Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

előszobafal dekorációk a gyártótól

A Kerma Design falpanel webáruház már több mint 10 éve gyárt műbőr és textil falpaneleket, melyekből előszoba faldekorációk is készülnek.

A különböző színű, méretű szintetikus bőr és textil falpanelekből gyönyörű előszobafalak készülnek. Több mint 100 színben és végtelen variációban gyártunk paneleket. 

Az előszobafalak előnye, hogy a műbőr jól tisztítható, házilag is felrakható, illetve bármilyen egyedi méretben legyártható. Így mindenkinek megfelelő falat tudunk készíteni.

Előszobafal dekorációk Kerma műbőr falpanelekből, amelyek jól kombinálhatók vagy kiegészíthetők fogasokkal, ülőkével és tükörrel is. Exkluzív megjelenés már az előszobában: ugye, mennyire luxus érzetet keltenek a termékek? Több mint 100 színben rendelhető, egyedi méretekben is! Tartós, könnyen tisztítható, modern megoldás az előszobába, amely nemcsak szép, de funkciója is van. Fedezd fel design előszobafal kínálatunkat!

Melyik helyiségekbe ajánljuk?

előszobába

nem csak otthonra, hanem hotelekbe, apartmanokba és olyan helyekre ahol dekoratív faldekorációt szeretnénk kialakítani, mely védi a falat és hő- és hangszigetel is. 

 

Kerma Design előszobafal

Felrakása:

A felület legyen tiszta, száraz és pormentes. Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A falpanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a bőrpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket.

A panelek felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, bútorlapra illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára. Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel.

 

Előszobafal dekor

Ajánlott ragasztók: 

Festett falra vagy natúr bútorlapra (forgácslap), nedvszívó felületekre Soudal T-REX (piros)

Fényes vagy bármilyen nem nedvszívó felületekre Soudal T-REX Transzparens (kék)

Felrakási útmutató: borpanel-felrakasi-utmutato.pdf

A falpanelek tisztítása:

Az előszobafal tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt, kíméletes bőr- és bútorápoló szert. 

FONTOS!

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.

- Felhívjuk a figyelmét, hogy a monitoron látható szín eltérhet a valóságtól! Lehetősége van postai úton ingyenes színmintát igényelni. Színmintánkat ide kattintva igényelhet: SZÍNMINTA 

Több, mint 100 különböző színű és mintázatú műbőrünk van, melyek 3 kategóriába vannak sorolva minőségük és beszerzési áruk alapján.

A három árkategória elnevezése: Alap, Közép és Felső

A standard méret mellett lehetőség van egyedi méretű panelek rendelésére is, melyeknek az ára +25%

Ezzel kapcsolatos további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat! Email: info@kerma.hu

Látványtervet szeretne kérni? Írjon nekünk: info@kerma.hu

Nincs többé hideg fal! A KERMA falvédők megoldást nyújtanak a hideg falakra! A szivacsos műbőr falpanelekből álló előszobafal nem csak dekoratív, de hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, valamint növelik a komfort érzetünket. Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket, vagy egyéb előszobafal megoldásokat. 

TIPP: Ragasztáskor a tubus végére ne rakjuk rá a kinyomó csőrt, mert a szűkebb lyukon sokkal nehezebb kinyomni a ragasztót.

 

Tovább

Parafa falburkolatok

A parafa egy kedvelt anyag, mert nagyon sok jó tulajdonsága van. Ennek köszönhetően falburkolatokat is gyártanak belőle. Jó hő- és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkező, természetes anyag. 

A Kerma Design falpanel webáruházban a Corkbee lengyel gyártó termékeit lehet megtalálni. Ezek különböző alakú és színű design fali panelek. 

Beltérben használható, dekoratív és modern falburkolat ötlet. Alkalmas tv falnak a nappaliban, ágyvégnek a hálószobában, jól mutat a gyerekszobában. De alkalmazhatjuk éttermekben, hotelekben is. 

