Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2021…mi történt ebben az évben velünk

Lassan vége ennek az évnek is…Ilyenkor szokás egy kicsit visszatekinteni, mérlegelni, hogy mi történt, milyen változások voltak cégünk életében, hol tartunk most és mik a tervek a jövőre nézve!

Közel 10 éve foglalkozunk 3D-s falpanelek, design falburkolatok forgalmazásával. Minden év egy kicsit más volt cégünk életében is. Szerencsére elmondhatjuk, hogy folyamatosan fejlődünk, egyre több termékkel vagyunk jelen webáruházunkban, illetve minden évben újdonságokkal is jelentkezünk. 

2021 sajnos főként a Covid-ról szólt, ami mindenképpen meghatározó egy cégnél is, így nekünk is alkalmazkodnunk kellett a megváltozott helyzethez. Szerencsések vagyunk, mert amikor a járvány miatt a világ bezárkózott, így az otthon ülő emberek több figyelmet fordítottak otthonukra ezáltal. Mivel nem volt lehetőség utazni, éttermekbe, vagy koncertekre járni, így ez az időszak az otthon felújítására adott lehetőséget sokak számára. Az online kereskedelem jelentősen erősödött, megnőtt a kereslet az interneten beszerezhető termékekre. 

A megnövekedett rendelések feladták a leckét számunkra is! Ahhoz, hogy a megrendelt termékeket a vásárlóink időben megkapják, több emberre, nagyobb raktárkészletre volt szükségünk! Így csapatunk 3 újabb kollégával bővült és a közkedvelt termékekből többet kezdtünk el raktározni! Miután sikerrel vettük ezeket az akadályokat, sajnos nálunk is beütött a betegség! Rövid időn belül a csapat nagy része beteg lett, így egy nagyon nehéz időszak következett. Hiába volt készletünk, hiába jöttek a megrendelések, sajnos nem tudtuk azokat időben teljesíteni, hiszen nem volt aki legyártsa, becsomagolja, vagy feldolgozza azt az irodában. Közel egy hónap így telt el és be kell vallanunk, hogy nagyon sok negatív visszajelzést kaptunk. Szerencsére a legtöbben megértőek és türelmesek voltak irányunkban, melyet ezúton is köszönünk mindenkinek!!! 

Az újabb nehézség, ami még sajnos mindig fennáll, a beszerzések akadozása volt. A legtöbb termékünk külföldről érkezik és mivel a covid minden országban problémát jelentett, így a mi beszállítóink is ezen problémákkal küzdöttek és küzdenek. Akadozott a gyártás, megnőttek a szállítási határidők és sajnos áremelkedések is bekövetkeztek. 

Szerencsére optimisták vagyunk és alkalmazkodunk a kialakult helyzethez, mint mások is! Még többet és még jobban próbálunk teljesíteni és dolgozni azért, hogy vásárlóink továbbra is elégedettek legyenek cégünkkel! 

De minden rosszban van valami jó, szokták mondani. Cégünk ebben az évben egy nagyobb ingatlanba költözött és így jelenleg egy 530 m2-es helyen tudunk sokkal nagyobb raktárral és irodával működni. Csapatunk létszáma 13 főre nőtt. Újabb webáruházat indítottunk el, mely szintén falpanelekkel foglalkozik. Megkezdtük újabb falpanel típusok forgalmazását. Ezek közül kiemelnénk a lamellás, bordázott falpaneleket, valamint a Wallplex konyhai falburkolatokat. Folyamatban van a Kerma textil panel kollekció bevezetése, valamint hamarosan újabb falburkolatokkal is jelentkezünk.

2022 tervei között szerepel, hogy tovább növeljük az online jelenlétet, még több tartalommal, még több falburkolat megoldással segítsük az érdeklődőket. Nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a videós tartalmakra és még több online platformon fogunk erősíteni! Továbbra is elsődleges célunk az elégedett ügyfél! Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg a falpanelekben rejlő lehetőségeket! Hiszen a segítségükkel egy szebb, dekoratívabb otthont varázsolhatunk! 

kerma design

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

 

Tovább

Nincs többé unalmas fal! Falpanelek a lakberendezésben és az otthonunkban!​​​​​​​

Otthonunk tervezésekor egyik fő szempont a falak kialakítása, melyek körül ölelnek bennünket és különböző tereket, helységeket alkotnak. Ezek a falak ma már nagyon változatosak, dekoratívak lehetnek a különböző falpaneleknek köszönhetően. Így otthonunk még egyedibb és még különlegesebb lehet. Ezeknek a falburkolatoknak egyik szakértője és meghatározó forgalmazója a Kerma Design, mely már közel 10 éve foglalkozik falpanelekkel

