Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Útmutató az Öntapadós Tapéták  Világához: Hasznos Tippek Otthoni Dekorációhoz!

Fedezd fel az új öntapadós tapéták sokszínűségét! Az új öntapadós tapéták valódi áttörést jelentenek az otthoni dekorációban. A változatos minták, könnyű használat, gazdaságos megoldás, rugalmasság és tartósság révén ezek az anyagok megkönnyítik és felgyorsítják a felújítási munkákat. Az otthonunk megújítása vagy frissítése mindig izgalmas feladat. Azonban sokan tartanak attól, hogy a felújítási munkálatok időigényesek és költségesek lehetnek. Szerencsére az új öntapadós tapéták megjelenése forradalmasította a dekorációs lehetőségeinket.

ontapados-folia

Legyen szó márványmintás tapétáról, egyszínű variációkról vagy csillogó felületű tapétáról, ezek a praktikus anyagok könnyen felhasználhatók bútorokra és konyhabútorokra is, ráadásul nem igényelnek szakember segítségét.

Fedezd fel velünk, hogy miért jó választás az új öntapadós tapéta és hogyan könnyíti meg az otthoni dekorációs projekteket!

Változatos minták és színek: Az új öntapadós tapéták széles választéka lenyűgöző. Ha egy elegáns megjelenést szeretnél elérni, választhatsz a márványmintás tapéták közül, amelyek luxusérzetet kölcsönöznek bútoraidnak. Ha inkább letisztultabb, egyszínű felületeket szeretnél, számos szín közül válogathatsz. Az csillogó tapéták pedig egyedi és modern megjelenést adnak a berendezésnek. A változatos minták és színek lehetővé teszik, hogy saját stílusodnak és ízlésednek megfelelően alakítsd otthonodat.

Könnyű használat: Az öntapadós tapéták rendkívül könnyűek használni, így bárki könnyedén megvalósíthatja saját dekorációs projektjeit. A tapétát egyszerűen fel lehet ragasztani a kívánt felületre, és a tapadóréteg segítségével tartósan rögzül. Nincs szükség bonyolult technikákra vagy szakértői tudásra. A dekor tapéta szabása is egyszerű, így könnyen illeszthető a bútorok vagy konyhaszekrények felületére. A könnyű használatnak köszönhetően akár egyetlen hétvégén belül is átalakíthatod az otthonodat.

Gazdaságos megoldás: Az öntapadós tapéták nemcsak könnyű használatukról és változatos mintázataikról ismertek, hanem gazdaságos is. Az öntapadós tapéták jelentős költségmegtakarítást nyújtanak az otthoni felújítási projektek során. Nem szükséges drága szakembert felbérelni a tapéta felhelyezéséhez, így a munkadíjakat is megspórolhatod. Ezenkívül az öntapadós tapéták ára is kedvezőbb, mint más dekorációs anyagoké, mint például a festékek vagy tapéták. Ezért akár alacsonyabb költségvetéssel is megújíthatod otthonodat, miközben a minőségi és esztétikus megjelenést is elérheted.

Rugalmasság és tartósság: Az új öntapadós tapéták nemcsak gyors és könnyű megoldást kínálnak, hanem tartósságukkal is kiemelkednek. Ezek a tapéták ellenállnak a mindennapi kopásnak, karcoknak és nedvességnek, így hosszú távon is megőrzik szépségüket. Mivel a tapéták könnyen tisztíthatók, könnyen megszabadulhatsz a foltoktól és szennyeződésektől, ezáltal hosszabb élettartamot biztosítva a felületeidnek. Emellett, ha később szeretnél változtatni vagy frissíteni a dekorációt, egyszerűen eltávolíthatod a tapétát, anélkül hogy kárt tennél a bútorokban vagy konyhaszekrényekben.

Számtalan felhasználási lehetőség: Az öntapadós tapéták sokoldalúan alkalmazhatók az otthon különböző területein. Bútorokra, konyhaszekrényekre, polcokra, ajtókra és még sok más felületre felragaszthatók. Kreativitásodnak és elképzeléseidnek csak a képzeleted szabhat határt. Választhatsz egyetlen nagyobb felületet, amelyet teljesen bevonhatsz a tapétával, vagy akár apróbb részletekre is koncentrálhatsz. Az öntapadós tapéták lehetővé teszik, hogy személyre szabott és egyedi megjelenést hozz létre otthonodban.