CorkBee katalógus: corkbee-katalógus-2022.pdf

A panelek tulajdonságai:

  • Környezetbarát
  • Újrahasznosított termék
  • Jól variálható minta
  • Hangszigetelő
  • Hőszigetelő
  • Könnyű anyag

Tudjátok! Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

A jelenlegi és jövőbeli 3D parafa szerkezetek létrehozásának ihlete a természet lesz és lesz, amelynek tartóssága, időtlensége és egyedisége mindenkit meghökkent. Az átgondolt formanak köszönhetően a CorkWALL háromdimenziós parafa gyémántok egy irányba rakhatók, szimmetrikus mintákat hozva, vagy éppen ellenkezőleg, teljesen egyedi kompozíciókat építve. A 3D Kite tervező parafa panelek egy 100% -ban környezetbarát termék - minden parafa panel fenntartható és megújuló nyersanyagból készül, teljesen újrahasznosítható és teljesen biológiailag lebontható. Természetes parafa.

Milyen technológiát készítenek a CorkWALL 3D Kite parafaból?

A CorkWALL 3D Kite parafa panelek előállításához a parafa dugók előállításából származó kiválasztott parafahulladékokat használják. Egy bonyolult formázási eljárás során a parafa granulátumok ökológiai kötőanyag hozzáadásával a végső formát megfelelően előkészített formában veszik fel. Az összes gyártási szakasz gondos finomításával gondos és szilárd terméket kap, amely nemcsak jól néz ki, hanem rendkívül praktikus is.

A 3D sárkány parafa 3D panelek más színekben is kaphatók?

Igen, az alaptermék egy színes színű, természetes parafa megjelenésű panel. Ezen felül 8 másik gondosan átgondolt szín közül választhat. Vannak egyaránt élénk árnyalatok, például a bájos elefántcsont vagy a jellegzetes sárga, de visszafogott és sötétebb színek is vannak, például sötétzöld, mély sötétkék vagy elegáns fekete. Különösen figyelemre méltó az a tény, hogy a parafa tömege a panel teljes térfogatára, nem csak a felületére van színezve. Ennek eredményeként a parafa használatának sok éve alatt bekövetkezett finom kopás vagy kisebb sérülés nem érinti negatívan annak egyedi megjelenését.

Honnan jött az ötlet a természetes parafa felhasználására?

A háromdimenziós természetes parafa olyan anyag, amelyet többek között jellemeznek rugalmasság, semlegesség és ökológia. Ezen felül kiváló szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Hatékonyan elnyomja az összes zajt és visszhangot, de csökkenti az értékes hőveszteséget is. Természetesen ez egyike azon kevés anyagnak, amely a belső teret hangulatosabbá, csendesebbé és melegebbé teszi, emellett stabilizálja a levegő páratartalmát és pozitív hatással van bármely belső terek mikroklímájára.

Tovább

Polisztirol falburkolatok

Színes és festhető beltéri falburkolatok rengeteg mintában! Olcsó falburkolat megoldás, mely házilag is felrakható. A panelek könnyen vághatóak, jól illeszthetőek egymáshoz. Nem csak a falakat, de a mennyezetet is dekorálhatjuk velük. Diszperziós festékkel festhető bármilyen színre. 

A polisztirol falburkoló panelek nagyon kedvelt falburkolatok. Beltérben használható faldekoráció, amit házilag, szakember nélkül is felrakhatunk. Elsősorban olyan helyekre ajánljuk ahol nincs kitéve közvetlen fizikai behatásoknak. A polisztirol falburkolatok között van gyárilag festett és festhető változat is. Az utóbbit vizesbázisú festékkel bármilyen színre festhetjük. 

Készülhet belőle tv fal, nappali faldekoráció vagy egyéb design fali panel megoldás. 

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!

Már több mint 2000 falpanel egy helyen! 

Tovább

2021…mi történt ebben az évben velünk

Lassan vége ennek az évnek is…Ilyenkor szokás egy kicsit visszatekinteni, mérlegelni, hogy mi történt, milyen változások voltak cégünk életében, hol tartunk most és mik a tervek a jövőre nézve!

Közel 10 éve foglalkozunk 3D-s falpanelek, design falburkolatok forgalmazásával. Minden év egy kicsit más volt cégünk életében is. Szerencsére elmondhatjuk, hogy folyamatosan fejlődünk, egyre több termékkel vagyunk jelen webáruházunkban, illetve minden évben újdonságokkal is jelentkezünk. 

2021 sajnos főként a Covid-ról szólt, ami mindenképpen meghatározó egy cégnél is, így nekünk is alkalmazkodnunk kellett a megváltozott helyzethez. Szerencsések vagyunk, mert amikor a járvány miatt a világ bezárkózott, így az otthon ülő emberek több figyelmet fordítottak otthonukra ezáltal. Mivel nem volt lehetőség utazni, éttermekbe, vagy koncertekre járni, így ez az időszak az otthon felújítására adott lehetőséget sokak számára. Az online kereskedelem jelentősen erősödött, megnőtt a kereslet az interneten beszerezhető termékekre. 

