Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Parafa falburkolatok

A parafa egy kedvelt anyag, mert nagyon sok jó tulajdonsága van. Ennek köszönhetően falburkolatokat is gyártanak belőle. Jó hő- és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkező, természetes anyag. 

A Kerma Design falpanel webáruházban a Corkbee lengyel gyártó termékeit lehet megtalálni. Ezek különböző alakú és színű design fali panelek. 

Beltérben használható, dekoratív és modern falburkolat ötlet. Alkalmas tv falnak a nappaliban, ágyvégnek a hálószobában, jól mutat a gyerekszobában. De alkalmazhatjuk éttermekben, hotelekben is. 

CorkBee katalógus: corkbee-katalógus-2022.pdf

A panelek tulajdonságai:

  • Környezetbarát
  • Újrahasznosított termék
  • Jól variálható minta
  • Hangszigetelő
  • Hőszigetelő
  • Könnyű anyag

Tudjátok! Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

A jelenlegi és jövőbeli 3D parafa szerkezetek létrehozásának ihlete a természet lesz és lesz, amelynek tartóssága, időtlensége és egyedisége mindenkit meghökkent. Az átgondolt formanak köszönhetően a CorkWALL háromdimenziós parafa gyémántok egy irányba rakhatók, szimmetrikus mintákat hozva, vagy éppen ellenkezőleg, teljesen egyedi kompozíciókat építve. A 3D Kite tervező parafa panelek egy 100% -ban környezetbarát termék - minden parafa panel fenntartható és megújuló nyersanyagból készül, teljesen újrahasznosítható és teljesen biológiailag lebontható. Természetes parafa.

Milyen technológiát készítenek a CorkWALL 3D Kite parafaból?

A CorkWALL 3D Kite parafa panelek előállításához a parafa dugók előállításából származó kiválasztott parafahulladékokat használják. Egy bonyolult formázási eljárás során a parafa granulátumok ökológiai kötőanyag hozzáadásával a végső formát megfelelően előkészített formában veszik fel. Az összes gyártási szakasz gondos finomításával gondos és szilárd terméket kap, amely nemcsak jól néz ki, hanem rendkívül praktikus is.

A 3D sárkány parafa 3D panelek más színekben is kaphatók?

Igen, az alaptermék egy színes színű, természetes parafa megjelenésű panel. Ezen felül 8 másik gondosan átgondolt szín közül választhat. Vannak egyaránt élénk árnyalatok, például a bájos elefántcsont vagy a jellegzetes sárga, de visszafogott és sötétebb színek is vannak, például sötétzöld, mély sötétkék vagy elegáns fekete. Különösen figyelemre méltó az a tény, hogy a parafa tömege a panel teljes térfogatára, nem csak a felületére van színezve. Ennek eredményeként a parafa használatának sok éve alatt bekövetkezett finom kopás vagy kisebb sérülés nem érinti negatívan annak egyedi megjelenését.

Honnan jött az ötlet a természetes parafa felhasználására?

A háromdimenziós természetes parafa olyan anyag, amelyet többek között jellemeznek rugalmasság, semlegesség és ökológia. Ezen felül kiváló szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Hatékonyan elnyomja az összes zajt és visszhangot, de csökkenti az értékes hőveszteséget is. Természetesen ez egyike azon kevés anyagnak, amely a belső teret hangulatosabbá, csendesebbé és melegebbé teszi, emellett stabilizálja a levegő páratartalmát és pozitív hatással van bármely belső terek mikroklímájára.

Tovább

Polisztirol falburkolatok

Színes és festhető beltéri falburkolatok rengeteg mintában! Olcsó falburkolat megoldás, mely házilag is felrakható. A panelek könnyen vághatóak, jól illeszthetőek egymáshoz. Nem csak a falakat, de a mennyezetet is dekorálhatjuk velük. Diszperziós festékkel festhető bármilyen színre. 

A polisztirol falburkoló panelek nagyon kedvelt falburkolatok. Beltérben használható faldekoráció, amit házilag, szakember nélkül is felrakhatunk. Elsősorban olyan helyekre ajánljuk ahol nincs kitéve közvetlen fizikai behatásoknak. A polisztirol falburkolatok között van gyárilag festett és festhető változat is. Az utóbbit vizesbázisú festékkel bármilyen színre festhetjük. 

Készülhet belőle tv fal, nappali faldekoráció vagy egyéb design fali panel megoldás. 

