Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Falburkolat újdonság a Lamella falpanelek!

A nemzetközi tervezők és gyártók a covidos időszakban se tétlenkedtek, így a lakberendezésben is hozott újdonságokat ez az év! Ezek egyike az egyre népszerűbb bordázott, vagy más néven lamellás falpanelek.

Webáruházunk, mely már több mint 9 éve működik, folyamatosan új és újabb falburkolat ötletekkel, különböző falpanelekkel bővül. Ezek a falburkolatok olyan praktikus és dekoratív megoldások, melyekkel még szebbé tehetjük otthonunkat. Az idei év egyik újdonsága a LAMELLA faburkolatok.

Lamella falburkolatokkal igazán egyedi megoldásokat érhetünk el. Egy összességében egyszerű falburkoló elemről van szó, hiszen egy 2,9x4cm méretű és 275cm hosszú lécről beszélünk. Ezekből a lécekből tudjuk kialakítani a kívánt faldekorációt. Nincs más dolgunk, mint a léceket egymástól egyenlő távolságban rögzíteni. A lécek közötti távolságot mi határozhatjuk meg ízlés szerint. A lécekhez tartozik egy rögzítő borda, ami egy vékonyabb fa léc. Ezt kell először a falra rögzíteni. A fogadó fal típusától függően ez lehet ragasztással, vagy szegelve, illetve csavarozva is. A dekor lamellákat erre a rögzítő bordára kell majd ragasztani.

Lamella panelek 25 különböző színben és dekorban kaphatóak. Így mindeki találhat magának megfelelő színt. A panelekből készülhet hálószoba ágyvég dekoráció, falvédő, tv fal, illetve rakhatjuk előszobába, nappaliba, étkezőbe is. A panelek erősek, nem sérülékenyek és könnyen tisztíthatók. Az anyaguk egy fóliázott HDF anyag, mely a bútoriparból már jól ismert.

MEGNÉZEM A LAMELLA PANELEKET: LAMELLA

A Lamella falburkolatokhoz nagyon hasonló, a szintén bordázott mintákból álló LEER falpanelek is. Ezek szélesebb táblákban kaphatóak és az az előnyük, hogy a natur színű panelek bármilyen színre festhetőek. Ezt a típusú falpanelt is ragasztással tudjuk rögzíteni a falhoz. 

MEGNÉZEM A LEER PANELEKET: LEER

A lamellás, bordázott falpanelek nagyon jól kombinálhatók például Kerma műbőr falpanelekkel előszobában, vagy a hálószobában is, illetve jól mutat a látszóbeton hatású gipsz, vagy beton falburkolatokkal együtt alkalmazva.

A dekoratív lamellák előnyei

A falécek ragyogó módon hangsúlyozzák minden belső tér jellegét. Függőleges formájuknak köszönhetően optikailag nagyítják a teret. Ezen túlmenően hangszigetelő képességüknek köszönhetően pozitív hatással vannak a helyiség akusztikájára. A lécek felszerelése minimális erőfeszítést igényel, de az a hatás, amelyet a munka elvégzése után érünk el, lélegzetelállító!

Melyik belső térben lehet a  lamellát használni?

prémium lécek kiváló választás bármilyen szobatípushoz. Tökéletesen illeszkednek a modern megoldásokhoz, megtörve az ipari vagy skandináv trendek súlyosságát. A fa szintén tökéletesen harmonizál a klasszikus belső térrel, miközben hangsúlyozza annak egyedi jellegét. A lamellák magas esztétikája azt jelenti, hogy ezeket gyakran falburkolatként választják olyan helyiségekben, mint nappali vagy hálószoba. Vagyis a bordázott lamellás falburkolatokat bármilyen stílushoz jól alkalmazhatjuk belső terekben, legyen az lakás, iroda, étterem, kávézó,  hotel, vagy bármilyen jellegű épület. A lamellákat nem csak falra, hanem mennyezetre is rakhatjuk, vagy készülhet belőle térelválasztó is.

Tudjátok, ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

 

Tovább

Virágosat álmodtam...virágmintás megoldások otthonra!


Bár a virágos mintáról sokaknak a nagyi abrosza és függöny kollekciója jut eszébe, ennél jóval többet rejt magában: a trópusi minta, az üdezöld pálmalevelek már tavaly is nagy sikernek örvendtek, de az idei év is bővelkedni fog természeti elemekben.

Bár a virágos mintáról sokaknak a nagyi abrosza és függöny kollekciója jut eszébe, ennél jóval többet rejt magában: a trópusi minta, az üdezöld pálmalevelek már tavaly is nagy sikernek örvendtek, de az idei év is bővelkedni fog természeti elemekben. A virágos tapéta, vászonképek, függönyök, ágytakarók, faburkolatok különböző dekor elemek, párnahuzatok, bútorszövetek formájában számos opciót sorakoztat fel így mindenki kiválaszthatja a számára leginkább tetszőket.