 

Tovább

12 Gyors Tipp az Otthon Felújításához FALPANELEKKEL

12 villámgyors ötlet falburkolatokhoz! Fedezd fel, hogyan varázsolhatod álmaid lakását a legfrissebb falpanelek trendjeivel és hasznos tanácsaival!

Évek óta foglalkozom falburkolatokkal, és mint a Kerma Design egyik alapítója, aktívan részt veszek ebben a dinamikus folyamatban. Örömmel látom, hogy a falpanelek egyre növekvő népszerűségnek örvendenek, és egyre többen választják ezeket otthonuk felújításához. Az elmúlt években folyamatosan változtak a trendek, új típusok jelentek meg és távoztak, de egyértelműen látható, hogy nő a dekor falpanelek iránti kereslet. Most megosztok néhány gyors tippet az otthonod felújításához.

Gipsz falburkolat

Az otthoni falburkolat kiválasztása fontos lépés a felújítás során. A legelterjedtebb típusok közé tartozik a vinil falburkolat, mely ideális választás fürdőszobákhoz, az olcsó polisztirol panelek, melyek festhetők és színes mintákban kaphatóak, valamint a saját gyártású Kerma textil és műbőr kárpitozott falburkoló panelek, melyekből falvédő, ágyvég, előszobafal készülhet. Fent említett típusok gyors és könnyű telepítést tesznek lehetővé. Kültéri felhasználásra a Stikwall és a Slate-Lite burkolatok ajánlottak, melyek hosszú élettartammal és időjárásállósággal rendelkeznek.

Fa hatású vinil falburkolat

A Stikwall téglamintás, kőmintás, márványmintás panelekből homlokzat, lábazat és terasz megoldások készülhetnek. Az értékelések és tapéta trendek figyelembevétele mellett, a kreativitás és az egyéni ízlés is fontos szerepet játszik az otthonunk megjelenésének alakításában.

Stikwall falburkolat

Falpanelek: Az otthon stílusának meghatározó elemei Amikor otthonunk belső terét alakítjuk, gyakran az a kérdés foglalkoztat minket, hogy hogyan érhetnénk el az ideális harmóniát a praktikum és az esztétika között. Tapasztalataim szerint a megfelelő falburkolat kiválasztása kulcsfontosságú lehet ebben az egyensúlyban.

Téglamintás falpanel

Kezdjük azzal, hogy mi is pontosan a falpanel. A falpanel egy olyan dekorációs elem, amelyet falburkolatként használnak az otthonokban. Általában könnyen szerelhető, különböző anyagokból készülhet, és számos stílusban elérhető. Én személy szerint többféle típust teszteltem már, és megosztom veled a tapasztalataimat és néhány tippet, amelyek segíthetnek a döntésben.

Kerma műbőr falpanel

Először is, beszéljünk róla, hogy milyen típusú falpanelek léteznek.

A falpaneleket tulajdonságaik alapján különböztetjük meg. A falpanel választékot két fő kategóriára lehet osztani: belső és külső felhasználásra szántakra. A belső falpanelek terén rendkívül széles a választék, és mi is számos különböző típust kínálunk. A falpanelek anyaga meghatározza, hogy hol lehet őket alkalmazni otthonunkban.

Parafa falburkolat

Manapság már többféle anyagból készülnek, mint például: polisztirol, gipsz, műanyag, műbőr, fa, beton, PVC, parafa. Tulajdonságaik alapján lehetnek hőszigetelők, hangszigetelők, könnyen tisztíthatók, hajlíthatók, könnyen felrakhatók, vízállók, strapabírók vagy akár átvilágíthatók is.

Egyedi falpanelek

A legkedveltebbek közé tartozik a vinyl falburkolat, amely könnyen tisztítható és ellenáll a nedvességnek, így ideális választás lehet fürdőszoba felújításához. Manapság nagyon népszerűek a lamella falburkolatok is. Ezekből számtalan típus létezik.

Fa hatású vinil falburkolat

Emellett léteznek olyan falpanel típusok is, amelyek könnyen vághatóak, nem kell festeni, mert gyárilag festett, így gyorsan és könnyen telepíthetők, ideálisak kezdő barkácsolóknak, akik házilag

 

Tovább

A falpanelek előnyei és alkalmazási lehetőségei

A beltéri falpanelek és 3D falburkolatok számos előnnyel járnak a hagyományos tapéttal vagy festett falakkal szemben. Ezek a burkolatok nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem praktikusak is.

 

Kerma Design falpanel dekoráció  www.kerma.hu 

Előnyök:

  • Variációk és dizájn: A falpanelek széles választékban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a stílusához és elképzeléseihez illőt. Fa hatású, modern 3D dekorpanelek vagy akár egyedi tervezésű panelek is elérhetők.
  • Tartósság és könnyű karbantartás: A falpanelek általában tartós anyagokból készülnek, és hosszú élettartammal rendelkeznek. Könnyen tisztíthatók, és ellenállnak a különböző káros hatásoknak, például a nedvességnek vagy a karcolásoknak.
  • Hő- és hangszigetelés: A falpanelek nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem praktikusak is. Segítenek a hőszigetelésben, ami csökkentheti a fűtési költségeket. Emellett hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezhetnek, így nyugodt és csendes környezetet teremtenek otthonunkban.
  • Gyors és egyszerű telepítés: A falpanelek telepítése viszonylag gyors és egyszerű folyamat, amely nem igényel különleges szaktudást. Ezáltal jelentős időt és pénzt takaríthat meg a telepítési költségeken. Erre nagyon alkalmasak még a polisztirol mennyezet lapok is.
  • Kreativitás és egyediség: A falpanel használata lehetőséget ad a kreativitásra és az egyediség kifejezésére. Kombinálhatja különböző színeket és mintákat, hogy saját egyedi falpanelt hozzon létre, amely tökéletesen kifejezi egyéniségét és stílusát.

 

Kerma Design falpanel és falburkolat webáruház

Alkalmazási lehetőségek:

A falpanelek sokféle helyiségben alkalmazhatók, és kiváló választás lehet a nappalik, hálószobák, étkezők, vagy akár a fürdőszobák dekorálására is.

  • Nappali: A nappali ideális hely a dekoratív és stílusos falpanelek használatára. Ezek a panelek fokozzák a szoba vizuális vonzerejét, és meleg, barátságos hangulatot teremtenek.
  • Hálószoba: A hálószobában a falpanelek segíthetnek egy nyugodt és pihentető környezet kialakításában. Válasszon olyan színeket és mintákat, amelyek segítik a relaxációt.
  • Fürdőszoba: Az ellenálló és könnyen tisztítható falpanelek kiváló választás lehet fürdőszobai felhasználásra. Ezenkívül a panelek vízállósága is előnyös.
  • Étkező: Az étkezőben és a konyhában a falpanelek elegáns megjelenést kölcsönözhetnek a teret. Kombinálja a paneleket a bútorok és a dekoráció stílusával.

 

Gipsz falpanel

Összességében a beltéri falpanelek és 3D falburkolatok számos előnnyel járnak, és széles körben alkalmazhatók a lakberendezés során. Legyen szó otthoni felújításról vagy új lakás berendezéséről, a falpanelek kiváló választás lehetnek a falburkolatok terén. Válassza ki a megfelelő dizájnt és színeket, és teremtsen egyedi, vonzó környezetet otthonában.

 

Corkbee parafa falpanel

Tovább

előszobafal dekorációk a gyártótól

A Kerma Design falpanel webáruház már több mint 10 éve gyárt műbőr és textil falpaneleket, melyekből előszoba faldekorációk is készülnek.

A különböző színű, méretű szintetikus bőr és textil falpanelekből gyönyörű előszobafalak készülnek. Több mint 100 színben és végtelen variációban gyártunk paneleket. 

Az előszobafalak előnye, hogy a műbőr jól tisztítható, házilag is felrakható, illetve bármilyen egyedi méretben legyártható. Így mindenkinek megfelelő falat tudunk készíteni.

Előszobafal dekorációk Kerma műbőr falpanelekből, amelyek jól kombinálhatók vagy kiegészíthetők fogasokkal, ülőkével és tükörrel is. Exkluzív megjelenés már az előszobában: ugye, mennyire luxus érzetet keltenek a termékek? Több mint 100 színben rendelhető, egyedi méretekben is! Tartós, könnyen tisztítható, modern megoldás az előszobába, amely nemcsak szép, de funkciója is van. Fedezd fel design előszobafal kínálatunkat!

Melyik helyiségekbe ajánljuk?

előszobába

nem csak otthonra, hanem hotelekbe, apartmanokba és olyan helyekre ahol dekoratív faldekorációt szeretnénk kialakítani, mely védi a falat és hő- és hangszigetel is. 