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!

Már több mint 2000 falpanel egy helyen! 

Tovább

Otthonok személyre szabva

https://www.kerma.hu/webaruhaz/regul-pvc-panelek-42048/42048/

Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de
mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét.

Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét. Mutatunk pár lehetséges ötletet, ami elindíthatja a leendő új tulajdonost abban hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt.

Minden a bejárati ajtónál kezdődik - a bejárati ajtót akár lefesthetjük, kicserélhetjük, tehetünk rá évszaknak megfelelő dekort - a kreativitásunkon múlik, hogyan tudjuk a legjobban kimutatni, hogy éppen ki is lakik itt  - gondoljunk csak arra, hogy meghívjuk a barátainkat egy házavató bulira: ha egy beszédes dísszel, egy kreatív ajtó kopogtatóval jelezhetjük a vendégeinknek, hogy jó helyen járnak :)

Az előszobában elhelyezhetünk személyes tárgyakat ha lehetőségünk van rá - egy fotó falat is létrehozhatunk, a kulcs akasztónk is lehet személyre szabott kreatívan( az interneten számos ötlet fellelhető: legó, borosdugó és egyéb vicces kulcsakasztó). Ha imádjuk a virágokat, akkor bátran vásároljunk virágot az előtérbe - akár vágott virág, akár cserepes - jól fog mutatni! A falakat akár falpanelekkel is bevonhatjuk - ennek nem csak esztétikai hatása lehet, hanem konkrétan segíthet abban, hogy felfogja a zajt. Több száz féle falpanel közül válogathatunk - van aki a textilbőrrel bevont falpanelekre esküszik, mások pedig a természetesebb, eco parafa falpanelekben lát lehetőséget.

nappali és a konyha is könnyedén egyedivé varázsolható - játszhatunk a falszínekkel, tapétákkal, bútorokkal. Ha egy adott stílust képviselünk a nappaliban legyen az a minimalista,letisztult vonalak akkor érdemes elgondolkoznunk, hogy milyen apróságok, dísztárgyak vagy kiegészítők állják meg a helyüket ebben a térben. Érdemes egy színpalettát létrehoznunk ahhoz, hogy átláthatóbbá tegyük a már meglévő bútoraink, dísztárgyaink, textiljeink helyét a lakásban. Ha nagyon ragaszkodunk egy-egy bútorhoz, de a színe nem megfelelő akár át is festhetjük - nem egy ördöngősség, csupán időt és némi kézügyességet igényel.
Ha szeretnénk védeni a falakat akkor érdemes befektetünk a fent említett falpanelekbe - a gyerekszobánál kifejezetten praktikus is lehet: ágy mögé helyezve, a falra téve - könnyen tisztán tartható, így az esetleges szennyeződések miatt sem kell aggódnunk.



hálószoba az egyik legfontosabb eleme a háznak. A pihenés, a kikapcsolódás tere így kerüljük az olyan tárgyak elhelyezését, ami ezt gátolja. Egy puha szőnyeg, két éjjeliszekrény, egy lámpa, esetleg egy könyvespolc vagy ruhásszekrény - egyszerű, puritán megoldás amit feldobhatunk pár kiegészítővel. Figyeljünk a színekre: ne legyenek túl élénk színek, vagy túlzott minták.

Összességében törekedjünk arra, hogy a tervezés fázisában minden lehetséges sarkalatos pontra találjunk megoldást : ha albérletbe költözünk akkor fontos szempont, hogy mobilitásra helyezzük a hangsúlyt. Továbbá egyeztessünk a tulajdonossal, hogy festhetünk-e, alakíthatunk-e a beleegyezésével - ez nagyban függ attól, hogy hosszútávra tervezünk-e itt maradni. Ha pedig az otthonunkról van szó, akkor még inkább járjuk körbe alaposan a témát  elvégre nem egy-két évig szeretnénk élvezni az otthonunk kényelmét. Ha falburkolatra van szükség, akkor ebben segít a Kerma Design dekorpanel és 3D-s falpanel webáruház, melyben számos megoldást, ötletet és inspirációt találunk! Az ötletek megvalósításához pedig 2000 falburkolat közülválaszthatunk!

Hamarosan indul új KERMA DESIGN falburkolat webáruházunk: www.kermadesign.hu 

Tovább
0 db

kermadecor

blogavatar

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” Stephen King

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek