyobb kép esetén, mely akár egy egész falat is betölt, az első megoldás a javasolt. De persze ez egyénileg eldönthető. A hordozó lehet például egy natur bútorlap. A hordozó mindig legyen kisebb kb 2,5-2,5cm-el mint maga a kép. Így nem fog kilátszani, illetve körben led világítással is kiegészthető. Ez még növelheti a kép érdekességét, különlegességét. Ragasztáshoz a Soudal T-rex piros tubusú ragasztót ajánljuk.

Mit kell tudni a tisztításról?

A faliképet egyszerűen egy portörlővel tisztíthatod, vagy ha szükséges, akkor egy sima nedves puha törlőkendővel.

Hogy tudsz rendelni?

Elsőként küldd el nekünk azt a képet, amiről szeretnél faliképet. Írd meg, hogy milyen méretre gondoltál és azt, hogy 12,5x12,5cm vagy 25x25cm panelekből álljon a kép. Ha nem csak “simán” az adott képről vagy fotóról szeretnél nyomatot, hanem szeretnéd, ha egy kicsit egyedibbé alakítsuk át a képet, akkor azt is írd meg nekünk.

Mi egy héten belül elkészítjük a tervet, az árajánlatot és e-mailben elküldjük Neked. Ha mindent rendben találsz, akkor kezdődhet a gyártás! Gyártási időnk 3-4 hét. A képet futárcéggel küldjük el neked, vagy átveheted személyesen debreceni bemutatótermünkben is. A szállítási költség 20.000.- felett ingyenes, alatta pedig 1.990.-

Záró gondolatok…

Örülünk annak, hogy egyre többen választjátok ezt az egyedi faldekorációs megoldást. Mi minden egyes panelnél figyelünk a minőségre, mert számunkra minden egyes kép: alkotás! A tervezésnél megpróbáljuk mindenki igényét figyelembe véve, a legjobbat kihozni, akár egy egyszerű képből is! A végére pedig annyit: Vigyázat hamisítják! :-) Megjelent egy-két kritikán aluli próbálkozó is, akik saját ötletként próbálkozik...

 

Tovább

Csomagban olcsóbb! Akciós ajánlatokkal bővült webáruházunk!

Falburkolat webáruházunkban folyamatosan újabb és újabb falpanel típusokkal bővül választékunk! Az árban, típusokban, színekben és formákban széles palettánkat mostantól akciós csomag ajánlatokkal bővítettük!

Közel 10 éve foglalkozunk design falburkolatok, modern falpanel megoldások forgalmazásával. Elsősorban beltéri felhasználásra ajánlunk dekoratív és praktikus falburkolatokat, melyek között számos sikeres termék szerepel. Ezek közül szeretnénk egyes típusokra akciós ajánlatokkal jelentkezni! Az akcióban egy-egy adott mennyiség mellé ingyenes ragasztót ajánlunk, de megszűnő, vagy szállítás hibás termékek is szerepelnek az ajánlatok között. Célunk az, hogy egyre többen megismerjék és használják, beépítsék otthonukba a 3D-s falpaneleket. Ezekkel a burkolatokkal az egyszerű falakból trendi és látványos megoldásokat hozhatunk létre! A panelek többségének előnye, hogy akár szakember nélkül, házilag is megoldható a kivitelezés! Így nem kell a mesterre várni, spórolhatunk az idővel és a költségekkel egyaránt!

Az akciós csomag ajánlatok egyik sikerterméke a FlexWall és Regul pvc falpanelek. Ezek a különböző fa-, csempe- és kőmintás változatokban kapható falburkoló panelek beltéri felhasználásra készült, dekoratív elemek. Pénztárcabarát megoldás, könnyű vele dolgozni. Rakhatjuk előszobába, étkezőbe, készülhet belőle konyhai panel, de hálószobában, vagy a nappaliban is alkalmazhatjuk. Jelenleg több mint 170 mintában forgalmazzuk, ezek közül hoztunk létre csomagokat, melyekben 10 panel mellé 2 darab ragasztót ajándékba adunk! Akciósan értékesítjük a megszűnő mintákat, vagy a szállításkor sérült típusokat, tételeket is. 

