Falburkolat webáruházunkban folyamatosan újabb és újabb falpanel típusokkal bővül választékunk! Az árban, típusokban, színekben és formákban széles palettánkat mostantól akciós csomag ajánlatokkal bővítettük!

Közel 10 éve foglalkozunk design falburkolatok, modern falpanel megoldások forgalmazásával. Elsősorban beltéri felhasználásra ajánlunk dekoratív és praktikus falburkolatokat, melyek között számos sikeres termék szerepel. Ezek közül szeretnénk egyes típusokra akciós ajánlatokkal jelentkezni! Az akcióban egy-egy adott mennyiség mellé ingyenes ragasztót ajánlunk, de megszűnő, vagy szállítás hibás termékek is szerepelnek az ajánlatok között. Célunk az, hogy egyre többen megismerjék és használják, beépítsék otthonukba a 3D-s falpaneleket. Ezekkel a burkolatokkal az egyszerű falakból trendi és látványos megoldásokat hozhatunk létre! A panelek többségének előnye, hogy akár szakember nélkül, házilag is megoldható a kivitelezés! Így nem kell a mesterre várni, spórolhatunk az idővel és a költségekkel egyaránt!

Az akciós csomag ajánlatok egyik sikerterméke a FlexWall és Regul pvc falpanelek. Ezek a különböző fa-, csempe- és kőmintás változatokban kapható falburkoló panelek beltéri felhasználásra készült, dekoratív elemek. Pénztárcabarát megoldás, könnyű vele dolgozni. Rakhatjuk előszobába, étkezőbe, készülhet belőle konyhai panel, de hálószobában, vagy a nappaliban is alkalmazhatjuk. Jelenleg több mint 170 mintában forgalmazzuk, ezek közül hoztunk létre csomagokat, melyekben 10 panel mellé 2 darab ragasztót ajándékba adunk! Akciósan értékesítjük a megszűnő mintákat, vagy a szállításkor sérült típusokat, tételeket is. 

A másik akcióban szereplő termékek a MyWall polisztirol falburkolatok. Itt szintén 10 darab panel mellé jár a 2db ajándék ragasztó! A polisztirol panelek festhető, beltéri falburkolatok, melyeknek előnye a könnyű súly, az összefüggő mintázat és az, hogy akár házilag is felrakhatjuk. Ha ezzel mégse szeretnénk foglalkozni, akkor egy szobafestőt bízzunk meg a feladattal. 


MEGNÉZEM AZ AKCIÓS CSOMAG AJÁNLATOKAT ITT: AKCIÓK

Szeretnénk még újabb típusokra is akciós csomagokat ajánlani. Kövessétek figyelemmel facebook bejegyzéseinket, vagy a webáruházban a híreket! 

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

https://www.pvcpanel.hu/gyik-35