Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

előszobafal dekorációk a gyártótól

A Kerma Design falpanel webáruház már több mint 10 éve gyárt műbőr és textil falpaneleket, melyekből előszoba faldekorációk is készülnek.

A különböző színű, méretű szintetikus bőr és textil falpanelekből gyönyörű előszobafalak készülnek. Több mint 100 színben és végtelen variációban gyártunk paneleket. 

Az előszobafalak előnye, hogy a műbőr jól tisztítható, házilag is felrakható, illetve bármilyen egyedi méretben legyártható. Így mindenkinek megfelelő falat tudunk készíteni.

Előszobafal dekorációk Kerma műbőr falpanelekből, amelyek jól kombinálhatók vagy kiegészíthetők fogasokkal, ülőkével és tükörrel is. Exkluzív megjelenés már az előszobában: ugye, mennyire luxus érzetet keltenek a termékek? Több mint 100 színben rendelhető, egyedi méretekben is! Tartós, könnyen tisztítható, modern megoldás az előszobába, amely nemcsak szép, de funkciója is van. Fedezd fel design előszobafal kínálatunkat!

Melyik helyiségekbe ajánljuk?

előszobába

nem csak otthonra, hanem hotelekbe, apartmanokba és olyan helyekre ahol dekoratív faldekorációt szeretnénk kialakítani, mely védi a falat és hő- és hangszigetel is. 

 

Kerma Design előszobafal

Felrakása:

A felület legyen tiszta, száraz és pormentes. Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A falpanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a bőrpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket.

A panelek felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, bútorlapra illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára. Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel.

 

Előszobafal dekor

Ajánlott ragasztók: 

Festett falra vagy natúr bútorlapra (forgácslap), nedvszívó felületekre Soudal T-REX (piros)

Fényes vagy bármilyen nem nedvszívó felületekre Soudal T-REX Transzparens (kék)

Felrakási útmutató: borpanel-felrakasi-utmutato.pdf

A falpanelek tisztítása:

Az előszobafal tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt, kíméletes bőr- és bútorápoló szert. 

FONTOS!

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.

- Felhívjuk a figyelmét, hogy a monitoron látható szín eltérhet a valóságtól! Lehetősége van postai úton ingyenes színmintát igényelni. Színmintánkat ide kattintva igényelhet: SZÍNMINTA 

Több, mint 100 különböző színű és mintázatú műbőrünk van, melyek 3 kategóriába vannak sorolva minőségük és beszerzési áruk alapján.

A három árkategória elnevezése: Alap, Közép és Felső

A standard méret mellett lehetőség van egyedi méretű panelek rendelésére is, melyeknek az ára +25%

Ezzel kapcsolatos további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat! Email: info@kerma.hu

Látványtervet szeretne kérni? Írjon nekünk: info@kerma.hu

Nincs többé hideg fal! A KERMA falvédők megoldást nyújtanak a hideg falakra! A szivacsos műbőr falpanelekből álló előszobafal nem csak dekoratív, de hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, valamint növelik a komfort érzetünket. Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket, vagy egyéb előszobafal megoldásokat. 

TIPP: Ragasztáskor a tubus végére ne rakjuk rá a kinyomó csőrt, mert a szűkebb lyukon sokkal nehezebb kinyomni a ragasztót.

 

Tovább

Polisztirol falburkolatok

Színes és festhető beltéri falburkolatok rengeteg mintában! Olcsó falburkolat megoldás, mely házilag is felrakható. A panelek könnyen vághatóak, jól illeszthetőek egymáshoz. Nem csak a falakat, de a mennyezetet is dekorálhatjuk velük. Diszperziós festékkel festhető bármilyen színre. 

A polisztirol falburkoló panelek nagyon kedvelt falburkolatok. Beltérben használható faldekoráció, amit házilag, szakember nélkül is felrakhatunk. Elsősorban olyan helyekre ajánljuk ahol nincs kitéve közvetlen fizikai behatásoknak. A polisztirol falburkolatok között van gyárilag festett és festhető változat is. Az utóbbit vizesbázisú festékkel bármilyen színre festhetjük. 