A másik akcióban szereplő termékek a MyWall polisztirol falburkolatok. Itt szintén 10 darab panel mellé jár a 2db ajándék ragasztó! A polisztirol panelek festhető, beltéri falburkolatok, melyeknek előnye a könnyű súly, az összefüggő mintázat és az, hogy akár házilag is felrakhatjuk. Ha ezzel mégse szeretnénk foglalkozni, akkor egy szobafestőt bízzunk meg a feladattal. 


MEGNÉZEM AZ AKCIÓS CSOMAG AJÁNLATOKAT ITT: AKCIÓK

Szeretnénk még újabb típusokra is akciós csomagokat ajánlani. Kövessétek figyelemmel facebook bejegyzéseinket, vagy a webáruházban a híreket! 

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

https://www.pvcpanel.hu/gyik-35

Tovább

Barota melinda-home staging avagy hogya legyen vonzó az otthonunk...

Kerma Design

A Home Staging elsőre idegenül hangozhat sokaknak, azonban elég ha azt mondom, álomotthon címlapon. Barota Melinda, lakberendező segít nekünk az alábbi cikkben eligazodni a homestaging jelentésével illetve ötleteket és tippeket ad az ingatlaneladással kapcsolatban – hiszen a homestaging jóval több, mint ahogy elsőre hangzik.

home staging-et a piaci igények keltették életre a ’70-es éves Amerikájában Barb Swartz nevéhez köthetően. A lakberendezéssel és ingatlanértékesítéssel foglalkozó Barb felismerte azokat az előnyöket, melyeket ma is igyekszünk alkalmazni a sikeres értékesítés érdekében. A szó jelentése szerint színpadi díszletként mutassuk be a lakást az érdeklődőknek. Nyugat Európába a 2000-es évek elején indult el ez a fiatal szakma.

Barb egyik híres mondása: “A házadat áruljuk, nem a cuccaidat.”

Így a home staging jelentése és célja, az értékesítésre szánt ingatlan vevő számára vonzóvá tétele, a személyes jellegzetességek elhagyásával, vevőorientáltan, közízlésnek megfelelően. Ezzel az ingatlannal kitűnhetünk a tengernyi hirdetés közül és ha személyesen megtekinti az érdeklődő a lakást, azt kell elérnünk hogy azt gondolja: IGEN! Itt el tudom képzelni magam. Ezért fontos, hogy a vevő szemével lássuk otthonunkat. 10-ből 8 vevő nem tud elvonatkoztatni a narancssárga falaktól, a rendetlenségtől, nem látja meg a potenciált ingatlanunkban. Éppen ezért takarítsunk ki, szortírozzunk, távolítsuk el a felesleges bútorokat, ha kell fessünk ki egy egységes, világos falszínt választva.

Egyértelmű funkcióknak meg kell jelennie a helyiségekben, hogy meg tudjuk mutatni, itt bizony mindennek meg van a helye (dolgozosaroknak, étkezőnek stb). Teremtsünk harmóniát a home staging során, hogy olyan hangulat fogadja a vevőt, aminek nem tud ellenállni. Egy csokor friss virág az asztalon, egy illatmécses csak fokozza ezt az érzetet. A lakás felkészítésének szépsége, hogy mindenki nyer, jobb áron tudja az eladó értékesíteni azt, a vevő pedig álmai otthonába költözhet be gond nélkül, azonnal.