A megnövekedett rendelések feladták a leckét számunkra is! Ahhoz, hogy a megrendelt termékeket a vásárlóink időben megkapják, több emberre, nagyobb raktárkészletre volt szükségünk! Így csapatunk 3 újabb kollégával bővült és a közkedvelt termékekből többet kezdtünk el raktározni! Miután sikerrel vettük ezeket az akadályokat, sajnos nálunk is beütött a betegség! Rövid időn belül a csapat nagy része beteg lett, így egy nagyon nehéz időszak következett. Hiába volt készletünk, hiába jöttek a megrendelések, sajnos nem tudtuk azokat időben teljesíteni, hiszen nem volt aki legyártsa, becsomagolja, vagy feldolgozza azt az irodában. Közel egy hónap így telt el és be kell vallanunk, hogy nagyon sok negatív visszajelzést kaptunk. Szerencsére a legtöbben megértőek és türelmesek voltak irányunkban, melyet ezúton is köszönünk mindenkinek!!! 

Az újabb nehézség, ami még sajnos mindig fennáll, a beszerzések akadozása volt. A legtöbb termékünk külföldről érkezik és mivel a covid minden országban problémát jelentett, így a mi beszállítóink is ezen problémákkal küzdöttek és küzdenek. Akadozott a gyártás, megnőttek a szállítási határidők és sajnos áremelkedések is bekövetkeztek. 

Szerencsére optimisták vagyunk és alkalmazkodunk a kialakult helyzethez, mint mások is! Még többet és még jobban próbálunk teljesíteni és dolgozni azért, hogy vásárlóink továbbra is elégedettek legyenek cégünkkel! 

De minden rosszban van valami jó, szokták mondani. Cégünk ebben az évben egy nagyobb ingatlanba költözött és így jelenleg egy 530 m2-es helyen tudunk sokkal nagyobb raktárral és irodával működni. Csapatunk létszáma 13 főre nőtt. Újabb webáruházat indítottunk el, mely szintén falpanelekkel foglalkozik. Megkezdtük újabb falpanel típusok forgalmazását. Ezek közül kiemelnénk a lamellás, bordázott falpaneleket, valamint a Wallplex konyhai falburkolatokat. Folyamatban van a Kerma textil panel kollekció bevezetése, valamint hamarosan újabb falburkolatokkal is jelentkezünk.

2022 tervei között szerepel, hogy tovább növeljük az online jelenlétet, még több tartalommal, még több falburkolat megoldással segítsük az érdeklődőket. Nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a videós tartalmakra és még több online platformon fogunk erősíteni! Továbbra is elsődleges célunk az elégedett ügyfél! Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg a falpanelekben rejlő lehetőségeket! Hiszen a segítségükkel egy szebb, dekoratívabb otthont varázsolhatunk! 

kerma design

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

 

Tovább

Nincs többé unalmas fal! Falpanelek a lakberendezésben és az otthonunkban!​​​​​​​

Otthonunk tervezésekor egyik fő szempont a falak kialakítása, melyek körül ölelnek bennünket és különböző tereket, helységeket alkotnak. Ezek a falak ma már nagyon változatosak, dekoratívak lehetnek a különböző falpaneleknek köszönhetően. Így otthonunk még egyedibb és még különlegesebb lehet. Ezeknek a falburkolatoknak egyik szakértője és meghatározó forgalmazója a Kerma Design, mely már közel 10 éve foglalkozik falpanelekkel

A Kerma Design kezdetben különböző lakberendezési termékek forgalmazásával, illetve egyedi szobrok, figurák, dekorációk  gyártásával foglalkozott. Egy felkérés alkalmával az egyik partnerük szeretett volna egy hullám mintás falburkolat gyártására ajánlatot kérni. Ekkor találkoztak először a falpanelekkel. Mivel ez közel 10 éve történt, így nem igazán volt még a hazai piacon hasonló termék, ezért elkezdtek külföldi internetes oldalakon nézelődni. Ez volt az első találkozás a falpanelekkel. Mivel nagyon megtetszett ez az új lehetőség és itthon még ismeretlenek voltak ezek a falburkoló panelek és burkolatok, elhatározták, hogy érdemes lenne megpróbálkozni a forgalmazással. 