Készülhet belőle tv fal, nappali faldekoráció vagy egyéb design fali panel megoldás. 

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!

Már több mint 2000 falpanel egy helyen! 

Tovább

Modern falvédők a gyártótól!

A falvédő használata nem új keletű dolog, de most egy olyan megoldást mutatunk, mely nem csak ezen funkcióját látja el, hanem mellette nagyon dekoratív is.

A falvédő használata nem új keletű dolog, de most egy olyan megoldást mutatunk, mely nem csak ezen funkcióját látja el, hanem mellette nagyon dekoratív is.

Az otthon melege

A kellemes lakótér mindenki számára fontos, hiszen életünk jelentős részét, otthonunkban töltjük. A falak is otthonunk részei, melyeknek a dekorálására mutatunk egy praktikus és hasznos falburkolat megoldást: a falvédőt!

A falvédő használata nem újdonság

Akik egy kicsit már idősebbek, azok biztosan emlékeznek a különböző megoldásokra, melyek annak idején az ágy mellé kerültek!
Volt itt minden: beszegett padlószőnyeg, horgolt, vagy hímzett alkotások, patchwork munkák, steppelt textilek és még ki tudja mennyi minden! Természetesen voltak és lesznek dekoratív megoldások, de a design mellett fontos még a funkcionalitás is!
Most egy ilyen falvédőt szeretnénk bemutatni Nektek. 

KERMA műbőr falpanelekből kialakított falvédő

A Kerma Design talán már sokak számára ismert név, hiszen már közel 10 éve forgalmaznak és gyártanak különböző falpaneleket, design falburkolatokat. Az egyik ilyen kedvelt termékük a cég által kézzel készített Kerma műbőr falpanelek.

Ezekből a falpanelekből több minden készíthető, például ágyvégek, előszobafal dekorációk, tv falak és természetesen falvédő is.
Még több ötlet: ITT

Nem kell hozzá semmilyen különleges szerszám, vagy szaktudás

A legjobban az szerethető benne, hogy a panelek szakember nélkül, akár házilag is felrakhatóak! 

Nincs többé hideg fal!

Ha Te is szeretnél egy Kerma falvédőt, akkor a rendelés legegyszerűbb módja, ha választasz a kész falvédők közül az alábbi linkre kattintva: KERMA falvédők.

Itt egy folyamatosan bővülő választékot találsz 200×75 cm méretben, különböző színű műbőrből kialakított mintákban. Ha szeretnéd a színeket élőben is látni megrendelés előtt, akkor kattints ide, az INGYENES műbőr színmintákért!

A kipostázott minták között, biztosan megtalálod a neked megfelelő színt!

Megvilágítva

Nagyon dekoratív megoldás még a LED világítással kiegészített falvédők. Ebben az esetben a falpanelek nem közvetlenül a falra, hanem egy szélességében kisebb, fa hordozóra vannak rögzítve. Így lehetőség van LED csík elrejtésére, annak kialakítására.

1 szónak is 100 a vége

Praktikus, dekoratív, hőszigetelő, hangszigetelő, könnyen felrakható, tisztítható, több mint 100 szín, egyedi méretben is, ez a KERMA falvédő!

Forrás: Golden Harmony magazin. Eredeti cikk itt: https://goldenharmony.hu/ismet-divatba-jott

kerma design falvédő

Tovább

Otthonok személyre szabva

https://www.kerma.hu/webaruhaz/regul-pvc-panelek-42048/42048/

Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de
mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét.

Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét. Mutatunk pár lehetséges ötletet, ami elindíthatja a leendő új tulajdonost abban hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt.

Minden a bejárati ajtónál kezdődik - a bejárati ajtót akár lefesthetjük, kicserélhetjük, tehetünk rá évszaknak megfelelő dekort - a kreativitásunkon múlik, hogyan tudjuk a legjobban kimutatni, hogy éppen ki is lakik itt  - gondoljunk csak arra, hogy meghívjuk a barátainkat egy házavató bulira: ha egy beszédes dísszel, egy kreatív ajtó kopogtatóval jelezhetjük a vendégeinknek, hogy jó helyen járnak :)

Az előszobában elhelyezhetünk személyes tárgyakat ha lehetőségünk van rá - egy fotó falat is létrehozhatunk, a kulcs akasztónk is lehet személyre szabott kreatívan( az interneten számos ötlet fellelhető: legó, borosdugó és egyéb vicces kulcsakasztó). Ha imádjuk a virágokat, akkor bátran vásároljunk virágot az előtérbe - akár vágott virág, akár cserepes - jól fog mutatni! A falakat akár falpanelekkel is bevonhatjuk - ennek nem csak esztétikai hatása lehet, hanem konkrétan segíthet abban, hogy felfogja a zajt. Több száz féle falpanel közül válogathatunk - van aki a textilbőrrel bevont falpanelekre esküszik, mások pedig a természetesebb, eco parafa falpanelekben lát lehetőséget.

nappali és a konyha is könnyedén egyedivé varázsolható - játszhatunk a falszínekkel, tapétákkal, bútorokkal. Ha egy adott stílust képviselünk a nappaliban legyen az a minimalista,letisztult vonalak akkor érdemes elgondolkoznunk, hogy milyen apróságok, dísztárgyak vagy kiegészítők állják meg a helyüket ebben a térben. Érdemes egy színpalettát létrehoznunk ahhoz, hogy átláthatóbbá tegyük a már meglévő bútoraink, dísztárgyaink, textiljeink helyét a lakásban. Ha nagyon ragaszkodunk egy-egy bútorhoz, de a színe nem megfelelő akár át is festhetjük - nem egy ördöngősség, csupán időt és némi kézügyességet igényel.
Ha szeretnénk védeni a falakat akkor érdemes befektetünk a fent említett falpanelekbe - a gyerekszobánál kifejezetten praktikus is lehet: ágy mögé helyezve, a falra téve - könnyen tisztán tartható, így az esetleges szennyeződések miatt sem kell aggódnunk.



hálószoba az egyik legfontosabb eleme a háznak. A pihenés, a kikapcsolódás tere így kerüljük az olyan tárgyak elhelyezését, ami ezt gátolja. Egy puha szőnyeg, két éjjeliszekrény, egy lámpa, esetleg egy könyvespolc vagy ruhásszekrény - egyszerű, puritán megoldás amit feldobhatunk pár kiegészítővel. Figyeljünk a színekre: ne legyenek túl élénk színek, vagy túlzott minták.

Összességében törekedjünk arra, hogy a tervezés fázisában minden lehetséges sarkalatos pontra találjunk megoldást : ha albérletbe költözünk akkor fontos szempont, hogy mobilitásra helyezzük a hangsúlyt. Továbbá egyeztessünk a tulajdonossal, hogy festhetünk-e, alakíthatunk-e a beleegyezésével - ez nagyban függ attól, hogy hosszútávra tervezünk-e itt maradni. Ha pedig az otthonunkról van szó, akkor még inkább járjuk körbe alaposan a témát  elvégre nem egy-két évig szeretnénk élvezni az otthonunk kényelmét. Ha falburkolatra van szükség, akkor ebben segít a Kerma Design dekorpanel és 3D-s falpanel webáruház, melyben számos megoldást, ötletet és inspirációt találunk! Az ötletek megvalósításához pedig 2000 falburkolat közülválaszthatunk!

Hamarosan indul új KERMA DESIGN falburkolat webáruházunk: www.kermadesign.hu 

Tovább

Polisztirol falpanelek! Típusok, előnyök, hátrányok

A lakberendezés világában mindig igyekszünk megtalálni és megismerni az újdonságokat, hiszen ezeknek köszönhetően maradhat modern a belsőépítészet világa. A polisztirol falpanelek nem csak modern, de könnyen telepíthető megoldást jelent a lakberendezés terén.