A virágos mintáról azonban ne a pasztell kisszirmú virágokra asszociáljunk: ennél merészebb vizekre is evezhetünk - a fekete háttérrel már-már festői hatású tearózsák, vagy épp a minimalista vonalrajzok azok amelyek beindítják a virágos trendeket.


A virágok megjelenítése hatást gyakorol otthonunkra - a rózsaszínes, fehér hátterű, vagy épp a pasztell árnyalatokban gazdag virágminták a kedves, otthonos jelzőket vonzza maga után, amolyan kertvárosi, nyugodt otthont képzelünk hozzá. A fiatalosabb, modernebb vonalat követnénk, akkor nyugodtan használjunk élénk,vibráló színekben pompázó
virágokat, akár modern fesményeket, faliképeket - ezek felrázzák az amúgy neutrális hangulatú helyiségeket, szobákat. A drámai hatás semmiképp sem marad el! Természetesen az sem mindegy, hogy apró, összefüggő mintákról beszélünk vagy különálló, nagy virágmintákról. Ha nyugodt hangulatot szeretnénk elérni, akkor törekedjünk arra, hogy közepes méretű virágmintával, lehetőleg sormintával dolgozzunk.


Ha még csak a tervezési fázisban járunk, inspirációkat gyűjtünk, akkor hasznos, ha szemrevételezzük,hogy melyek az uralkodó színek, stílusok az otthonunkban vagy a felújításra szánt helyiségben és ehhez igazítsuk a virágos kiegészítőket. A Pinterest képmegosztó oldalon számos ötletet találunk lakásunk, otthonunk felújításához, kialításához! Illetve látogass el Facebook oldalunkra is! 


Gondolkozhatunk falpanelekben - a Loft Design betonfalpanelek esetében 20 különböző virágmintával ellátott panelt találhatunk meg a kerma.hu webáruházában. Ezek a betonpanelek azért is különlegesek, mert rendkívül strapabíróak köszönhetően az üvegszálas kivitelnek és a virágminta jól passzol a beton ipari jellegével.


Ezenkívül más virágos, trópusi mintájú megoldások is állnak a rendelkezésünkre: öntapadós fóliák, nyomtatott műbőr panelek mozaikképként vagy sormintával ellátva, falvédők, textil falpanelek - a teljesség igénye nélkül pár ötletet felsoroltunk, amivel találkozhatnak a
kerma.hu webáruházában.


Bármelyik virágmintát vagy trópusi mintát választják, mindegyikben megvan a kellő fantázia és lehetőség - a virágok a tavasz hírnökei, a megújulásé így vágjanak bele bátran!

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! 

Csapatunk megoldásokat kínál a falburkolatok világában! Több mint 2000 falburkoló panel, dekoratív falburkolat található webáruházunkban! Már több mint 9 éve forgalmazunk otthonunk felújításához design falburkolatokat! Saját termékünk a KERMA textilbőr falpanelek, illetve számos európai falpanel gyártó cég termékeit képviseljük!

Tovább

Néhány gondolat a mosókonyháról...

Fontos, hogy a háznak legyen egy pontja, ahol akár szusszanhat is az ember - bizony, sokaknak ez a mosókonyha! A száradó ruhák illata, az öblítő, a mosógép vagy a szárítógép monoton hangja ad pár percnyi megnyugvást - anyukák, kinek ismerős?

A mosókonyha funkcionális tér, tehát érdemes így is alakítani. Ha megoldható, akkor beépített szekrényekkel, beépített mosógéppel és szárítógéppel sok helyet spórolhatunk meg, továbbá a vasalódeszkát is beépítethetjük, ezzel is trükközve a helyhasználattal. Ne feledkezzünk el a polcok használatáról sem - ha van még plusz hely, akkor érdemes ez a
lehetőséget is észben tartanunk - ide kerülhetnek a különböző mosószerek,mosóporok, öblítők, vasaláskönnyítő szerek.

Azért mert funkcionális tér, nem szükségszerű hogy unalmas is legyen - a fehér, a matt, neutrális színek mellett igenis bátran kísérlezhetünk! Elsőnek is, határozzuk meg azokat a színeket esetleg mintákat amelyekkel dolgozni szeretnénk - ha ezek megvannak, akkor jöhetnek az ötletek: a szekrényeket egyszerűen átfesthetjük a kívánt színre, vagy ha ennél egyszerűbb és gyors megoldásokra vágyunk, akkor használhatunk öntapadós fóliát, amit könnyedén tisztán tarthatunk illetve bármikor át is fóliázhatjuk más színűre/ mintájúra.

A falakon ha csempe burkolatok találhatóak, szintén használhatunk öntapadós fóliát, nem kell új csempét vennünk - PVC dekor panelekkel is dolgozhatunk, amiket bátran ráragaszthatunk a már meglévő csempénkre. Mivel ezeket gyerekjáték felhelyezni, időt és pénzt is spórolhatunk, nem beszélve arról,hogy ezen apró módosításokkal teljesen más érzetet és stílust is adhatunk az adott helyiségnek. Ha a falakon nincsenek csempék vagy egyéb falburkoló elemek, akkor is
alkalmazhatunk falpaneleket - könnyen vágható, alakítható és tisztántartható modellekről beszélünk, amelyeket az adott falfelülethez tudunk igazítani és felrakásuk nem igényel ebben az esetben sem szakembert, így egyetlen nap alatt átvarázsolhatjuk a mosókonyhánkat. A FlexWall és Regul pvc falburkolatok akár házilag is felrakhatóak, nem kell hozzá szakember se! Több mint 170 mintában elérhető dekorációs megoldás, amivel gyorsan és könnyedén újjá varázsolhatjuk a falakat! A falakra, vagy a bútorok és különböző felületek dekorálására pedig széles választékban elérhetőek nálunk a Gekkofix és egyéb öntapadós tapéták. Nagyon jó választás még a szintén öntapadós, de szivacsos anyagú MAJA 3D-s falburkolatok. 

Ha ragaszkodunk a dekorációhoz, vászonképeket is tehetünk a falra - ez már csak olyan utósimitásként, hangulat kiegészítésként. A padlóra kerülhet könnyen tisztán tartható szőnyeg, vehetünk különböző kosarakat, tárolókat - ezeket ha nem találunk színben egyezőket, könnyedén lefóliázhatjuk. A padló pedig lehet a most divatos vinyl burkolat akár, mely számos helyen kapható. Mi a DIEGO burkolatait ajánljuk! 

Webáruházunkban a mosókonyha felújításához mindent megtalál - öntapadós fóliák (matt, fényes), falpanelek és a rögzítéshez szükséges ragasztókat is megtalálja nálunk. Inspirációért látogassa meg Pinterest weboldalunkat, ha pedig a kész eredményt elküldi számunkra, mi közzétesszük Facebook oldalunkon!

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

Kapcsolódó cikkek

 

Tovább

Street Style a nappalidba!

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus designAki szereti a hangulatos, kicsit undergroundos vonalat, annak a street style-al is megéri kísérleteznie. A hatás nem marad el: a füstös new yorki utcák, vagy a bronxi negyed egy kis szelete egész más hangulatot ad majd.

Mi jut eszünkbe a new yorki utcákról? Graffitik, plakátok, vörös téglás épületek, sárga taxik,modern és régi stílusú épületek találkozása, neon fények és persze a nyüzsgő, élettel teli, vibráló hatás.

A falakat dekorálhatjuk falpanelekkel, akár kifejezetten hexagon alakú falpaneleket helyezhetünk fel elszórtan - ezek lehetnek textilbőrrel burkolt darabok vagy hexagon formájú kép. Ha ragaszkodunk a téglamintához, akkor különböző PVC, öntapadós tapétát is
feltehetünk: egyszerű,praktikus és olcsó megoldás, sima falfelület szükséges hozzá és egy kis kézügyesség mindössze! Ehhez dekorációnak jöhet egy graffitizett vásznon, egy Andy Warhol-féle Marilyn Monroe replika plakát vagy akár egy világító neonfelirat. A füstös hatás
kedvéért matt fekete, vagy sötétbarna bútorokkal tudnánk elképzelni az összhatást. Ha nem matt fekete az asztalunk, de mindenképp úgy gondoljuk, hogy alakjában passzolna a nappalihoz ismét segítség lehet a matt fekete öntapadós fólia használata.

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

Ehhez passzolnak a bőr ülőgarnitúrák illetve a fából készült dekorációs elemek - ha szeretnénk hogy egy apró vibrálás is teret kapjon, dekoráció gyanánt vegyünk egy élénksárga vezetékes telefont! Persze, nem kötelező darab, hogy telefont válasszon az ember - ha van olyan dekorációs tárgyunk, ami a szívünkhöz nőtt megoldható, hogy sárga
neon festékkel lefújjuk - egyedi lesz és mégis személyes!

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

Ha túl keménynek érezzük az összhatást, hiányoljuk a melegséget vegyünk díszpárnákat és olyan párnahuzatot válasszunk hozzájuk, ami lehetőleg puha anyagú - akár velúr, vagy műszőrme jellegű. Nyugodtan kísérletezzünk! Ezt akár megtoldhatjuk egy kerek szőnyeggel is a kanapé előtt vagy a dohányzóasztal alá.

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

streetstyle-t nem nehéz lemodellezni saját otthonunkban csak egy kis tervezésre van szükség: a végeredmény pedig egyenesen magával ragadó lesz!

Minden stílushoz tudunk falburkolatot ajánlani! Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus designfalburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus designfalburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

Kapcsolódó cikkek

Tovább

Otthonok személyre szabva

https://www.kerma.hu/webaruhaz/regul-pvc-panelek-42048/42048/

Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de
mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét.

Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét. Mutatunk pár lehetséges ötletet, ami elindíthatja a leendő új tulajdonost abban hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt.

Minden a bejárati ajtónál kezdődik - a bejárati ajtót akár lefesthetjük, kicserélhetjük, tehetünk rá évszaknak megfelelő dekort - a kreativitásunkon múlik, hogyan tudjuk a legjobban kimutatni, hogy éppen ki is lakik itt  - gondoljunk csak arra, hogy meghívjuk a barátainkat egy házavató bulira: ha egy beszédes dísszel, egy kreatív ajtó kopogtatóval jelezhetjük a vendégeinknek, hogy jó helyen járnak :)

Az előszobában elhelyezhetünk személyes tárgyakat ha lehetőségünk van rá - egy fotó falat is létrehozhatunk, a kulcs akasztónk is lehet személyre szabott kreatívan( az interneten számos ötlet fellelhető: legó, borosdugó és egyéb vicces kulcsakasztó). Ha imádjuk a virágokat, akkor bátran vásároljunk virágot az előtérbe - akár vágott virág, akár cserepes - jól fog mutatni! A falakat akár falpanelekkel is bevonhatjuk - ennek nem csak esztétikai hatása lehet, hanem konkrétan segíthet abban, hogy felfogja a zajt. Több száz féle falpanel közül válogathatunk - van aki a textilbőrrel bevont falpanelekre esküszik, mások pedig a természetesebb, eco parafa falpanelekben lát lehetőséget.

nappali és a konyha is könnyedén egyedivé varázsolható - játszhatunk a falszínekkel, tapétákkal, bútorokkal. Ha egy adott stílust képviselünk a nappaliban legyen az a minimalista,letisztult vonalak akkor érdemes elgondolkoznunk, hogy milyen apróságok, dísztárgyak vagy kiegészítők állják meg a helyüket ebben a térben. Érdemes egy színpalettát létrehoznunk ahhoz, hogy átláthatóbbá tegyük a már meglévő bútoraink, dísztárgyaink, textiljeink helyét a lakásban. Ha nagyon ragaszkodunk egy-egy bútorhoz, de a színe nem megfelelő akár át is festhetjük - nem egy ördöngősség, csupán időt és némi kézügyességet igényel.
Ha szeretnénk védeni a falakat akkor érdemes befektetünk a fent említett falpanelekbe - a gyerekszobánál kifejezetten praktikus is lehet: ágy mögé helyezve, a falra téve - könnyen tisztán tartható, így az esetleges szennyeződések miatt sem kell aggódnunk.



hálószoba az egyik legfontosabb eleme a háznak. A pihenés, a kikapcsolódás tere így kerüljük az olyan tárgyak elhelyezését, ami ezt gátolja. Egy puha szőnyeg, két éjjeliszekrény, egy lámpa, esetleg egy könyvespolc vagy ruhásszekrény - egyszerű, puritán megoldás amit feldobhatunk pár kiegészítővel. Figyeljünk a színekre: ne legyenek túl élénk színek, vagy túlzott minták.

Összességében törekedjünk arra, hogy a tervezés fázisában minden lehetséges sarkalatos pontra találjunk megoldást : ha albérletbe költözünk akkor fontos szempont, hogy mobilitásra helyezzük a hangsúlyt. Továbbá egyeztessünk a tulajdonossal, hogy festhetünk-e, alakíthatunk-e a beleegyezésével - ez nagyban függ attól, hogy hosszútávra tervezünk-e itt maradni. Ha pedig az otthonunkról van szó, akkor még inkább járjuk körbe alaposan a témát  elvégre nem egy-két évig szeretnénk élvezni az otthonunk kényelmét. Ha falburkolatra van szükség, akkor ebben segít a Kerma Design dekorpanel és 3D-s falpanel webáruház, melyben számos megoldást, ötletet és inspirációt találunk! Az ötletek megvalósításához pedig 2000 falburkolat közülválaszthatunk!

Hamarosan indul új KERMA DESIGN falburkolat webáruházunk: www.kermadesign.hu 

Tovább

kermadecor

blogavatar

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” Stephen King

Utolsó kommentek