Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A falpanelek előnyei és alkalmazási lehetőségei

A beltéri falpanelek és 3D falburkolatok számos előnnyel járnak a hagyományos tapéttal vagy festett falakkal szemben. Ezek a burkolatok nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem praktikusak is.

 

Kerma Design falpanel dekoráció  www.kerma.hu 

Előnyök:

  • Variációk és dizájn: A falpanelek széles választékban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a stílusához és elképzeléseihez illőt. Fa hatású, modern 3D dekorpanelek vagy akár egyedi tervezésű panelek is elérhetők.
  • Tartósság és könnyű karbantartás: A falpanelek általában tartós anyagokból készülnek, és hosszú élettartammal rendelkeznek. Könnyen tisztíthatók, és ellenállnak a különböző káros hatásoknak, például a nedvességnek vagy a karcolásoknak.
  • Hő- és hangszigetelés: A falpanelek nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem praktikusak is. Segítenek a hőszigetelésben, ami csökkentheti a fűtési költségeket. Emellett hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezhetnek, így nyugodt és csendes környezetet teremtenek otthonunkban.
  • Gyors és egyszerű telepítés: A falpanelek telepítése viszonylag gyors és egyszerű folyamat, amely nem igényel különleges szaktudást. Ezáltal jelentős időt és pénzt takaríthat meg a telepítési költségeken. Erre nagyon alkalmasak még a polisztirol mennyezet lapok is.
  • Kreativitás és egyediség: A falpanel használata lehetőséget ad a kreativitásra és az egyediség kifejezésére. Kombinálhatja különböző színeket és mintákat, hogy saját egyedi falpanelt hozzon létre, amely tökéletesen kifejezi egyéniségét és stílusát.

 

Kerma Design falpanel és falburkolat webáruház

Alkalmazási lehetőségek:

A falpanelek sokféle helyiségben alkalmazhatók, és kiváló választás lehet a nappalik, hálószobák, étkezők, vagy akár a fürdőszobák dekorálására is.

  • Nappali: A nappali ideális hely a dekoratív és stílusos falpanelek használatára. Ezek a panelek fokozzák a szoba vizuális vonzerejét, és meleg, barátságos hangulatot teremtenek.
  • Hálószoba: A hálószobában a falpanelek segíthetnek egy nyugodt és pihentető környezet kialakításában. Válasszon olyan színeket és mintákat, amelyek segítik a relaxációt.
  • Fürdőszoba: Az ellenálló és könnyen tisztítható falpanelek kiváló választás lehet fürdőszobai felhasználásra. Ezenkívül a panelek vízállósága is előnyös.
  • Étkező: Az étkezőben és a konyhában a falpanelek elegáns megjelenést kölcsönözhetnek a teret. Kombinálja a paneleket a bútorok és a dekoráció stílusával.

 

Gipsz falpanel

Összességében a beltéri falpanelek és 3D falburkolatok számos előnnyel járnak, és széles körben alkalmazhatók a lakberendezés során. Legyen szó otthoni felújításról vagy új lakás berendezéséről, a falpanelek kiváló választás lehetnek a falburkolatok terén. Válassza ki a megfelelő dizájnt és színeket, és teremtsen egyedi, vonzó környezetet otthonában.

 

Corkbee parafa falpanel

Tovább

gipsz falpanelek

A gipsz falpanelek már régóta megtalálhatóak a lakberendezésben a különböző falburkolatok között. A gipsz egy nagyon jó anyag. Az ebből készült 3D-s fali panelek jól illeszthetőek, összefüggő mintákat alkotnak. 

A gipsz panelek festhető falburkolatok. Jó dekorációs ötlet, mely beltérben használható. Készülhet belőle tv fal dekoráció, ágyvég burkolat a hálószobában, de az étkezőben is nagyon szép dekor falakat alakíthatunk ki velük.

A Kerma Desgin falpanel webáruházban nagyon sok gipsz falburkolat található. Nem olcsó burkolat, de nagyon jó minőség. A Kerma webáruházban nagyon sokféle falbrukolat ötlet található. Gipsz panelekből a Loft Design és az Artpanel gyártók termékeit találjuk.

Minőségi gipsz falpanelek a lengyel Loft Design System cégtől. Tökéletesen összeilleszthető, jól festhető falburkolat megoldás. Különleges design minták. Beltéri használatra alkalmazzuk. 

Felrakásról:

A gipsz panelekből tökéletesen egybefüggő dekor falfelületet alakíthatunk ki, melynek a kivitelezése az adott helyszínen végzendő. A panelek bármilyen felületre felragaszthatóak gipszes ragasztással. A ragasztáshoz használhatjuk a Rigips Rifix ragasztógipszet. Mivel ezek a falpanelek nem a könnyű fajsúlyú kategóriába tartoznak, a paneleket a ragasztás mellett megerősíthetjük dűbelekkel is. melyeknek a rögzítési helyei a panel felületén szintén eltüntethetőek tökéletesen Rigips-el. A felragasztás után végezzük el a hézagolást, glettelést a panelek illeszkedésénél és a panel-fal találkozásoknál. A leglettelt területet ezek után felületkezeleljük, festhetjük. A felületkezelést elsősorban szórópisztollyal, vagy esetleg hengerrel végezzük, bár a hengernél előfordulhatnak megfolyások, ha nem kellő szakértelemmel végezzük a műveletet. A szórópisztolyos megoldás viszont megfolyásoktól, ecsetvonásoktól mentes, tökéletes felületet alkot. A ragasztáshoz még fontos elmondani, hogy a paneleket nedvesítsük be, mert a száraz panel elszívná a nedvességet a ragasztóból, illetve a glettanyagból.

Tovább

Hol lehet hétvégén falpanelt vásárolni?


A design falburkolatok és a 3D-s falpanelek egyre népszerűbbek itthon is a vásárlók körében, így ma már több helyen is találkozhatunk ezekkel a termékekkel az üzletekben, de a legnagyobb választékot a webáruházakban találjuk.

 

Otthonunk dekoráláshoz jó választás a különböző falpanelek, melyekkel nagyszerű megoldásokat hozhatunk létre. A sima unalmas és üres falakat ma már nagyon sokféle modern falburkolattal tehetjük izgalmassá! A legtöbb falpanel előnye, hogy akár házilag is felrakhatjuk, nem szükséges hozzá szakember, vagy szaktudás és különleges szerszámokra sincs szükség. 

 

Beszerzésüket tekintve elsősorban festékboltokban, illetve barkácsáruházakban, építőanyag kereskedésekben találkozhatunk különböző típusokkal. Ezekben az üzletekben elsősorban különböző polisztirolból, gipszből, illetve pvc-ből készült falburkolatokat találunk. Ezeknek a vállalkozásoknak a 99%-a forgalmazó, tehát nem gyártóként vannak jelen. Itthon a különböző falpaneleknek a gyártása még mindig gyerekcipőben jár, igen kevés azoknak a száma, akik gyártanak. Anyagát tekintve gipsz vagy műbőr és szintetikus műbőr anyagokból találunk gyártókat. Többek között minket is, hiszen már közel 10 éve gyártunk műbőr falpaneleket, melyekből falvédők, tv falak, ágyvégek, előszoba faldekorációk és egyéb design falburkolat megoldások születnek. 

 

Az itthon kapható falpanelek többsége külföldi gyártók terméke. Ezek között lengyel, orosz, holland, német illetve kínai cégeket is találunk. Mi is zömmel ezekből az országokból szerezzük be termékeinket.

 

A falpanel választás nem egy hirtelen döntés szokott lenni. Az ember találkozik vele az interneten, a Facebookon, Instagramon, vagy a Pinteresten. Különböző megoldásokat lát, amiből nem igazán derül ki, hogy milyen anyagból van az adott falpanel dekoráció, milyen méretben, színben érhető el, illetve fő kérdés, hogy hol kapható?!

Mi ebben tudunk segíteni! Webáruházunk minden nap, éjjel-nappal nyitva áll az érdeklődök számára! Inspirációs képekkel segítünk a választásban, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon és írásban is szívesen válaszol bármilyen kérdésre!

 

Szóval a válasz a kérdésre, hogy hol kapható falpanel hétvégén az, hogy nálunk! Személyes megtekintésre hétköznap van lehetőség a debreceni bemutatótermünkben, mely a Fokos utca 14/a szám alatt található. Itt 8-16:00-ig várjuk az érdeklődőket. 

Tovább

Nincs többé unalmas fal! Falpanelek a lakberendezésben és az otthonunkban!​​​​​​​

Otthonunk tervezésekor egyik fő szempont a falak kialakítása, melyek körül ölelnek bennünket és különböző tereket, helységeket alkotnak. Ezek a falak ma már nagyon változatosak, dekoratívak lehetnek a különböző falpaneleknek köszönhetően. Így otthonunk még egyedibb és még különlegesebb lehet. Ezeknek a falburkolatoknak egyik szakértője és meghatározó forgalmazója a Kerma Design, mely már közel 10 éve foglalkozik falpanelekkel

A Kerma Design kezdetben különböző lakberendezési termékek forgalmazásával, illetve egyedi szobrok, figurák, dekorációk  gyártásával foglalkozott. Egy felkérés alkalmával az egyik partnerük szeretett volna egy hullám mintás falburkolat gyártására ajánlatot kérni. Ekkor találkoztak először a falpanelekkel. Mivel ez közel 10 éve történt, így nem igazán volt még a hazai piacon hasonló termék, ezért elkezdtek külföldi internetes oldalakon nézelődni. Ez volt az első találkozás a falpanelekkel. Mivel nagyon megtetszett ez az új lehetőség és itthon még ismeretlenek voltak ezek a falburkoló panelek és burkolatok, elhatározták, hogy érdemes lenne megpróbálkozni a forgalmazással. 

Az első termék a különböző méretű téglalapokból álló, műbőr bevonatokkal készült falpanelek lettek, melyekhez hasonlót az olasz Studioart nevű cégnél látták. A termék megalkotása és a gyártás megtervezése hónapokat vett igénybe, mely folyamatosan alakult és fejlődött. Kezdetben nem is volt tudatos, hogy majd ezekből a színes négyzetekből milyen falak lesznek, a vásárlók milyen funkciókkal fogják használni. Az elkövetkező években a különböző igényeknek és érdeklődéseknek köszönhetően ezekből a panelekből születtek meg a különböző falvédők, tv falak, ágyvégek, előszoba faldekorációk. Ma ez a cég egyik fő terméke, mely Kerma műbőr falpanel néven lett ismert és közkedvelt. 

A növekvő érdeklődésnek köszönhetően és a tudatos keresgélésnek köszönhetően egyre több és több külföldi gyártó cég termékei kerültek be a Kerma webáruház választékába. Ezek a falpanelek különböző anyagokból és számos mintában készült falburkolatok, melyek megoldást jelentenek a falak dekoratív kialakításához. 

Az első forgalmazott márka a holland Wallart cukornád 3D-s falpanelek voltak, majd egyre több gipszből készült falburkolat következett. A cél ezek után az volt, hogy egy olyan webáruház jöjjön létre, mely a legnagyobb választékot nyújtsa az érdeklődőknek. Ma már több mint 2000 különböző falpanel kapható a webáruházban. A legtöbb panel előnye, hogy akár házilag is felrakható, nem szükséges hozzá szakember, vagy különlegesebb szerszám, vagy szaktudás. 

Az egyik ilyen termék volt 2017-ben a FlexWall pvc falpanelek. Ezek műanyagból készült, különböző fa-, csempe- és kőmintás falpanelek, melyek több mint 170 mintában elérhetőek. Ma ez a legkedveltebb és legnagyobb darabszámban eladott termékük. A siker annak köszönhető, hogy a pvc falpanelek árban kedvezőek, házilag felrakhatóak és rengeteg mintában elérhető. 

A Kerma Design folyamatosan követi a trendeket és a legtöbb falburkolat újdonság sokszor náluk jelenik meg elsőként. Stílusban, formákban, anyagokban nincs hiány, náluk mindenki megtalálja a számára megfelelő falburkolat megoldást! 