EPS polisztirol anyagból készült tömör mintázatú dekor elemek olyan helyre alkalmazzuk ahol nem érheti közvetlen fizikai sérülés. Kiválóan alkalmazhatjuk nappaliban, Tv falnak, hálószobában és bármilyen dekor felület kialakításához. 

mérete: 60 x 60 cm

vastagsága: 3 cm 

szín: natúr (festhető)

rögzítése: ragasztással 

Előnye:

  • festhető

  • vágható

  • folyamatos a mintája

  • könnyű anyag

  • hő és hangszigetel

  • készleten lévő minták 2-3 munkanapon belüli kézbesítése

Hátránya:

  • sérülékeny

  • néhány minta szállítási ideje kb. 2 hét

  • csak belterekben alkalmazható

Minta katalógus: mywall-katalogus.pdf

Polistar

XPS polisztirol anyagból készül vákuum formázással, így a panelek hátulja üreges. 

Olcsó és praktikus megoldás elsősorban a mennyezet és a falak dekorálásához.

mérete: 50 x 50 cm (m2-re rendelhető)

vastagsága: 0,5 cm 

szín: natúr (festhető)

rögzítése: ragasztással

Előnye: 

  • festhető

  • vágható

  • könnyű kivitelezés és modern megjelenési forma

  • modern

Hátránya:

  • sérülékeny

  • a mintája nem lesz folyamatos

  • szállítási ideje kb. 2 hét

  • csak beltéren

Minta katalógus: polistar-katalogus.pdf

Marbet 

Dekoratív falpanel típus polisztirolból. A panelek előnye, hogy a minta folyamatos, így a toldások megfelelő eldolgozásával egy egybefüggő mintázatot kapunk.

mérete: 96 x 48 cm

vastagsága: 1-2 cm mintától függően

szín : natúr (festhető)

rögzítése: Soudal 50A

Előnye:

  • festhető

  • vágható

  • egybefüggő minta

  • házilag is felrakható

  • dekoratív

  • mintája vízszintesen vagy függőlegesen is kivitelezhető

Hátránya:

  • sérülékeny

  • oldószeres anyagokkal szemben nem ellenálló

  • csak beltéren 

Decortena

Különböző formák és mintákban kapható polisztirol burkoló elemek.

A minta olyan kiegyensúlyozott, hogy bármely helyiségben sikeresen díszíthetsz vele teljes falakat vagy egy kívánt felületet.

mérete: mintától függő

vastagsága: 1,5 cm 

szín: natúr (festhető)

rögzítése: ragasztással

Előnye: 

  • dekoratív

  • könnyű súly

  • házilag felrakható

  • könnyen vágható

  • tömör polisztirol

  • festhető

Hátránya:

  • sérülékeny

  • csak beltérre alkalmazható

Stikwall

A StikWall dekorpanelek olyan falpanelek, melyeket gyorsan és könnyedén össze tudunk szerelni, akár házilag is, különösebb szakértelem, vagy szerszámok nélkül is.

mérete: 120 x 50 cm vagy 120 x 30 cm, illetve 100 x 16 cm

vastagsága: 1 cm

szín: színezett 

rögzítése: ragasztással 

Előnye: 

  • természetesen megjelenés

  • hang és hőszigetelő

  • nedvesség álló

  • kültérre is alkalmazható

  • ellenáll a baktériumoknak és gombáknak

  • jól illeszthető

  • gyors és tiszta kivitelezés

  • karbantartást nem igényel

Minta katalógus: stikwall-katalogus.pdf

Hexo flokkolt panelek

A flockolás, vagy magyarul műbársonyozás, velúrozás, pelyhesítés egy különleges felületkezelési technika. 

mérete: 60 x 60 cm

vastagsága: 3 cm mintától függően

szín: színezett

rögzítése ragasztással

Előnye:

  • modern megjelenés

  • nem igényel felület kezelést

  • könnyű felhelyezés

  • illeszthető

  • folyamatos minta

  • hangszigetelő, csúszásgátló és rezgéscsillapító hatás 

Hátránya:

  • 8 szín

  • nem igazán vágható a flokkolt bevonat miatt

Reméljük, hogy e néhány jellemző alapján tudtunk segíteni a választásban!

 

Tovább
0 db

kermadecor

blogavatar

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” Stephen King

Utolsó kommentek