A design falburkolatok és a 3D-s falpanelek egyre népszerűbbek itthon is a vásárlók körében, így ma már több helyen is találkozhatunk ezekkel a termékekkel az üzletekben, de a legnagyobb választékot a webáruházakban találjuk.

 

Otthonunk dekoráláshoz jó választás a különböző falpanelek, melyekkel nagyszerű megoldásokat hozhatunk létre. A sima unalmas és üres falakat ma már nagyon sokféle modern falburkolattal tehetjük izgalmassá! A legtöbb falpanel előnye, hogy akár házilag is felrakhatjuk, nem szükséges hozzá szakember, vagy szaktudás és különleges szerszámokra sincs szükség. 

 

Beszerzésüket tekintve elsősorban festékboltokban, illetve barkácsáruházakban, építőanyag kereskedésekben találkozhatunk különböző típusokkal. Ezekben az üzletekben elsősorban különböző polisztirolból, gipszből, illetve pvc-ből készült falburkolatokat találunk. Ezeknek a vállalkozásoknak a 99%-a forgalmazó, tehát nem gyártóként vannak jelen. Itthon a különböző falpaneleknek a gyártása még mindig gyerekcipőben jár, igen kevés azoknak a száma, akik gyártanak. Anyagát tekintve gipsz vagy műbőr és szintetikus műbőr anyagokból találunk gyártókat. Többek között minket is, hiszen már közel 10 éve gyártunk műbőr falpaneleket, melyekből falvédők, tv falak, ágyvégek, előszoba faldekorációk és egyéb design falburkolat megoldások születnek. 

 

Az itthon kapható falpanelek többsége külföldi gyártók terméke. Ezek között lengyel, orosz, holland, német illetve kínai cégeket is találunk. Mi is zömmel ezekből az országokból szerezzük be termékeinket.

 

A falpanel választás nem egy hirtelen döntés szokott lenni. Az ember találkozik vele az interneten, a Facebookon, Instagramon, vagy a Pinteresten. Különböző megoldásokat lát, amiből nem igazán derül ki, hogy milyen anyagból van az adott falpanel dekoráció, milyen méretben, színben érhető el, illetve fő kérdés, hogy hol kapható?!

Mi ebben tudunk segíteni! Webáruházunk minden nap, éjjel-nappal nyitva áll az érdeklődök számára! Inspirációs képekkel segítünk a választásban, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon és írásban is szívesen válaszol bármilyen kérdésre!

 

Szóval a válasz a kérdésre, hogy hol kapható falpanel hétvégén az, hogy nálunk! Személyes megtekintésre hétköznap van lehetőség a debreceni bemutatótermünkben, mely a Fokos utca 14/a szám alatt található. Itt 8-16:00-ig várjuk az érdeklődőket.