https://www.kerma.hu/webaruhaz/regul-pvc-panelek-42048/42048/

Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de
mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét.

Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét. Mutatunk pár lehetséges ötletet, ami elindíthatja a leendő új tulajdonost abban hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt.

Minden a bejárati ajtónál kezdődik - a bejárati ajtót akár lefesthetjük, kicserélhetjük, tehetünk rá évszaknak megfelelő dekort - a kreativitásunkon múlik, hogyan tudjuk a legjobban kimutatni, hogy éppen ki is lakik itt  - gondoljunk csak arra, hogy meghívjuk a barátainkat egy házavató bulira: ha egy beszédes dísszel, egy kreatív ajtó kopogtatóval jelezhetjük a vendégeinknek, hogy jó helyen járnak :)

Az előszobában elhelyezhetünk személyes tárgyakat ha lehetőségünk van rá - egy fotó falat is létrehozhatunk, a kulcs akasztónk is lehet személyre szabott kreatívan( az interneten számos ötlet fellelhető: legó, borosdugó és egyéb vicces kulcsakasztó). Ha imádjuk a virágokat, akkor bátran vásároljunk virágot az előtérbe - akár vágott virág, akár cserepes - jól fog mutatni! A falakat akár falpanelekkel is bevonhatjuk - ennek nem csak esztétikai hatása lehet, hanem konkrétan segíthet abban, hogy felfogja a zajt. Több száz féle falpanel közül válogathatunk - van aki a textilbőrrel bevont falpanelekre esküszik, mások pedig a természetesebb, eco parafa falpanelekben lát lehetőséget.

nappali és a konyha is könnyedén egyedivé varázsolható - játszhatunk a falszínekkel, tapétákkal, bútorokkal. Ha egy adott stílust képviselünk a nappaliban legyen az a minimalista,letisztult vonalak akkor érdemes elgondolkoznunk, hogy milyen apróságok, dísztárgyak vagy kiegészítők állják meg a helyüket ebben a térben. Érdemes egy színpalettát létrehoznunk ahhoz, hogy átláthatóbbá tegyük a már meglévő bútoraink, dísztárgyaink, textiljeink helyét a lakásban. Ha nagyon ragaszkodunk egy-egy bútorhoz, de a színe nem megfelelő akár át is festhetjük - nem egy ördöngősség, csupán időt és némi kézügyességet igényel.
Ha szeretnénk védeni a falakat akkor érdemes befektetünk a fent említett falpanelekbe - a gyerekszobánál kifejezetten praktikus is lehet: ágy mögé helyezve, a falra téve - könnyen tisztán tartható, így az esetleges szennyeződések miatt sem kell aggódnunk.



hálószoba az egyik legfontosabb eleme a háznak. A pihenés, a kikapcsolódás tere így kerüljük az olyan tárgyak elhelyezését, ami ezt gátolja. Egy puha szőnyeg, két éjjeliszekrény, egy lámpa, esetleg egy könyvespolc vagy ruhásszekrény - egyszerű, puritán megoldás amit feldobhatunk pár kiegészítővel. Figyeljünk a színekre: ne legyenek túl élénk színek, vagy túlzott minták.

Összességében törekedjünk arra, hogy a tervezés fázisában minden lehetséges sarkalatos pontra találjunk megoldást : ha albérletbe költözünk akkor fontos szempont, hogy mobilitásra helyezzük a hangsúlyt. Továbbá egyeztessünk a tulajdonossal, hogy festhetünk-e, alakíthatunk-e a beleegyezésével - ez nagyban függ attól, hogy hosszútávra tervezünk-e itt maradni. Ha pedig az otthonunkról van szó, akkor még inkább járjuk körbe alaposan a témát  elvégre nem egy-két évig szeretnénk élvezni az otthonunk kényelmét. Ha falburkolatra van szükség, akkor ebben segít a Kerma Design dekorpanel és 3D-s falpanel webáruház, melyben számos megoldást, ötletet és inspirációt találunk! Az ötletek megvalósításához pedig 2000 falburkolat közülválaszthatunk!

Hamarosan indul új KERMA DESIGN falburkolat webáruházunk: www.kermadesign.hu