A falvédő használata nem új keletű dolog, de most egy olyan megoldást mutatunk, mely nem csak ezen funkcióját látja el, hanem mellette nagyon dekoratív is.

A falvédő használata nem új keletű dolog, de most egy olyan megoldást mutatunk, mely nem csak ezen funkcióját látja el, hanem mellette nagyon dekoratív is.

Az otthon melege

A kellemes lakótér mindenki számára fontos, hiszen életünk jelentős részét, otthonunkban töltjük. A falak is otthonunk részei, melyeknek a dekorálására mutatunk egy praktikus és hasznos falburkolat megoldást: a falvédőt!

A falvédő használata nem újdonság

Akik egy kicsit már idősebbek, azok biztosan emlékeznek a különböző megoldásokra, melyek annak idején az ágy mellé kerültek!
Volt itt minden: beszegett padlószőnyeg, horgolt, vagy hímzett alkotások, patchwork munkák, steppelt textilek és még ki tudja mennyi minden! Természetesen voltak és lesznek dekoratív megoldások, de a design mellett fontos még a funkcionalitás is!
Most egy ilyen falvédőt szeretnénk bemutatni Nektek. 

KERMA műbőr falpanelekből kialakított falvédő

A Kerma Design talán már sokak számára ismert név, hiszen már közel 10 éve forgalmaznak és gyártanak különböző falpaneleket, design falburkolatokat. Az egyik ilyen kedvelt termékük a cég által kézzel készített Kerma műbőr falpanelek.

Ezekből a falpanelekből több minden készíthető, például ágyvégek, előszobafal dekorációk, tv falak és természetesen falvédő is.
Még több ötlet: ITT

Nem kell hozzá semmilyen különleges szerszám, vagy szaktudás

A legjobban az szerethető benne, hogy a panelek szakember nélkül, akár házilag is felrakhatóak! 

Nincs többé hideg fal!

Ha Te is szeretnél egy Kerma falvédőt, akkor a rendelés legegyszerűbb módja, ha választasz a kész falvédők közül az alábbi linkre kattintva: KERMA falvédők.

Itt egy folyamatosan bővülő választékot találsz 200×75 cm méretben, különböző színű műbőrből kialakított mintákban. Ha szeretnéd a színeket élőben is látni megrendelés előtt, akkor kattints ide, az INGYENES műbőr színmintákért!

A kipostázott minták között, biztosan megtalálod a neked megfelelő színt!

Megvilágítva

Nagyon dekoratív megoldás még a LED világítással kiegészített falvédők. Ebben az esetben a falpanelek nem közvetlenül a falra, hanem egy szélességében kisebb, fa hordozóra vannak rögzítve. Így lehetőség van LED csík elrejtésére, annak kialakítására.

1 szónak is 100 a vége

Praktikus, dekoratív, hőszigetelő, hangszigetelő, könnyen felrakható, tisztítható, több mint 100 szín, egyedi méretben is, ez a KERMA falvédő!

Forrás: Golden Harmony magazin. Eredeti cikk itt: https://goldenharmony.hu/ismet-divatba-jott

kerma design falvédő