A Kerma Design kezdetben különböző lakberendezési termékek forgalmazásával, illetve egyedi szobrok, figurák, dekorációk  gyártásával foglalkozott. Egy felkérés alkalmával az egyik partnerük szeretett volna egy hullám mintás falburkolat gyártására ajánlatot kérni. Ekkor találkoztak először a falpanelekkel. Mivel ez közel 10 éve történt, így nem igazán volt még a hazai piacon hasonló termék, ezért elkezdtek külföldi internetes oldalakon nézelődni. Ez volt az első találkozás a falpanelekkel. Mivel nagyon megtetszett ez az új lehetőség és itthon még ismeretlenek voltak ezek a falburkoló panelek és burkolatok, elhatározták, hogy érdemes lenne megpróbálkozni a forgalmazással. 

Az első termék a különböző méretű téglalapokból álló, műbőr bevonatokkal készült falpanelek lettek, melyekhez hasonlót az olasz Studioart nevű cégnél látták. A termék megalkotása és a gyártás megtervezése hónapokat vett igénybe, mely folyamatosan alakult és fejlődött. Kezdetben nem is volt tudatos, hogy majd ezekből a színes négyzetekből milyen falak lesznek, a vásárlók milyen funkciókkal fogják használni. Az elkövetkező években a különböző igényeknek és érdeklődéseknek köszönhetően ezekből a panelekből születtek meg a különböző falvédők, tv falak, ágyvégek, előszoba faldekorációk. Ma ez a cég egyik fő terméke, mely Kerma műbőr falpanel néven lett ismert és közkedvelt. 

A növekvő érdeklődésnek köszönhetően és a tudatos keresgélésnek köszönhetően egyre több és több külföldi gyártó cég termékei kerültek be a Kerma webáruház választékába. Ezek a falpanelek különböző anyagokból és számos mintában készült falburkolatok, melyek megoldást jelentenek a falak dekoratív kialakításához. 

Az első forgalmazott márka a holland Wallart cukornád 3D-s falpanelek voltak, majd egyre több gipszből készült falburkolat következett. A cél ezek után az volt, hogy egy olyan webáruház jöjjön létre, mely a legnagyobb választékot nyújtsa az érdeklődőknek. Ma már több mint 2000 különböző falpanel kapható a webáruházban. A legtöbb panel előnye, hogy akár házilag is felrakható, nem szükséges hozzá szakember, vagy különlegesebb szerszám, vagy szaktudás. 

Az egyik ilyen termék volt 2017-ben a FlexWall pvc falpanelek. Ezek műanyagból készült, különböző fa-, csempe- és kőmintás falpanelek, melyek több mint 170 mintában elérhetőek. Ma ez a legkedveltebb és legnagyobb darabszámban eladott termékük. A siker annak köszönhető, hogy a pvc falpanelek árban kedvezőek, házilag felrakhatóak és rengeteg mintában elérhető. 

A Kerma Design folyamatosan követi a trendeket és a legtöbb falburkolat újdonság sokszor náluk jelenik meg elsőként. Stílusban, formákban, anyagokban nincs hiány, náluk mindenki megtalálja a számára megfelelő falburkolat megoldást! 

A kezdetben két alapítóval indult vállalkozás ma 14 főt foglalkoztat. A folyamatos fejlődés rengeteg munkával járt és jár most is. A Kerma a hazai falpanel és falburkolat forgalmazók , gyártók között az a cég, mely a legtöbb online tartalommal, referenciával és a közösségi oldalakon a legtöbb követővel rendelkezik. Mindenképpen megemlítendő a több mint 128.000 Facebook követő, a 10.000 Instagram rajongó, vagy a Pinteresten összegyűjtött több mint 36.000 fotó falpanel témában, melynek havonta 1,4 milliónál több megtekintője van. Ezen kívül számos más online platformon is sikeresen jelen vannak, mint például a Google cégem, ahol 2485 értékeléssel büszkélkedhetnek! 

A cég fő vásárlóköre elsősorban lakossági ügyfelekből áll, illetve több ismert ember is a Kerma termékeit választotta. Ilyen volt például Osvárt Andrea, Csákány Mónika, Majka, Gáspár Győző, Bockor Gábor, Palácsik Lilla, Visváder Tamás, Osváth Zsolt, Tölgyesy Csaba, Csordás Tibi, vagy Nagy László kézilabdás. 

Ezen kívül nagyon sok lakberendezővel dolgoznak együtt, akiknek a terveinek segítségével a termékeik impozáns módon lettek kialakítva és beépítve számos otthonban, irodában, hotelben, vagy egyéb helyeken. 

A Kerma továbbra is azon munkálkodik, hogy még több falburkolat megoldással ismertesse meg az érdeklődőket, keresi a környezetbarát, vagy újrahasznosított anyagokból készülő termékeket, vagy azokat, melyekkel gyorsan, házilag dolgozhatunk és szépíthetjük otthonunkat, környezetünket! Folyamatos akciókkal, kuponokkal, és játékokkal kedveskedik ügyfeleinek, mert számukra fontos az elégedett ügyfél! 


 

Tovább

NyissunkNyissunk teret - tippek, trükkök

A kreativitás a kulcsszó ezekben az esetekben is - merjünk kilépni a komfortzónánkból!

Sokan vágynak arra, hogy legyen egy levegős, nyitott terük otthon. Ezt nemcsak társaságházi panelekben hanem tulajdonképpen az összes típusú háznál előszeretettel kérik a leendő tulajdonosok. Hogyan néz ki ez a gyakorlatban? Összenyitott konyha-étkező,  konyha-nappali vagy ezek variánsaival találkozhatunk leggyakrabban. Mivel így sokkal nagyobb teret kapunk, van helyünk “játszani” azaz dekorálással, különböző praktikus megoldásokkal még inkább élhetővé, szerethetővé varázsolhatjuk otthonunkat. De valóban jó megoldás ez, ha ekkora terünk van?

A leggyakrabban elkövetett hiba az, hogy nincs egy origónk, azaz egy pont, ahonnan kiindul minden. Így azt az érzetet kaphatjuk, hogy egy óriási térben vagyunk, ahol elveszünk, sokkal inkább egy hall-hoz hasonlít, mintsem egy adott élettérhez. Ez amiatt van, hogy nincs felosztás és minden egybefolyik.
Hogyan válasszuk széjjel?

Falpanellel!
Ahol szeretnénk, hogy legyen választóvonalunk azt a falat dekorálhatjuk falpanellel, így kapunk egy látható de mindeközben “láthatatlan” választást, ami jót fog tenni az adott térnek. Nyilván minden otthonnak megvan a maga stílusa és jellemző stílusjegyei így érdemes ilyen falpanelben gondolkozni. Rusztikusabb, merevebb az otthonunk jellemző stílusa? Fahatású vagy parafa panelekkel játszhatunk, mozaikozhatunk például. Ezeket a paneleket gyerekjáték felhelyezni, nem szükséges hozzá sem szakember, sem óriási szakértelem, tehát ezzel nemcsak időt, hanem pénzt is spórolhatunk.  A kreativitás a kulcsszó ezekben az esetekben is - merjünk kilépni a komfortzónánkból! 

Második leggyakrabban elkövetett hiba, ahogy fent is említettük, hogy az adott otthon stílusa nem egységes, hanem sokféle stílus keveredik helyiségről helyiségre. Ez zavaró lehet, ezért próbáljunk egy színséma szerint dolgozni azaz színben megegyező vagy passzoló elemekkel dolgozzunk, ezekhez igazítva a kiegészítőket, bútorokat és a fal színét

A konyha szokott az első helyen szerepelni, mikor felmerül, hogy nyitottabb térre van szükség. Ahogy szó esett már róla, a konyha-nappali-étkező hármasa alapvetően egy jó ötlet lehet abban az esetben, ha ezeket egy szintre tudjuk hozni. Ha a konyhánk modern, hightech, króm megoldásokkal készült akkor ezt a vonalat kellene végigvezetni az említett két másik teren is - ha még csak a tervezési folyamat elején járunk azaz nincs kész a konyhánk sokkal könnyebb dolgunk van, mert így minden formálható még. Ha már kész a konyhánk egy fokkal nehezebb dolgunk van, de ez sem lehetetlen.  Ha a konyha alapszíneit átvisszük a nappaliba és az étkezőbe akkor nyert ügyünk van - falpanelekkel (akár csak egy falra is!), dekorációs elemekkel, kisebb bútorokkal akkor érzékelhető lesz a harmónia és a nyitott tér valóban egységessé válik.

Minden otthon individuális - mi pedig törekszünk arra, hogy ne törjük meg ezt az egyediséget!
Látogassa meg weboldalunkat, hogy több ezer falpanel közül válogasson - ha pedig inspirációra van szüksége látogassa meg Pinterest oldalunkat!

https://www.kerma.hu/falpanel-blog/

Tovább

Egyedi faldekorációk kerma falpanelekből!

Olyan faldekorációval díszítheted otthonod, mely csak Neked van! Az általunk kifejlesztett műbőr faliképek egyedi stílusban, a Te elképzeléseid szerint is készülhetnek, bármilyen témában és számtalan méretben!