 

Kerma Design előszobafal

Felrakása:

A felület legyen tiszta, száraz és pormentes. Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A falpanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a bőrpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket.

A panelek felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, bútorlapra illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára. Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel.

 

Előszobafal dekor

Ajánlott ragasztók: 

Festett falra vagy natúr bútorlapra (forgácslap), nedvszívó felületekre Soudal T-REX (piros)

Fényes vagy bármilyen nem nedvszívó felületekre Soudal T-REX Transzparens (kék)

Felrakási útmutató: borpanel-felrakasi-utmutato.pdf

A falpanelek tisztítása:

Az előszobafal tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt, kíméletes bőr- és bútorápoló szert. 

FONTOS!

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.

- Felhívjuk a figyelmét, hogy a monitoron látható szín eltérhet a valóságtól! Lehetősége van postai úton ingyenes színmintát igényelni. Színmintánkat ide kattintva igényelhet: SZÍNMINTA 

Több, mint 100 különböző színű és mintázatú műbőrünk van, melyek 3 kategóriába vannak sorolva minőségük és beszerzési áruk alapján.

A három árkategória elnevezése: Alap, Közép és Felső

A standard méret mellett lehetőség van egyedi méretű panelek rendelésére is, melyeknek az ára +25%

Ezzel kapcsolatos további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat! Email: info@kerma.hu

Látványtervet szeretne kérni? Írjon nekünk: info@kerma.hu

Nincs többé hideg fal! A KERMA falvédők megoldást nyújtanak a hideg falakra! A szivacsos műbőr falpanelekből álló előszobafal nem csak dekoratív, de hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, valamint növelik a komfort érzetünket. Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket, vagy egyéb előszobafal megoldásokat. 

TIPP: Ragasztáskor a tubus végére ne rakjuk rá a kinyomó csőrt, mert a szűkebb lyukon sokkal nehezebb kinyomni a ragasztót.

 

Tovább

gipsz falpanelek

A gipsz falpanelek már régóta megtalálhatóak a lakberendezésben a különböző falburkolatok között. A gipsz egy nagyon jó anyag. Az ebből készült 3D-s fali panelek jól illeszthetőek, összefüggő mintákat alkotnak. 

A gipsz panelek festhető falburkolatok. Jó dekorációs ötlet, mely beltérben használható. Készülhet belőle tv fal dekoráció, ágyvég burkolat a hálószobában, de az étkezőben is nagyon szép dekor falakat alakíthatunk ki velük.

A Kerma Desgin falpanel webáruházban nagyon sok gipsz falburkolat található. Nem olcsó burkolat, de nagyon jó minőség. A Kerma webáruházban nagyon sokféle falbrukolat ötlet található. Gipsz panelekből a Loft Design és az Artpanel gyártók termékeit találjuk.

Minőségi gipsz falpanelek a lengyel Loft Design System cégtől. Tökéletesen összeilleszthető, jól festhető falburkolat megoldás. Különleges design minták. Beltéri használatra alkalmazzuk. 

Felrakásról:

A gipsz panelekből tökéletesen egybefüggő dekor falfelületet alakíthatunk ki, melynek a kivitelezése az adott helyszínen végzendő. A panelek bármilyen felületre felragaszthatóak gipszes ragasztással. A ragasztáshoz használhatjuk a Rigips Rifix ragasztógipszet. Mivel ezek a falpanelek nem a könnyű fajsúlyú kategóriába tartoznak, a paneleket a ragasztás mellett megerősíthetjük dűbelekkel is. melyeknek a rögzítési helyei a panel felületén szintén eltüntethetőek tökéletesen Rigips-el. A felragasztás után végezzük el a hézagolást, glettelést a panelek illeszkedésénél és a panel-fal találkozásoknál. A leglettelt területet ezek után felületkezeleljük, festhetjük. A felületkezelést elsősorban szórópisztollyal, vagy esetleg hengerrel végezzük, bár a hengernél előfordulhatnak megfolyások, ha nem kellő szakértelemmel végezzük a műveletet. A szórópisztolyos megoldás viszont megfolyásoktól, ecsetvonásoktól mentes, tökéletes felületet alkot. A ragasztáshoz még fontos elmondani, hogy a paneleket nedvesítsük be, mert a száraz panel elszívná a nedvességet a ragasztóból, illetve a glettanyagból.

Tovább
«
1234
1 db

kermadecor

blogavatar

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” Stephen King

Utolsó kommentek