 

Minőségi fotókat használjunk kizárólag a hirdetés során és csatoljunk egy méretarányos alaprajzot is. A fotón a szoba egésze látszódjon lehetőleg, egyértelmű legyen a szobák elhelyezkedése, mérete. Nem csak alkalmazhatjuk a home staging-et értékesítés esetén, hanem alkalmazzuk is! Gyorsabb és jobb eredmény a jutalma. Azonban saját otthonunkat nem kell ennyire lecsupaszítani, néhány személyes tárgyat, részletet az otthonosság érzete miatt fontosnak tartok, így ne keverjük a fogalmakat.

Melyek a Home Staging lépései, hogyan vágjunk bele?

Mielőtt belevágunk a home staging-be döntsük el, hogy valóban el akarjuk e adni az ingatlant. Tudjuk hogyan tovább, mikor tudunk kiköltözni stb? Gondolkodjunk előre, legyen a cél világos és egyértelmű. Sikeresebbek vagyunk, ha konkrét tervvel rendelkezünk.

Vizsgáljuk meg objektíven az ingatlan aktuális értékét, állapotát, ismerjük meg a piaci kínálatot és határozzuk meg a homestaging-re fordítható keretösszeget.

 Készítsünk felújítási tervet és megkezdődhet a beszerzés és a munka oroszlán része. Nyilvánvalóan a lakás állapota dönti el, hogy nagyobb renoválásra vagy csak kisebb rendezgetésre lesz szükség. Egy méretezett és berendezett alaprajzzal készüljünk az érdeklődők számára, erről még a hirdetés előtt gondoskodjunk és a képek mellett ezt is szerepeltessük.

Alkalmazzuk a homestagingdefiniálása során említett trükköket (fényes, letisztult, rendezett, a szó jó értelmében személytelen, világos enteriőr kialakítása, ahol mindennek megvan a helye)

 Végül lehet fotózni, hirdetni, bezsebelni a bókokat, eladni, örülni.

home staging-elt lakás nem a saját ízlésünket mutatja, sőt a cél az, hogy olyan képpé formáljuk a bemutatni kívánt ingatlant, hogy bárki oda tudja képzelni magát és ne bízzuk a véletlenre, vajon el tud e vonatkoztatni egy felesleges komódtól a szűkös folyosón, vagy a sötét falszíntől a hálóban. Teremtsük meg a tökéletes otthon feltételeit annak érdekében, hogy beleszeressen és vásárlási szándékával éljen a vevő.

 

Honnan meríthetünk inspirációt?

 

Ha ezek a gondolatok meggyőzőek, de nem tudjuk, hogyan vágjunk bele, hogy is fog kinézni az ideális enteriőr, kérhetjük szakértő segítségét, vagy gyűjthetünk inspiratív képeket a világhálóról. Számos képmegosztó oldal áll rendelkezésre, hasznos útmutatások birtokába kerülhetünk.

Ha a Pinteresten a Kerma Design oldalára látogatnak a kedves érdeklődők megannyi ötlettel, számos gyönyörű megoldással találkozhatnak.

Az igények, lehetőségek és elképzelések tisztázása elengedhetetlen a folyamat legelején. Ha a fent javasolt pontokat végig gondoltuk, vonjunk be szakembert is, aki a felújítandó tételek árazásában és technikai tudnivalóiban konkrét segítség tud lenni. Melyik ötlet kivitelezhető, melyik engedélyköteles, milyen határidővel számolhatunk. Ezzel fel is készültünk egy csodás kalandra. Jó felújítást, jó értékesítést kedves lakástulajdonosok!

Köszönet a cikkért Barota Melinda lakberendezőnek!

www.instagram.com/melishdesign

 

Tovább

Néhány gondolat a mosókonyháról...

Fontos, hogy a háznak legyen egy pontja, ahol akár szusszanhat is az ember - bizony, sokaknak ez a mosókonyha! A száradó ruhák illata, az öblítő, a mosógép vagy a szárítógép monoton hangja ad pár percnyi megnyugvást - anyukák, kinek ismerős?

A mosókonyha funkcionális tér, tehát érdemes így is alakítani. Ha megoldható, akkor beépített szekrényekkel, beépített mosógéppel és szárítógéppel sok helyet spórolhatunk meg, továbbá a vasalódeszkát is beépítethetjük, ezzel is trükközve a helyhasználattal. Ne feledkezzünk el a polcok használatáról sem - ha van még plusz hely, akkor érdemes ez a
lehetőséget is észben tartanunk - ide kerülhetnek a különböző mosószerek,mosóporok, öblítők, vasaláskönnyítő szerek.

Azért mert funkcionális tér, nem szükségszerű hogy unalmas is legyen - a fehér, a matt, neutrális színek mellett igenis bátran kísérlezhetünk! Elsőnek is, határozzuk meg azokat a színeket esetleg mintákat amelyekkel dolgozni szeretnénk - ha ezek megvannak, akkor jöhetnek az ötletek: a szekrényeket egyszerűen átfesthetjük a kívánt színre, vagy ha ennél egyszerűbb és gyors megoldásokra vágyunk, akkor használhatunk öntapadós fóliát, amit könnyedén tisztán tarthatunk illetve bármikor át is fóliázhatjuk más színűre/ mintájúra.

A falakon ha csempe burkolatok találhatóak, szintén használhatunk öntapadós fóliát, nem kell új csempét vennünk - PVC dekor panelekkel is dolgozhatunk, amiket bátran ráragaszthatunk a már meglévő csempénkre. Mivel ezeket gyerekjáték felhelyezni, időt és pénzt is spórolhatunk, nem beszélve arról,hogy ezen apró módosításokkal teljesen más érzetet és stílust is adhatunk az adott helyiségnek. Ha a falakon nincsenek csempék vagy egyéb falburkoló elemek, akkor is
alkalmazhatunk falpaneleket - könnyen vágható, alakítható és tisztántartható modellekről beszélünk, amelyeket az adott falfelülethez tudunk igazítani és felrakásuk nem igényel ebben az esetben sem szakembert, így egyetlen nap alatt átvarázsolhatjuk a mosókonyhánkat. A FlexWall és Regul pvc falburkolatok akár házilag is felrakhatóak, nem kell hozzá szakember se! Több mint 170 mintában elérhető dekorációs megoldás, amivel gyorsan és könnyedén újjá varázsolhatjuk a falakat! A falakra, vagy a bútorok és különböző felületek dekorálására pedig széles választékban elérhetőek nálunk a Gekkofix és egyéb öntapadós tapéták. Nagyon jó választás még a szintén öntapadós, de szivacsos anyagú MAJA 3D-s falburkolatok. 

Ha ragaszkodunk a dekorációhoz, vászonképeket is tehetünk a falra - ez már csak olyan utósimitásként, hangulat kiegészítésként. A padlóra kerülhet könnyen tisztán tartható szőnyeg, vehetünk különböző kosarakat, tárolókat - ezeket ha nem találunk színben egyezőket, könnyedén lefóliázhatjuk. A padló pedig lehet a most divatos vinyl burkolat akár, mely számos helyen kapható. Mi a DIEGO burkolatait ajánljuk! 

Webáruházunkban a mosókonyha felújításához mindent megtalál - öntapadós fóliák (matt, fényes), falpanelek és a rögzítéshez szükséges ragasztókat is megtalálja nálunk. Inspirációért látogassa meg Pinterest weboldalunkat, ha pedig a kész eredményt elküldi számunkra, mi közzétesszük Facebook oldalunkon!

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

Kapcsolódó cikkek

 

Tovább

Otthonok személyre szabva

https://www.kerma.hu/webaruhaz/regul-pvc-panelek-42048/42048/

Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de
mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét.

Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét. Mutatunk pár lehetséges ötletet, ami elindíthatja a leendő új tulajdonost abban hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt.

Minden a bejárati ajtónál kezdődik - a bejárati ajtót akár lefesthetjük, kicserélhetjük, tehetünk rá évszaknak megfelelő dekort - a kreativitásunkon múlik, hogyan tudjuk a legjobban kimutatni, hogy éppen ki is lakik itt  - gondoljunk csak arra, hogy meghívjuk a barátainkat egy házavató bulira: ha egy beszédes dísszel, egy kreatív ajtó kopogtatóval jelezhetjük a vendégeinknek, hogy jó helyen járnak :)

Az előszobában elhelyezhetünk személyes tárgyakat ha lehetőségünk van rá - egy fotó falat is létrehozhatunk, a kulcs akasztónk is lehet személyre szabott kreatívan( az interneten számos ötlet fellelhető: legó, borosdugó és egyéb vicces kulcsakasztó). Ha imádjuk a virágokat, akkor bátran vásároljunk virágot az előtérbe - akár vágott virág, akár cserepes - jól fog mutatni! A falakat akár falpanelekkel is bevonhatjuk - ennek nem csak esztétikai hatása lehet, hanem konkrétan segíthet abban, hogy felfogja a zajt. Több száz féle falpanel közül válogathatunk - van aki a textilbőrrel bevont falpanelekre esküszik, mások pedig a természetesebb, eco parafa falpanelekben lát lehetőséget.

nappali és a konyha is könnyedén egyedivé varázsolható - játszhatunk a falszínekkel, tapétákkal, bútorokkal. Ha egy adott stílust képviselünk a nappaliban legyen az a minimalista,letisztult vonalak akkor érdemes elgondolkoznunk, hogy milyen apróságok, dísztárgyak vagy kiegészítők állják meg a helyüket ebben a térben. Érdemes egy színpalettát létrehoznunk ahhoz, hogy átláthatóbbá tegyük a már meglévő bútoraink, dísztárgyaink, textiljeink helyét a lakásban. Ha nagyon ragaszkodunk egy-egy bútorhoz, de a színe nem megfelelő akár át is festhetjük - nem egy ördöngősség, csupán időt és némi kézügyességet igényel.
Ha szeretnénk védeni a falakat akkor érdemes befektetünk a fent említett falpanelekbe - a gyerekszobánál kifejezetten praktikus is lehet: ágy mögé helyezve, a falra téve - könnyen tisztán tartható, így az esetleges szennyeződések miatt sem kell aggódnunk.



hálószoba az egyik legfontosabb eleme a háznak. A pihenés, a kikapcsolódás tere így kerüljük az olyan tárgyak elhelyezését, ami ezt gátolja. Egy puha szőnyeg, két éjjeliszekrény, egy lámpa, esetleg egy könyvespolc vagy ruhásszekrény - egyszerű, puritán megoldás amit feldobhatunk pár kiegészítővel. Figyeljünk a színekre: ne legyenek túl élénk színek, vagy túlzott minták.

Összességében törekedjünk arra, hogy a tervezés fázisában minden lehetséges sarkalatos pontra találjunk megoldást : ha albérletbe költözünk akkor fontos szempont, hogy mobilitásra helyezzük a hangsúlyt. Továbbá egyeztessünk a tulajdonossal, hogy festhetünk-e, alakíthatunk-e a beleegyezésével - ez nagyban függ attól, hogy hosszútávra tervezünk-e itt maradni. Ha pedig az otthonunkról van szó, akkor még inkább járjuk körbe alaposan a témát  elvégre nem egy-két évig szeretnénk élvezni az otthonunk kényelmét. Ha falburkolatra van szükség, akkor ebben segít a Kerma Design dekorpanel és 3D-s falpanel webáruház, melyben számos megoldást, ötletet és inspirációt találunk! Az ötletek megvalósításához pedig 2000 falburkolat közülválaszthatunk!

Hamarosan indul új KERMA DESIGN falburkolat webáruházunk: www.kermadesign.hu 

Tovább
0 db

kermadecor

blogavatar

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” Stephen King

Utolsó kommentek