Miért különlegesek a KERMA műbőr faliképek?

Nagyon sokféle faldekorációs megoldás létezik, a falak díszítésére számtalan lehetőség van, de ezek közül is újdonságnak számít az, hogy egy kép 3D-s műbőr panelekből áll össze, mely bármilyen fotót, vagy képet ábrázolhat. Ez a technika a mi ötletünk, melyet az elmúlt évek alatt fejlesztettünk ki.

Mit kell tudni az a technikáról, az alkalmazott anyagról?

Faliképeink digitális nyomtatással készülnek 12,5x12,5cm és/vagy 25x25cm méretű panelekre. Ezekből a panelekből áll össze a kép. A panelek 1cm vastag faforgácslapból, 1cm vastag szivacsból és az arra ráfeszített, rátűzött nyomtatott speciális műbőrből állnak. A műbőr felületét még egy speciális lakkal is bevonjuk, hogy a nyomat tartósabb, uv álló és színtartóbb legyen.

Milyen méretű lehet a kép?

Egy adott kép tehát 12,5x12,5cm és/vagy 25x25cm panelekből állhat, így a méretek ennek a két méretnek a szorzói lehetnek. Páldául 100x125cm, 75x100cm, 75x87,5cm, de akár egy egész falat betöltő kép is megvalósítható, például 275x300cm méretben. Természetesen fontos az, hogy milyen felbontású és minőségű fotóról, vagy képről készítünk faliképet. Ha van egy kedvenc fotót, vagy képed, küld el nekünk és megnézzük, hogy az a méret amit szeretnél, megvalósítható-e.

Mit ábrázolhat egy falikép?

Bármit, amit szeretnél! Készítettünk már képet családi fotóról, festményről, kedvenc kutyusról, cicáról, különböző állatokról, virágokról, városokról. Ha van egy kedvenc fotód, vagy témád, írd meg nekünk, küld el a képet és tervezünk rá egy teljesen egyedi verziót. A tervezés ingyenes! Még egyedibbé tehető egy kép, ha a nyomtatott paneleket, sima, különböző színű műbőr panelekkel is keverjük egy képen. Erről több ötletet is találsz képeink között

Miért több, mint egy sima falikép?

Mert a KERMA nyomtatott műbőr panelekből nem csak egy sima faldekoráció készülhet, hanem akár egyedi falvédő, tv fal, ágyvég, vagy akár előszoba fal is. Gyerekszobába különösen egyedi és dekoratív falvédő születhet például különböző mesefigurák, állatok, vagy akár gyerekrajzok felhasználásával is. Egy szép falikép nem csak otthonunkat díszítheti, de nagyon jó ajándék ötlet is lehet, pl születésnapra, karácsonyra, ballagásra stb.

Mennyibe kerül egy nyomtatott falikép?

A faliképek ára 45.500.-/m2 Például egy 75x75cm kép 25.590.- , egy 125x150cm pedig 85.300.- bruttó. Ez az ár lehet, hogy valakinek elsőnek drágának tűnik, de a műbőr nyomtatás nem olcsó technológia, illetve a tervezés, képszerkesztés elég sok időt igényel, valamint a panelek kézi munkával készülnek műhelyünkben, ami szintén költséges. Szerintünk bármilyen azonos méretű festmény se olcsóbb, sőt valószínűleg drágább is! A mi képeink szintén egyediek, tehát a pénzedért olyan faldekorációd lesz, ami csak Neked van!

Hogyan kerül a kép a falra?

A paneleket ragasztással kell a falra helyezni. Alap esetben a paneleket egyenként kell a falra ragasztani, de az is megoldás lehet, hogy egy hordozóra ragasszuk őket és a hordozót pedig felfúrjuk, vagy felakasszuk a falra. Így a kép levehető, áthelyezhető lesz. Természetesen nagyobb kép esetén, mely akár egy egész falat is betölt, az első megoldás a javasolt. De persze ez egyénileg eldönthető. A hordozó lehet például egy natur bútorlap. A hordozó mindig legyen kisebb kb 2,5-2,5cm-el mint maga a kép. Így nem fog kilátszani, illetve körben led világítással is kiegészthető. Ez még növelheti a kép érdekességét, különlegességét. Ragasztáshoz a Soudal T-rex piros tubusú ragasztót ajánljuk.

Mit kell tudni a tisztításról?

A faliképet egyszerűen egy portörlővel tisztíthatod, vagy ha szükséges, akkor egy sima nedves puha törlőkendővel.

Hogy tudsz rendelni?

Elsőként küldd el nekünk azt a képet, amiről szeretnél faliképet. Írd meg, hogy milyen méretre gondoltál és azt, hogy 12,5x12,5cm vagy 25x25cm panelekből álljon a kép. Ha nem csak “simán” az adott képről vagy fotóról szeretnél nyomatot, hanem szeretnéd, ha egy kicsit egyedibbé alakítsuk át a képet, akkor azt is írd meg nekünk.

Mi egy héten belül elkészítjük a tervet, az árajánlatot és e-mailben elküldjük Neked. Ha mindent rendben találsz, akkor kezdődhet a gyártás! Gyártási időnk 3-4 hét. A képet futárcéggel küldjük el neked, vagy átveheted személyesen debreceni bemutatótermünkben is. A szállítási költség 20.000.- felett ingyenes, alatta pedig 1.990.-

Záró gondolatok…

Örülünk annak, hogy egyre többen választjátok ezt az egyedi faldekorációs megoldást. Mi minden egyes panelnél figyelünk a minőségre, mert számunkra minden egyes kép: alkotás! A tervezésnél megpróbáljuk mindenki igényét figyelembe véve, a legjobbat kihozni, akár egy egyszerű képből is! A végére pedig annyit: Vigyázat hamisítják! :-) Megjelent egy-két kritikán aluli próbálkozó is, akik saját ötletként próbálkozik...

 

Tovább

Modern falvédők a gyártótól!

A falvédő használata nem új keletű dolog, de most egy olyan megoldást mutatunk, mely nem csak ezen funkcióját látja el, hanem mellette nagyon dekoratív is.

A falvédő használata nem új keletű dolog, de most egy olyan megoldást mutatunk, mely nem csak ezen funkcióját látja el, hanem mellette nagyon dekoratív is.

Az otthon melege

A kellemes lakótér mindenki számára fontos, hiszen életünk jelentős részét, otthonunkban töltjük. A falak is otthonunk részei, melyeknek a dekorálására mutatunk egy praktikus és hasznos falburkolat megoldást: a falvédőt!

A falvédő használata nem újdonság

Akik egy kicsit már idősebbek, azok biztosan emlékeznek a különböző megoldásokra, melyek annak idején az ágy mellé kerültek!
Volt itt minden: beszegett padlószőnyeg, horgolt, vagy hímzett alkotások, patchwork munkák, steppelt textilek és még ki tudja mennyi minden! Természetesen voltak és lesznek dekoratív megoldások, de a design mellett fontos még a funkcionalitás is!
Most egy ilyen falvédőt szeretnénk bemutatni Nektek. 

KERMA műbőr falpanelekből kialakított falvédő

A Kerma Design talán már sokak számára ismert név, hiszen már közel 10 éve forgalmaznak és gyártanak különböző falpaneleket, design falburkolatokat. Az egyik ilyen kedvelt termékük a cég által kézzel készített Kerma műbőr falpanelek.

Ezekből a falpanelekből több minden készíthető, például ágyvégek, előszobafal dekorációk, tv falak és természetesen falvédő is.
Még több ötlet: ITT

Nem kell hozzá semmilyen különleges szerszám, vagy szaktudás

A legjobban az szerethető benne, hogy a panelek szakember nélkül, akár házilag is felrakhatóak! 

Nincs többé hideg fal!

Ha Te is szeretnél egy Kerma falvédőt, akkor a rendelés legegyszerűbb módja, ha választasz a kész falvédők közül az alábbi linkre kattintva: KERMA falvédők.

Itt egy folyamatosan bővülő választékot találsz 200×75 cm méretben, különböző színű műbőrből kialakított mintákban. Ha szeretnéd a színeket élőben is látni megrendelés előtt, akkor kattints ide, az INGYENES műbőr színmintákért!

A kipostázott minták között, biztosan megtalálod a neked megfelelő színt!

Megvilágítva

Nagyon dekoratív megoldás még a LED világítással kiegészített falvédők. Ebben az esetben a falpanelek nem közvetlenül a falra, hanem egy szélességében kisebb, fa hordozóra vannak rögzítve. Így lehetőség van LED csík elrejtésére, annak kialakítására.

1 szónak is 100 a vége

Praktikus, dekoratív, hőszigetelő, hangszigetelő, könnyen felrakható, tisztítható, több mint 100 szín, egyedi méretben is, ez a KERMA falvédő!

Forrás: Golden Harmony magazin. Eredeti cikk itt: https://goldenharmony.hu/ismet-divatba-jott

kerma design falvédő

Tovább

kermadecor

blogavatar

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” Stephen King

Utolsó kommentek