Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Néhány gondolat a mosókonyháról...

Fontos, hogy a háznak legyen egy pontja, ahol akár szusszanhat is az ember - bizony, sokaknak ez a mosókonyha! A száradó ruhák illata, az öblítő, a mosógép vagy a szárítógép monoton hangja ad pár percnyi megnyugvást - anyukák, kinek ismerős?

A mosókonyha funkcionális tér, tehát érdemes így is alakítani. Ha megoldható, akkor beépített szekrényekkel, beépített mosógéppel és szárítógéppel sok helyet spórolhatunk meg, továbbá a vasalódeszkát is beépítethetjük, ezzel is trükközve a helyhasználattal. Ne feledkezzünk el a polcok használatáról sem - ha van még plusz hely, akkor érdemes ez a
lehetőséget is észben tartanunk - ide kerülhetnek a különböző mosószerek,mosóporok, öblítők, vasaláskönnyítő szerek.

Azért mert funkcionális tér, nem szükségszerű hogy unalmas is legyen - a fehér, a matt, neutrális színek mellett igenis bátran kísérlezhetünk! Elsőnek is, határozzuk meg azokat a színeket esetleg mintákat amelyekkel dolgozni szeretnénk - ha ezek megvannak, akkor jöhetnek az ötletek: a szekrényeket egyszerűen átfesthetjük a kívánt színre, vagy ha ennél egyszerűbb és gyors megoldásokra vágyunk, akkor használhatunk öntapadós fóliát, amit könnyedén tisztán tarthatunk illetve bármikor át is fóliázhatjuk más színűre/ mintájúra.

A falakon ha csempe burkolatok találhatóak, szintén használhatunk öntapadós fóliát, nem kell új csempét vennünk - PVC dekor panelekkel is dolgozhatunk, amiket bátran ráragaszthatunk a már meglévő csempénkre. Mivel ezeket gyerekjáték felhelyezni, időt és pénzt is spórolhatunk, nem beszélve arról,hogy ezen apró módosításokkal teljesen más érzetet és stílust is adhatunk az adott helyiségnek. Ha a falakon nincsenek csempék vagy egyéb falburkoló elemek, akkor is
alkalmazhatunk falpaneleket - könnyen vágható, alakítható és tisztántartható modellekről beszélünk, amelyeket az adott falfelülethez tudunk igazítani és felrakásuk nem igényel ebben az esetben sem szakembert, így egyetlen nap alatt átvarázsolhatjuk a mosókonyhánkat. A FlexWall és Regul pvc falburkolatok akár házilag is felrakhatóak, nem kell hozzá szakember se! Több mint 170 mintában elérhető dekorációs megoldás, amivel gyorsan és könnyedén újjá varázsolhatjuk a falakat! A falakra, vagy a bútorok és különböző felületek dekorálására pedig széles választékban elérhetőek nálunk a Gekkofix és egyéb öntapadós tapéták. Nagyon jó választás még a szintén öntapadós, de szivacsos anyagú MAJA 3D-s falburkolatok. 

Ha ragaszkodunk a dekorációhoz, vászonképeket is tehetünk a falra - ez már csak olyan utósimitásként, hangulat kiegészítésként. A padlóra kerülhet könnyen tisztán tartható szőnyeg, vehetünk különböző kosarakat, tárolókat - ezeket ha nem találunk színben egyezőket, könnyedén lefóliázhatjuk. A padló pedig lehet a most divatos vinyl burkolat akár, mely számos helyen kapható. Mi a DIEGO burkolatait ajánljuk! 

Webáruházunkban a mosókonyha felújításához mindent megtalál - öntapadós fóliák (matt, fényes), falpanelek és a rögzítéshez szükséges ragasztókat is megtalálja nálunk. Inspirációért látogassa meg Pinterest weboldalunkat, ha pedig a kész eredményt elküldi számunkra, mi közzétesszük Facebook oldalunkon!

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

Kapcsolódó cikkek

 

Tovább

Street Style a nappalidba!

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus designAki szereti a hangulatos, kicsit undergroundos vonalat, annak a street style-al is megéri kísérleteznie. A hatás nem marad el: a füstös new yorki utcák, vagy a bronxi negyed egy kis szelete egész más hangulatot ad majd.

Mi jut eszünkbe a new yorki utcákról? Graffitik, plakátok, vörös téglás épületek, sárga taxik,modern és régi stílusú épületek találkozása, neon fények és persze a nyüzsgő, élettel teli, vibráló hatás.

A falakat dekorálhatjuk falpanelekkel, akár kifejezetten hexagon alakú falpaneleket helyezhetünk fel elszórtan - ezek lehetnek textilbőrrel burkolt darabok vagy hexagon formájú kép. Ha ragaszkodunk a téglamintához, akkor különböző PVC, öntapadós tapétát is
feltehetünk: egyszerű,praktikus és olcsó megoldás, sima falfelület szükséges hozzá és egy kis kézügyesség mindössze! Ehhez dekorációnak jöhet egy graffitizett vásznon, egy Andy Warhol-féle Marilyn Monroe replika plakát vagy akár egy világító neonfelirat. A füstös hatás
kedvéért matt fekete, vagy sötétbarna bútorokkal tudnánk elképzelni az összhatást. Ha nem matt fekete az asztalunk, de mindenképp úgy gondoljuk, hogy alakjában passzolna a nappalihoz ismét segítség lehet a matt fekete öntapadós fólia használata.

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

Ehhez passzolnak a bőr ülőgarnitúrák illetve a fából készült dekorációs elemek - ha szeretnénk hogy egy apró vibrálás is teret kapjon, dekoráció gyanánt vegyünk egy élénksárga vezetékes telefont! Persze, nem kötelező darab, hogy telefont válasszon az ember - ha van olyan dekorációs tárgyunk, ami a szívünkhöz nőtt megoldható, hogy sárga
neon festékkel lefújjuk - egyedi lesz és mégis személyes!

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

Ha túl keménynek érezzük az összhatást, hiányoljuk a melegséget vegyünk díszpárnákat és olyan párnahuzatot válasszunk hozzájuk, ami lehetőleg puha anyagú - akár velúr, vagy műszőrme jellegű. Nyugodtan kísérletezzünk! Ezt akár megtoldhatjuk egy kerek szőnyeggel is a kanapé előtt vagy a dohányzóasztal alá.

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

streetstyle-t nem nehéz lemodellezni saját otthonunkban csak egy kis tervezésre van szükség: a végeredmény pedig egyenesen magával ragadó lesz!

Minden stílushoz tudunk falburkolatot ajánlani! Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus designfalburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus designfalburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

Kapcsolódó cikkek

Tovább
0 db

kermadecor

blogavatar

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” Stephen King

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek