Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2021…mi történt ebben az évben velünk

Lassan vége ennek az évnek is…Ilyenkor szokás egy kicsit visszatekinteni, mérlegelni, hogy mi történt, milyen változások voltak cégünk életében, hol tartunk most és mik a tervek a jövőre nézve!

Közel 10 éve foglalkozunk 3D-s falpanelek, design falburkolatok forgalmazásával. Minden év egy kicsit más volt cégünk életében is. Szerencsére elmondhatjuk, hogy folyamatosan fejlődünk, egyre több termékkel vagyunk jelen webáruházunkban, illetve minden évben újdonságokkal is jelentkezünk. 

2021 sajnos főként a Covid-ról szólt, ami mindenképpen meghatározó egy cégnél is, így nekünk is alkalmazkodnunk kellett a megváltozott helyzethez. Szerencsések vagyunk, mert amikor a járvány miatt a világ bezárkózott, így az otthon ülő emberek több figyelmet fordítottak otthonukra ezáltal. Mivel nem volt lehetőség utazni, éttermekbe, vagy koncertekre járni, így ez az időszak az otthon felújítására adott lehetőséget sokak számára. Az online kereskedelem jelentősen erősödött, megnőtt a kereslet az interneten beszerezhető termékekre. 

A megnövekedett rendelések feladták a leckét számunkra is! Ahhoz, hogy a megrendelt termékeket a vásárlóink időben megkapják, több emberre, nagyobb raktárkészletre volt szükségünk! Így csapatunk 3 újabb kollégával bővült és a közkedvelt termékekből többet kezdtünk el raktározni! Miután sikerrel vettük ezeket az akadályokat, sajnos nálunk is beütött a betegség! Rövid időn belül a csapat nagy része beteg lett, így egy nagyon nehéz időszak következett. Hiába volt készletünk, hiába jöttek a megrendelések, sajnos nem tudtuk azokat időben teljesíteni, hiszen nem volt aki legyártsa, becsomagolja, vagy feldolgozza azt az irodában. Közel egy hónap így telt el és be kell vallanunk, hogy nagyon sok negatív visszajelzést kaptunk. Szerencsére a legtöbben megértőek és türelmesek voltak irányunkban, melyet ezúton is köszönünk mindenkinek!!! 

Az újabb nehézség, ami még sajnos mindig fennáll, a beszerzések akadozása volt. A legtöbb termékünk külföldről érkezik és mivel a covid minden országban problémát jelentett, így a mi beszállítóink is ezen problémákkal küzdöttek és küzdenek. Akadozott a gyártás, megnőttek a szállítási határidők és sajnos áremelkedések is bekövetkeztek. 

Szerencsére optimisták vagyunk és alkalmazkodunk a kialakult helyzethez, mint mások is! Még többet és még jobban próbálunk teljesíteni és dolgozni azért, hogy vásárlóink továbbra is elégedettek legyenek cégünkkel! 

De minden rosszban van valami jó, szokták mondani. Cégünk ebben az évben egy nagyobb ingatlanba költözött és így jelenleg egy 530 m2-es helyen tudunk sokkal nagyobb raktárral és irodával működni. Csapatunk létszáma 13 főre nőtt. Újabb webáruházat indítottunk el, mely szintén falpanelekkel foglalkozik. Megkezdtük újabb falpanel típusok forgalmazását. Ezek közül kiemelnénk a lamellás, bordázott falpaneleket, valamint a Wallplex konyhai falburkolatokat. Folyamatban van a Kerma textil panel kollekció bevezetése, valamint hamarosan újabb falburkolatokkal is jelentkezünk.

2022 tervei között szerepel, hogy tovább növeljük az online jelenlétet, még több tartalommal, még több falburkolat megoldással segítsük az érdeklődőket. Nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a videós tartalmakra és még több online platformon fogunk erősíteni! Továbbra is elsődleges célunk az elégedett ügyfél! Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg a falpanelekben rejlő lehetőségeket! Hiszen a segítségükkel egy szebb, dekoratívabb otthont varázsolhatunk! 

kerma design

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

 

Tovább

Modern falvédők a gyártótól!

A falvédő használata nem új keletű dolog, de most egy olyan megoldást mutatunk, mely nem csak ezen funkcióját látja el, hanem mellette nagyon dekoratív is.

A falvédő használata nem új keletű dolog, de most egy olyan megoldást mutatunk, mely nem csak ezen funkcióját látja el, hanem mellette nagyon dekoratív is.

Az otthon melege

A kellemes lakótér mindenki számára fontos, hiszen életünk jelentős részét, otthonunkban töltjük. A falak is otthonunk részei, melyeknek a dekorálására mutatunk egy praktikus és hasznos falburkolat megoldást: a falvédőt!

A falvédő használata nem újdonság

Akik egy kicsit már idősebbek, azok biztosan emlékeznek a különböző megoldásokra, melyek annak idején az ágy mellé kerültek!
Volt itt minden: beszegett padlószőnyeg, horgolt, vagy hímzett alkotások, patchwork munkák, steppelt textilek és még ki tudja mennyi minden! Természetesen voltak és lesznek dekoratív megoldások, de a design mellett fontos még a funkcionalitás is!
Most egy ilyen falvédőt szeretnénk bemutatni Nektek. 

KERMA műbőr falpanelekből kialakított falvédő

A Kerma Design talán már sokak számára ismert név, hiszen már közel 10 éve forgalmaznak és gyártanak különböző falpaneleket, design falburkolatokat. Az egyik ilyen kedvelt termékük a cég által kézzel készített Kerma műbőr falpanelek.

Ezekből a falpanelekből több minden készíthető, például ágyvégek, előszobafal dekorációk, tv falak és természetesen falvédő is.
Még több ötlet: ITT

Nem kell hozzá semmilyen különleges szerszám, vagy szaktudás

A legjobban az szerethető benne, hogy a panelek szakember nélkül, akár házilag is felrakhatóak! 

Nincs többé hideg fal!

Ha Te is szeretnél egy Kerma falvédőt, akkor a rendelés legegyszerűbb módja, ha választasz a kész falvédők közül az alábbi linkre kattintva: KERMA falvédők.

Itt egy folyamatosan bővülő választékot találsz 200×75 cm méretben, különböző színű műbőrből kialakított mintákban. Ha szeretnéd a színeket élőben is látni megrendelés előtt, akkor kattints ide, az INGYENES műbőr színmintákért!

A kipostázott minták között, biztosan megtalálod a neked megfelelő színt!

Megvilágítva

Nagyon dekoratív megoldás még a LED világítással kiegészített falvédők. Ebben az esetben a falpanelek nem közvetlenül a falra, hanem egy szélességében kisebb, fa hordozóra vannak rögzítve. Így lehetőség van LED csík elrejtésére, annak kialakítására.

1 szónak is 100 a vége

Praktikus, dekoratív, hőszigetelő, hangszigetelő, könnyen felrakható, tisztítható, több mint 100 szín, egyedi méretben is, ez a KERMA falvédő!

Forrás: Golden Harmony magazin. Eredeti cikk itt: https://goldenharmony.hu/ismet-divatba-jott

kerma design falvédő

Tovább

Barota melinda-home staging avagy hogya legyen vonzó az otthonunk...

Kerma Design

A Home Staging elsőre idegenül hangozhat sokaknak, azonban elég ha azt mondom, álomotthon címlapon. Barota Melinda, lakberendező segít nekünk az alábbi cikkben eligazodni a homestaging jelentésével illetve ötleteket és tippeket ad az ingatlaneladással kapcsolatban – hiszen a homestaging jóval több, mint ahogy elsőre hangzik.

home staging-et a piaci igények keltették életre a ’70-es éves Amerikájában Barb Swartz nevéhez köthetően. A lakberendezéssel és ingatlanértékesítéssel foglalkozó Barb felismerte azokat az előnyöket, melyeket ma is igyekszünk alkalmazni a sikeres értékesítés érdekében. A szó jelentése szerint színpadi díszletként mutassuk be a lakást az érdeklődőknek. Nyugat Európába a 2000-es évek elején indult el ez a fiatal szakma.

Barb egyik híres mondása: “A házadat áruljuk, nem a cuccaidat.”

Így a home staging jelentése és célja, az értékesítésre szánt ingatlan vevő számára vonzóvá tétele, a személyes jellegzetességek elhagyásával, vevőorientáltan, közízlésnek megfelelően. Ezzel az ingatlannal kitűnhetünk a tengernyi hirdetés közül és ha személyesen megtekinti az érdeklődő a lakást, azt kell elérnünk hogy azt gondolja: IGEN! Itt el tudom képzelni magam. Ezért fontos, hogy a vevő szemével lássuk otthonunkat. 10-ből 8 vevő nem tud elvonatkoztatni a narancssárga falaktól, a rendetlenségtől, nem látja meg a potenciált ingatlanunkban. Éppen ezért takarítsunk ki, szortírozzunk, távolítsuk el a felesleges bútorokat, ha kell fessünk ki egy egységes, világos falszínt választva.

Egyértelmű funkcióknak meg kell jelennie a helyiségekben, hogy meg tudjuk mutatni, itt bizony mindennek meg van a helye (dolgozosaroknak, étkezőnek stb). Teremtsünk harmóniát a home staging során, hogy olyan hangulat fogadja a vevőt, aminek nem tud ellenállni. Egy csokor friss virág az asztalon, egy illatmécses csak fokozza ezt az érzetet. A lakás felkészítésének szépsége, hogy mindenki nyer, jobb áron tudja az eladó értékesíteni azt, a vevő pedig álmai otthonába költözhet be gond nélkül, azonnal.

 

Minőségi fotókat használjunk kizárólag a hirdetés során és csatoljunk egy méretarányos alaprajzot is. A fotón a szoba egésze látszódjon lehetőleg, egyértelmű legyen a szobák elhelyezkedése, mérete. Nem csak alkalmazhatjuk a home staging-et értékesítés esetén, hanem alkalmazzuk is! Gyorsabb és jobb eredmény a jutalma. Azonban saját otthonunkat nem kell ennyire lecsupaszítani, néhány személyes tárgyat, részletet az otthonosság érzete miatt fontosnak tartok, így ne keverjük a fogalmakat.

Melyek a Home Staging lépései, hogyan vágjunk bele?

Mielőtt belevágunk a home staging-be döntsük el, hogy valóban el akarjuk e adni az ingatlant. Tudjuk hogyan tovább, mikor tudunk kiköltözni stb? Gondolkodjunk előre, legyen a cél világos és egyértelmű. Sikeresebbek vagyunk, ha konkrét tervvel rendelkezünk.

Vizsgáljuk meg objektíven az ingatlan aktuális értékét, állapotát, ismerjük meg a piaci kínálatot és határozzuk meg a homestaging-re fordítható keretösszeget.

 Készítsünk felújítási tervet és megkezdődhet a beszerzés és a munka oroszlán része. Nyilvánvalóan a lakás állapota dönti el, hogy nagyobb renoválásra vagy csak kisebb rendezgetésre lesz szükség. Egy méretezett és berendezett alaprajzzal készüljünk az érdeklődők számára, erről még a hirdetés előtt gondoskodjunk és a képek mellett ezt is szerepeltessük.

Alkalmazzuk a homestagingdefiniálása során említett trükköket (fényes, letisztult, rendezett, a szó jó értelmében személytelen, világos enteriőr kialakítása, ahol mindennek megvan a helye)

 Végül lehet fotózni, hirdetni, bezsebelni a bókokat, eladni, örülni.

home staging-elt lakás nem a saját ízlésünket mutatja, sőt a cél az, hogy olyan képpé formáljuk a bemutatni kívánt ingatlant, hogy bárki oda tudja képzelni magát és ne bízzuk a véletlenre, vajon el tud e vonatkoztatni egy felesleges komódtól a szűkös folyosón, vagy a sötét falszíntől a hálóban. Teremtsük meg a tökéletes otthon feltételeit annak érdekében, hogy beleszeressen és vásárlási szándékával éljen a vevő.

 

Honnan meríthetünk inspirációt?

 

Ha ezek a gondolatok meggyőzőek, de nem tudjuk, hogyan vágjunk bele, hogy is fog kinézni az ideális enteriőr, kérhetjük szakértő segítségét, vagy gyűjthetünk inspiratív képeket a világhálóról. Számos képmegosztó oldal áll rendelkezésre, hasznos útmutatások birtokába kerülhetünk.

Ha a Pinteresten a Kerma Design oldalára látogatnak a kedves érdeklődők megannyi ötlettel, számos gyönyörű megoldással találkozhatnak.

Az igények, lehetőségek és elképzelések tisztázása elengedhetetlen a folyamat legelején. Ha a fent javasolt pontokat végig gondoltuk, vonjunk be szakembert is, aki a felújítandó tételek árazásában és technikai tudnivalóiban konkrét segítség tud lenni. Melyik ötlet kivitelezhető, melyik engedélyköteles, milyen határidővel számolhatunk. Ezzel fel is készültünk egy csodás kalandra. Jó felújítást, jó értékesítést kedves lakástulajdonosok!

Köszönet a cikkért Barota Melinda lakberendezőnek!

www.instagram.com/melishdesign

 

Tovább

Otthonok személyre szabva

https://www.kerma.hu/webaruhaz/regul-pvc-panelek-42048/42048/

Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de
mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét.

Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét. Mutatunk pár lehetséges ötletet, ami elindíthatja a leendő új tulajdonost abban hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt.

Minden a bejárati ajtónál kezdődik - a bejárati ajtót akár lefesthetjük, kicserélhetjük, tehetünk rá évszaknak megfelelő dekort - a kreativitásunkon múlik, hogyan tudjuk a legjobban kimutatni, hogy éppen ki is lakik itt  - gondoljunk csak arra, hogy meghívjuk a barátainkat egy házavató bulira: ha egy beszédes dísszel, egy kreatív ajtó kopogtatóval jelezhetjük a vendégeinknek, hogy jó helyen járnak :)

Az előszobában elhelyezhetünk személyes tárgyakat ha lehetőségünk van rá - egy fotó falat is létrehozhatunk, a kulcs akasztónk is lehet személyre szabott kreatívan( az interneten számos ötlet fellelhető: legó, borosdugó és egyéb vicces kulcsakasztó). Ha imádjuk a virágokat, akkor bátran vásároljunk virágot az előtérbe - akár vágott virág, akár cserepes - jól fog mutatni! A falakat akár falpanelekkel is bevonhatjuk - ennek nem csak esztétikai hatása lehet, hanem konkrétan segíthet abban, hogy felfogja a zajt. Több száz féle falpanel közül válogathatunk - van aki a textilbőrrel bevont falpanelekre esküszik, mások pedig a természetesebb, eco parafa falpanelekben lát lehetőséget.

nappali és a konyha is könnyedén egyedivé varázsolható - játszhatunk a falszínekkel, tapétákkal, bútorokkal. Ha egy adott stílust képviselünk a nappaliban legyen az a minimalista,letisztult vonalak akkor érdemes elgondolkoznunk, hogy milyen apróságok, dísztárgyak vagy kiegészítők állják meg a helyüket ebben a térben. Érdemes egy színpalettát létrehoznunk ahhoz, hogy átláthatóbbá tegyük a már meglévő bútoraink, dísztárgyaink, textiljeink helyét a lakásban. Ha nagyon ragaszkodunk egy-egy bútorhoz, de a színe nem megfelelő akár át is festhetjük - nem egy ördöngősség, csupán időt és némi kézügyességet igényel.
Ha szeretnénk védeni a falakat akkor érdemes befektetünk a fent említett falpanelekbe - a gyerekszobánál kifejezetten praktikus is lehet: ágy mögé helyezve, a falra téve - könnyen tisztán tartható, így az esetleges szennyeződések miatt sem kell aggódnunk.



hálószoba az egyik legfontosabb eleme a háznak. A pihenés, a kikapcsolódás tere így kerüljük az olyan tárgyak elhelyezését, ami ezt gátolja. Egy puha szőnyeg, két éjjeliszekrény, egy lámpa, esetleg egy könyvespolc vagy ruhásszekrény - egyszerű, puritán megoldás amit feldobhatunk pár kiegészítővel. Figyeljünk a színekre: ne legyenek túl élénk színek, vagy túlzott minták.

Összességében törekedjünk arra, hogy a tervezés fázisában minden lehetséges sarkalatos pontra találjunk megoldást : ha albérletbe költözünk akkor fontos szempont, hogy mobilitásra helyezzük a hangsúlyt. Továbbá egyeztessünk a tulajdonossal, hogy festhetünk-e, alakíthatunk-e a beleegyezésével - ez nagyban függ attól, hogy hosszútávra tervezünk-e itt maradni. Ha pedig az otthonunkról van szó, akkor még inkább járjuk körbe alaposan a témát  elvégre nem egy-két évig szeretnénk élvezni az otthonunk kényelmét. Ha falburkolatra van szükség, akkor ebben segít a Kerma Design dekorpanel és 3D-s falpanel webáruház, melyben számos megoldást, ötletet és inspirációt találunk! Az ötletek megvalósításához pedig 2000 falburkolat közülválaszthatunk!

Hamarosan indul új KERMA DESIGN falburkolat webáruházunk: www.kermadesign.hu 

Tovább

Polisztirol falpanelek! Típusok, előnyök, hátrányok

A lakberendezés világában mindig igyekszünk megtalálni és megismerni az újdonságokat, hiszen ezeknek köszönhetően maradhat modern a belsőépítészet világa. A polisztirol falpanelek nem csak modern, de könnyen telepíthető megoldást jelent a lakberendezés terén.

EPS polisztirol anyagból készült tömör mintázatú dekor elemek olyan helyre alkalmazzuk ahol nem érheti közvetlen fizikai sérülés. Kiválóan alkalmazhatjuk nappaliban, Tv falnak, hálószobában és bármilyen dekor felület kialakításához. 

mérete: 60 x 60 cm

vastagsága: 3 cm 

szín: natúr (festhető)

rögzítése: ragasztással 

Előnye:

  • festhető

  • vágható

  • folyamatos a mintája

  • könnyű anyag

  • hő és hangszigetel

  • készleten lévő minták 2-3 munkanapon belüli kézbesítése

Hátránya:

  • sérülékeny

  • néhány minta szállítási ideje kb. 2 hét

  • csak belterekben alkalmazható

Minta katalógus: mywall-katalogus.pdf

Polistar

XPS polisztirol anyagból készül vákuum formázással, így a panelek hátulja üreges. 

Olcsó és praktikus megoldás elsősorban a mennyezet és a falak dekorálásához.

mérete: 50 x 50 cm (m2-re rendelhető)

vastagsága: 0,5 cm 

szín: natúr (festhető)

rögzítése: ragasztással

Előnye: 

  • festhető

  • vágható

  • könnyű kivitelezés és modern megjelenési forma

  • modern

Hátránya:

  • sérülékeny

  • a mintája nem lesz folyamatos

  • szállítási ideje kb. 2 hét

  • csak beltéren

Minta katalógus: polistar-katalogus.pdf

Marbet 

Dekoratív falpanel típus polisztirolból. A panelek előnye, hogy a minta folyamatos, így a toldások megfelelő eldolgozásával egy egybefüggő mintázatot kapunk.

mérete: 96 x 48 cm

vastagsága: 1-2 cm mintától függően

szín : natúr (festhető)

rögzítése: Soudal 50A

Előnye:

  • festhető

  • vágható

  • egybefüggő minta

  • házilag is felrakható

  • dekoratív

  • mintája vízszintesen vagy függőlegesen is kivitelezhető

Hátránya:

  • sérülékeny

  • oldószeres anyagokkal szemben nem ellenálló

  • csak beltéren 

Decortena

Különböző formák és mintákban kapható polisztirol burkoló elemek.

A minta olyan kiegyensúlyozott, hogy bármely helyiségben sikeresen díszíthetsz vele teljes falakat vagy egy kívánt felületet.

mérete: mintától függő

vastagsága: 1,5 cm 

szín: natúr (festhető)

rögzítése: ragasztással

Előnye: 

  • dekoratív

  • könnyű súly

  • házilag felrakható

  • könnyen vágható

  • tömör polisztirol

  • festhető

Hátránya:

  • sérülékeny

  • csak beltérre alkalmazható

Stikwall

A StikWall dekorpanelek olyan falpanelek, melyeket gyorsan és könnyedén össze tudunk szerelni, akár házilag is, különösebb szakértelem, vagy szerszámok nélkül is.

mérete: 120 x 50 cm vagy 120 x 30 cm, illetve 100 x 16 cm

vastagsága: 1 cm

szín: színezett 

rögzítése: ragasztással 

Előnye: 

  • természetesen megjelenés

  • hang és hőszigetelő

  • nedvesség álló

  • kültérre is alkalmazható

  • ellenáll a baktériumoknak és gombáknak

  • jól illeszthető

  • gyors és tiszta kivitelezés

  • karbantartást nem igényel

Minta katalógus: stikwall-katalogus.pdf

Hexo flokkolt panelek

A flockolás, vagy magyarul műbársonyozás, velúrozás, pelyhesítés egy különleges felületkezelési technika. 

mérete: 60 x 60 cm

vastagsága: 3 cm mintától függően

szín: színezett

rögzítése ragasztással

Előnye:

  • modern megjelenés

  • nem igényel felület kezelést

  • könnyű felhelyezés

  • illeszthető

  • folyamatos minta

  • hangszigetelő, csúszásgátló és rezgéscsillapító hatás 

Hátránya:

  • 8 szín

  • nem igazán vágható a flokkolt bevonat miatt

Reméljük, hogy e néhány jellemző alapján tudtunk segíteni a választásban!

 

Tovább
0 db

kermadecor

blogavatar

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” Stephen King

Utolsó kommentek