Az első termék a különböző méretű téglalapokból álló, műbőr bevonatokkal készült falpanelek lettek, melyekhez hasonlót az olasz Studioart nevű cégnél látták. A termék megalkotása és a gyártás megtervezése hónapokat vett igénybe, mely folyamatosan alakult és fejlődött. Kezdetben nem is volt tudatos, hogy majd ezekből a színes négyzetekből milyen falak lesznek, a vásárlók milyen funkciókkal fogják használni. Az elkövetkező években a különböző igényeknek és érdeklődéseknek köszönhetően ezekből a panelekből születtek meg a különböző falvédők, tv falak, ágyvégek, előszoba faldekorációk. Ma ez a cég egyik fő terméke, mely Kerma műbőr falpanel néven lett ismert és közkedvelt. 

A növekvő érdeklődésnek köszönhetően és a tudatos keresgélésnek köszönhetően egyre több és több külföldi gyártó cég termékei kerültek be a Kerma webáruház választékába. Ezek a falpanelek különböző anyagokból és számos mintában készült falburkolatok, melyek megoldást jelentenek a falak dekoratív kialakításához. 

Az első forgalmazott márka a holland Wallart cukornád 3D-s falpanelek voltak, majd egyre több gipszből készült falburkolat következett. A cél ezek után az volt, hogy egy olyan webáruház jöjjön létre, mely a legnagyobb választékot nyújtsa az érdeklődőknek. Ma már több mint 2000 különböző falpanel kapható a webáruházban. A legtöbb panel előnye, hogy akár házilag is felrakható, nem szükséges hozzá szakember, vagy különlegesebb szerszám, vagy szaktudás. 

Az egyik ilyen termék volt 2017-ben a FlexWall pvc falpanelek. Ezek műanyagból készült, különböző fa-, csempe- és kőmintás falpanelek, melyek több mint 170 mintában elérhetőek. Ma ez a legkedveltebb és legnagyobb darabszámban eladott termékük. A siker annak köszönhető, hogy a pvc falpanelek árban kedvezőek, házilag felrakhatóak és rengeteg mintában elérhető. 

A Kerma Design folyamatosan követi a trendeket és a legtöbb falburkolat újdonság sokszor náluk jelenik meg elsőként. Stílusban, formákban, anyagokban nincs hiány, náluk mindenki megtalálja a számára megfelelő falburkolat megoldást! 

A kezdetben két alapítóval indult vállalkozás ma 14 főt foglalkoztat. A folyamatos fejlődés rengeteg munkával járt és jár most is. A Kerma a hazai falpanel és falburkolat forgalmazók , gyártók között az a cég, mely a legtöbb online tartalommal, referenciával és a közösségi oldalakon a legtöbb követővel rendelkezik. Mindenképpen megemlítendő a több mint 128.000 Facebook követő, a 10.000 Instagram rajongó, vagy a Pinteresten összegyűjtött több mint 36.000 fotó falpanel témában, melynek havonta 1,4 milliónál több megtekintője van. Ezen kívül számos más online platformon is sikeresen jelen vannak, mint például a Google cégem, ahol 2485 értékeléssel büszkélkedhetnek! 

A cég fő vásárlóköre elsősorban lakossági ügyfelekből áll, illetve több ismert ember is a Kerma termékeit választotta. Ilyen volt például Osvárt Andrea, Csákány Mónika, Majka, Gáspár Győző, Bockor Gábor, Palácsik Lilla, Visváder Tamás, Osváth Zsolt, Tölgyesy Csaba, Csordás Tibi, vagy Nagy László kézilabdás. 

Ezen kívül nagyon sok lakberendezővel dolgoznak együtt, akiknek a terveinek segítségével a termékeik impozáns módon lettek kialakítva és beépítve számos otthonban, irodában, hotelben, vagy egyéb helyeken. 

A Kerma továbbra is azon munkálkodik, hogy még több falburkolat megoldással ismertesse meg az érdeklődőket, keresi a környezetbarát, vagy újrahasznosított anyagokból készülő termékeket, vagy azokat, melyekkel gyorsan, házilag dolgozhatunk és szépíthetjük otthonunkat, környezetünket! Folyamatos akciókkal, kuponokkal, és játékokkal kedveskedik ügyfeleinek, mert számukra fontos az elégedett ügyfél! 


 

Tovább
«
123
0 db

kermadecor

blogavatar

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” Stephen King

Utolsó kommentek