A kezdetben két alapítóval indult vállalkozás ma 14 főt foglalkoztat. A folyamatos fejlődés rengeteg munkával járt és jár most is. A Kerma a hazai falpanel és falburkolat forgalmazók , gyártók között az a cég, mely a legtöbb online tartalommal, referenciával és a közösségi oldalakon a legtöbb követővel rendelkezik. Mindenképpen megemlítendő a több mint 128.000 Facebook követő, a 10.000 Instagram rajongó, vagy a Pinteresten összegyűjtött több mint 36.000 fotó falpanel témában, melynek havonta 1,4 milliónál több megtekintője van. Ezen kívül számos más online platformon is sikeresen jelen vannak, mint például a Google cégem, ahol 2485 értékeléssel büszkélkedhetnek! 

A cég fő vásárlóköre elsősorban lakossági ügyfelekből áll, illetve több ismert ember is a Kerma termékeit választotta. Ilyen volt például Osvárt Andrea, Csákány Mónika, Majka, Gáspár Győző, Bockor Gábor, Palácsik Lilla, Visváder Tamás, Osváth Zsolt, Tölgyesy Csaba, Csordás Tibi, vagy Nagy László kézilabdás. 

Ezen kívül nagyon sok lakberendezővel dolgoznak együtt, akiknek a terveinek segítségével a termékeik impozáns módon lettek kialakítva és beépítve számos otthonban, irodában, hotelben, vagy egyéb helyeken. 

A Kerma továbbra is azon munkálkodik, hogy még több falburkolat megoldással ismertesse meg az érdeklődőket, keresi a környezetbarát, vagy újrahasznosított anyagokból készülő termékeket, vagy azokat, melyekkel gyorsan, házilag dolgozhatunk és szépíthetjük otthonunkat, környezetünket! Folyamatos akciókkal, kuponokkal, és játékokkal kedveskedik ügyfeleinek, mert számukra fontos az elégedett ügyfél! 


 

Tovább

Barota melinda-home staging avagy hogya legyen vonzó az otthonunk...

Kerma Design

A Home Staging elsőre idegenül hangozhat sokaknak, azonban elég ha azt mondom, álomotthon címlapon. Barota Melinda, lakberendező segít nekünk az alábbi cikkben eligazodni a homestaging jelentésével illetve ötleteket és tippeket ad az ingatlaneladással kapcsolatban – hiszen a homestaging jóval több, mint ahogy elsőre hangzik.

home staging-et a piaci igények keltették életre a ’70-es éves Amerikájában Barb Swartz nevéhez köthetően. A lakberendezéssel és ingatlanértékesítéssel foglalkozó Barb felismerte azokat az előnyöket, melyeket ma is igyekszünk alkalmazni a sikeres értékesítés érdekében. A szó jelentése szerint színpadi díszletként mutassuk be a lakást az érdeklődőknek. Nyugat Európába a 2000-es évek elején indult el ez a fiatal szakma.

Barb egyik híres mondása: “A házadat áruljuk, nem a cuccaidat.”

Így a home staging jelentése és célja, az értékesítésre szánt ingatlan vevő számára vonzóvá tétele, a személyes jellegzetességek elhagyásával, vevőorientáltan, közízlésnek megfelelően. Ezzel az ingatlannal kitűnhetünk a tengernyi hirdetés közül és ha személyesen megtekinti az érdeklődő a lakást, azt kell elérnünk hogy azt gondolja: IGEN! Itt el tudom képzelni magam. Ezért fontos, hogy a vevő szemével lássuk otthonunkat. 10-ből 8 vevő nem tud elvonatkoztatni a narancssárga falaktól, a rendetlenségtől, nem látja meg a potenciált ingatlanunkban. Éppen ezért takarítsunk ki, szortírozzunk, távolítsuk el a felesleges bútorokat, ha kell fessünk ki egy egységes, világos falszínt választva.

Egyértelmű funkcióknak meg kell jelennie a helyiségekben, hogy meg tudjuk mutatni, itt bizony mindennek meg van a helye (dolgozosaroknak, étkezőnek stb). Teremtsünk harmóniát a home staging során, hogy olyan hangulat fogadja a vevőt, aminek nem tud ellenállni. Egy csokor friss virág az asztalon, egy illatmécses csak fokozza ezt az érzetet. A lakás felkészítésének szépsége, hogy mindenki nyer, jobb áron tudja az eladó értékesíteni azt, a vevő pedig álmai otthonába költözhet be gond nélkül, azonnal.

 

Minőségi fotókat használjunk kizárólag a hirdetés során és csatoljunk egy méretarányos alaprajzot is. A fotón a szoba egésze látszódjon lehetőleg, egyértelmű legyen a szobák elhelyezkedése, mérete. Nem csak alkalmazhatjuk a home staging-et értékesítés esetén, hanem alkalmazzuk is! Gyorsabb és jobb eredmény a jutalma. Azonban saját otthonunkat nem kell ennyire lecsupaszítani, néhány személyes tárgyat, részletet az otthonosság érzete miatt fontosnak tartok, így ne keverjük a fogalmakat.

Melyek a Home Staging lépései, hogyan vágjunk bele?

Mielőtt belevágunk a home staging-be döntsük el, hogy valóban el akarjuk e adni az ingatlant. Tudjuk hogyan tovább, mikor tudunk kiköltözni stb? Gondolkodjunk előre, legyen a cél világos és egyértelmű. Sikeresebbek vagyunk, ha konkrét tervvel rendelkezünk.

Vizsgáljuk meg objektíven az ingatlan aktuális értékét, állapotát, ismerjük meg a piaci kínálatot és határozzuk meg a homestaging-re fordítható keretösszeget.

 Készítsünk felújítási tervet és megkezdődhet a beszerzés és a munka oroszlán része. Nyilvánvalóan a lakás állapota dönti el, hogy nagyobb renoválásra vagy csak kisebb rendezgetésre lesz szükség. Egy méretezett és berendezett alaprajzzal készüljünk az érdeklődők számára, erről még a hirdetés előtt gondoskodjunk és a képek mellett ezt is szerepeltessük.

Alkalmazzuk a homestagingdefiniálása során említett trükköket (fényes, letisztult, rendezett, a szó jó értelmében személytelen, világos enteriőr kialakítása, ahol mindennek megvan a helye)

 Végül lehet fotózni, hirdetni, bezsebelni a bókokat, eladni, örülni.

home staging-elt lakás nem a saját ízlésünket mutatja, sőt a cél az, hogy olyan képpé formáljuk a bemutatni kívánt ingatlant, hogy bárki oda tudja képzelni magát és ne bízzuk a véletlenre, vajon el tud e vonatkoztatni egy felesleges komódtól a szűkös folyosón, vagy a sötét falszíntől a hálóban. Teremtsük meg a tökéletes otthon feltételeit annak érdekében, hogy beleszeressen és vásárlási szándékával éljen a vevő.

 

Honnan meríthetünk inspirációt?

 

Ha ezek a gondolatok meggyőzőek, de nem tudjuk, hogyan vágjunk bele, hogy is fog kinézni az ideális enteriőr, kérhetjük szakértő segítségét, vagy gyűjthetünk inspiratív képeket a világhálóról. Számos képmegosztó oldal áll rendelkezésre, hasznos útmutatások birtokába kerülhetünk.

Ha a Pinteresten a Kerma Design oldalára látogatnak a kedves érdeklődők megannyi ötlettel, számos gyönyörű megoldással találkozhatnak.

Az igények, lehetőségek és elképzelések tisztázása elengedhetetlen a folyamat legelején. Ha a fent javasolt pontokat végig gondoltuk, vonjunk be szakembert is, aki a felújítandó tételek árazásában és technikai tudnivalóiban konkrét segítség tud lenni. Melyik ötlet kivitelezhető, melyik engedélyköteles, milyen határidővel számolhatunk. Ezzel fel is készültünk egy csodás kalandra. Jó felújítást, jó értékesítést kedves lakástulajdonosok!

Köszönet a cikkért Barota Melinda lakberendezőnek!

www.instagram.com/melishdesign

 

Tovább
«
12
0 db

kermadecor

blogavatar

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” Stephen King

Utolsó kommentek