Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Parafa falburkolatok

A parafa egy kedvelt anyag, mert nagyon sok jó tulajdonsága van. Ennek köszönhetően falburkolatokat is gyártanak belőle. Jó hő- és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkező, természetes anyag. 

A Kerma Design falpanel webáruházban a Corkbee lengyel gyártó termékeit lehet megtalálni. Ezek különböző alakú és színű design fali panelek. 

Beltérben használható, dekoratív és modern falburkolat ötlet. Alkalmas tv falnak a nappaliban, ágyvégnek a hálószobában, jól mutat a gyerekszobában. De alkalmazhatjuk éttermekben, hotelekben is. 

CorkBee katalógus: corkbee-katalógus-2022.pdf

A panelek tulajdonságai:

  • Környezetbarát
  • Újrahasznosított termék
  • Jól variálható minta
  • Hangszigetelő
  • Hőszigetelő
  • Könnyű anyag

Tudjátok! Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

A jelenlegi és jövőbeli 3D parafa szerkezetek létrehozásának ihlete a természet lesz és lesz, amelynek tartóssága, időtlensége és egyedisége mindenkit meghökkent. Az átgondolt formanak köszönhetően a CorkWALL háromdimenziós parafa gyémántok egy irányba rakhatók, szimmetrikus mintákat hozva, vagy éppen ellenkezőleg, teljesen egyedi kompozíciókat építve. A 3D Kite tervező parafa panelek egy 100% -ban környezetbarát termék - minden parafa panel fenntartható és megújuló nyersanyagból készül, teljesen újrahasznosítható és teljesen biológiailag lebontható. Természetes parafa.

Milyen technológiát készítenek a CorkWALL 3D Kite parafaból?

A CorkWALL 3D Kite parafa panelek előállításához a parafa dugók előállításából származó kiválasztott parafahulladékokat használják. Egy bonyolult formázási eljárás során a parafa granulátumok ökológiai kötőanyag hozzáadásával a végső formát megfelelően előkészített formában veszik fel. Az összes gyártási szakasz gondos finomításával gondos és szilárd terméket kap, amely nemcsak jól néz ki, hanem rendkívül praktikus is.

A 3D sárkány parafa 3D panelek más színekben is kaphatók?

Igen, az alaptermék egy színes színű, természetes parafa megjelenésű panel. Ezen felül 8 másik gondosan átgondolt szín közül választhat. Vannak egyaránt élénk árnyalatok, például a bájos elefántcsont vagy a jellegzetes sárga, de visszafogott és sötétebb színek is vannak, például sötétzöld, mély sötétkék vagy elegáns fekete. Különösen figyelemre méltó az a tény, hogy a parafa tömege a panel teljes térfogatára, nem csak a felületére van színezve. Ennek eredményeként a parafa használatának sok éve alatt bekövetkezett finom kopás vagy kisebb sérülés nem érinti negatívan annak egyedi megjelenését.

Honnan jött az ötlet a természetes parafa felhasználására?

A háromdimenziós természetes parafa olyan anyag, amelyet többek között jellemeznek rugalmasság, semlegesség és ökológia. Ezen felül kiváló szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Hatékonyan elnyomja az összes zajt és visszhangot, de csökkenti az értékes hőveszteséget is. Természetesen ez egyike azon kevés anyagnak, amely a belső teret hangulatosabbá, csendesebbé és melegebbé teszi, emellett stabilizálja a levegő páratartalmát és pozitív hatással van bármely belső terek mikroklímájára.

Tovább

Street Style a nappalidba!

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus designAki szereti a hangulatos, kicsit undergroundos vonalat, annak a street style-al is megéri kísérleteznie. A hatás nem marad el: a füstös new yorki utcák, vagy a bronxi negyed egy kis szelete egész más hangulatot ad majd.

Mi jut eszünkbe a new yorki utcákról? Graffitik, plakátok, vörös téglás épületek, sárga taxik,modern és régi stílusú épületek találkozása, neon fények és persze a nyüzsgő, élettel teli, vibráló hatás.

A falakat dekorálhatjuk falpanelekkel, akár kifejezetten hexagon alakú falpaneleket helyezhetünk fel elszórtan - ezek lehetnek textilbőrrel burkolt darabok vagy hexagon formájú kép. Ha ragaszkodunk a téglamintához, akkor különböző PVC, öntapadós tapétát is
feltehetünk: egyszerű,praktikus és olcsó megoldás, sima falfelület szükséges hozzá és egy kis kézügyesség mindössze! Ehhez dekorációnak jöhet egy graffitizett vásznon, egy Andy Warhol-féle Marilyn Monroe replika plakát vagy akár egy világító neonfelirat. A füstös hatás
kedvéért matt fekete, vagy sötétbarna bútorokkal tudnánk elképzelni az összhatást. Ha nem matt fekete az asztalunk, de mindenképp úgy gondoljuk, hogy alakjában passzolna a nappalihoz ismét segítség lehet a matt fekete öntapadós fólia használata.

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

Ehhez passzolnak a bőr ülőgarnitúrák illetve a fából készült dekorációs elemek - ha szeretnénk hogy egy apró vibrálás is teret kapjon, dekoráció gyanánt vegyünk egy élénksárga vezetékes telefont! Persze, nem kötelező darab, hogy telefont válasszon az ember - ha van olyan dekorációs tárgyunk, ami a szívünkhöz nőtt megoldható, hogy sárga
neon festékkel lefújjuk - egyedi lesz és mégis személyes!

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

Ha túl keménynek érezzük az összhatást, hiányoljuk a melegséget vegyünk díszpárnákat és olyan párnahuzatot válasszunk hozzájuk, ami lehetőleg puha anyagú - akár velúr, vagy műszőrme jellegű. Nyugodtan kísérletezzünk! Ezt akár megtoldhatjuk egy kerek szőnyeggel is a kanapé előtt vagy a dohányzóasztal alá.

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

streetstyle-t nem nehéz lemodellezni saját otthonunkban csak egy kis tervezésre van szükség: a végeredmény pedig egyenesen magával ragadó lesz!

Minden stílushoz tudunk falburkolatot ajánlani! Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus designfalburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

falburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus designfalburkolat  faldekoráció lakberendezés stílus design

Kapcsolódó cikkek

Tovább
0 db

kermadecor

blogavatar

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” Stephen King

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek