A Kerma Design falpanel webáruház már több mint 10 éve gyárt műbőr és textil falpaneleket, melyekből előszoba faldekorációk is készülnek.

A különböző színű, méretű szintetikus bőr és textil falpanelekből gyönyörű előszobafalak készülnek. Több mint 100 színben és végtelen variációban gyártunk paneleket. 

Az előszobafalak előnye, hogy a műbőr jól tisztítható, házilag is felrakható, illetve bármilyen egyedi méretben legyártható. Így mindenkinek megfelelő falat tudunk készíteni.

Előszobafal dekorációk Kerma műbőr falpanelekből, amelyek jól kombinálhatók vagy kiegészíthetők fogasokkal, ülőkével és tükörrel is. Exkluzív megjelenés már az előszobában: ugye, mennyire luxus érzetet keltenek a termékek? Több mint 100 színben rendelhető, egyedi méretekben is! Tartós, könnyen tisztítható, modern megoldás az előszobába, amely nemcsak szép, de funkciója is van. Fedezd fel design előszobafal kínálatunkat!

Melyik helyiségekbe ajánljuk?

előszobába

nem csak otthonra, hanem hotelekbe, apartmanokba és olyan helyekre ahol dekoratív faldekorációt szeretnénk kialakítani, mely védi a falat és hő- és hangszigetel is. 

 

Kerma Design előszobafal

Felrakása:

A felület legyen tiszta, száraz és pormentes. Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A falpanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a bőrpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket.

A panelek felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, bútorlapra illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára. Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel.

 

Előszobafal dekor

Ajánlott ragasztók: 

Festett falra vagy natúr bútorlapra (forgácslap), nedvszívó felületekre Soudal T-REX (piros)

Fényes vagy bármilyen nem nedvszívó felületekre Soudal T-REX Transzparens (kék)

Felrakási útmutató: borpanel-felrakasi-utmutato.pdf

A falpanelek tisztítása:

Az előszobafal tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt, kíméletes bőr- és bútorápoló szert. 

FONTOS!

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.

- Felhívjuk a figyelmét, hogy a monitoron látható szín eltérhet a valóságtól! Lehetősége van postai úton ingyenes színmintát igényelni. Színmintánkat ide kattintva igényelhet: SZÍNMINTA 

Több, mint 100 különböző színű és mintázatú műbőrünk van, melyek 3 kategóriába vannak sorolva minőségük és beszerzési áruk alapján.

A három árkategória elnevezése: Alap, Közép és Felső

A standard méret mellett lehetőség van egyedi méretű panelek rendelésére is, melyeknek az ára +25%

Ezzel kapcsolatos további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat! Email: info@kerma.hu

Látványtervet szeretne kérni? Írjon nekünk: info@kerma.hu

Nincs többé hideg fal! A KERMA falvédők megoldást nyújtanak a hideg falakra! A szivacsos műbőr falpanelekből álló előszobafal nem csak dekoratív, de hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, valamint növelik a komfort érzetünket. Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket, vagy egyéb előszobafal megoldásokat. 

TIPP: Ragasztáskor a tubus végére ne rakjuk rá a kinyomó csőrt, mert a szűkebb lyukon sokkal nehezebb kinyomni a ragasztót.