Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyedi faldekorációk kerma falpanelekből!

Olyan faldekorációval díszítheted otthonod, mely csak Neked van! Az általunk kifejlesztett műbőr faliképek egyedi stílusban, a Te elképzeléseid szerint is készülhetnek, bármilyen témában és számtalan méretben!

Miért különlegesek a KERMA műbőr faliképek?

Nagyon sokféle faldekorációs megoldás létezik, a falak díszítésére számtalan lehetőség van, de ezek közül is újdonságnak számít az, hogy egy kép 3D-s műbőr panelekből áll össze, mely bármilyen fotót, vagy képet ábrázolhat. Ez a technika a mi ötletünk, melyet az elmúlt évek alatt fejlesztettünk ki.

Mit kell tudni az a technikáról, az alkalmazott anyagról?

Faliképeink digitális nyomtatással készülnek 12,5x12,5cm és/vagy 25x25cm méretű panelekre. Ezekből a panelekből áll össze a kép. A panelek 1cm vastag faforgácslapból, 1cm vastag szivacsból és az arra ráfeszített, rátűzött nyomtatott speciális műbőrből állnak. A műbőr felületét még egy speciális lakkal is bevonjuk, hogy a nyomat tartósabb, uv álló és színtartóbb legyen.

Milyen méretű lehet a kép?

Egy adott kép tehát 12,5x12,5cm és/vagy 25x25cm panelekből állhat, így a méretek ennek a két méretnek a szorzói lehetnek. Páldául 100x125cm, 75x100cm, 75x87,5cm, de akár egy egész falat betöltő kép is megvalósítható, például 275x300cm méretben. Természetesen fontos az, hogy milyen felbontású és minőségű fotóról, vagy képről készítünk faliképet. Ha van egy kedvenc fotót, vagy képed, küld el nekünk és megnézzük, hogy az a méret amit szeretnél, megvalósítható-e.

Mit ábrázolhat egy falikép?

Bármit, amit szeretnél! Készítettünk már képet családi fotóról, festményről, kedvenc kutyusról, cicáról, különböző állatokról, virágokról, városokról. Ha van egy kedvenc fotód, vagy témád, írd meg nekünk, küld el a képet és tervezünk rá egy teljesen egyedi verziót. A tervezés ingyenes! Még egyedibbé tehető egy kép, ha a nyomtatott paneleket, sima, különböző színű műbőr panelekkel is keverjük egy képen. Erről több ötletet is találsz képeink között

Miért több, mint egy sima falikép?

Mert a KERMA nyomtatott műbőr panelekből nem csak egy sima faldekoráció készülhet, hanem akár egyedi falvédő, tv fal, ágyvég, vagy akár előszoba fal is. Gyerekszobába különösen egyedi és dekoratív falvédő születhet például különböző mesefigurák, állatok, vagy akár gyerekrajzok felhasználásával is. Egy szép falikép nem csak otthonunkat díszítheti, de nagyon jó ajándék ötlet is lehet, pl születésnapra, karácsonyra, ballagásra stb.

Mennyibe kerül egy nyomtatott falikép?

A faliképek ára 45.500.-/m2 Például egy 75x75cm kép 25.590.- , egy 125x150cm pedig 85.300.- bruttó. Ez az ár lehet, hogy valakinek elsőnek drágának tűnik, de a műbőr nyomtatás nem olcsó technológia, illetve a tervezés, képszerkesztés elég sok időt igényel, valamint a panelek kézi munkával készülnek műhelyünkben, ami szintén költséges. Szerintünk bármilyen azonos méretű festmény se olcsóbb, sőt valószínűleg drágább is! A mi képeink szintén egyediek, tehát a pénzedért olyan faldekorációd lesz, ami csak Neked van!

Hogyan kerül a kép a falra?

A paneleket ragasztással kell a falra helyezni. Alap esetben a paneleket egyenként kell a falra ragasztani, de az is megoldás lehet, hogy egy hordozóra ragasszuk őket és a hordozót pedig felfúrjuk, vagy felakasszuk a falra. Így a kép levehető, áthelyezhető lesz. Természetesen nagyobb kép esetén, mely akár egy egész falat is betölt, az első megoldás a javasolt. De persze ez egyénileg eldönthető. A hordozó lehet például egy natur bútorlap. A hordozó mindig legyen kisebb kb 2,5-2,5cm-el mint maga a kép. Így nem fog kilátszani, illetve körben led világítással is kiegészthető. Ez még növelheti a kép érdekességét, különlegességét. Ragasztáshoz a Soudal T-rex piros tubusú ragasztót ajánljuk.

Mit kell tudni a tisztításról?

A faliképet egyszerűen egy portörlővel tisztíthatod, vagy ha szükséges, akkor egy sima nedves puha törlőkendővel.

Hogy tudsz rendelni?

Elsőként küldd el nekünk azt a képet, amiről szeretnél faliképet. Írd meg, hogy milyen méretre gondoltál és azt, hogy 12,5x12,5cm vagy 25x25cm panelekből álljon a kép. Ha nem csak “simán” az adott képről vagy fotóról szeretnél nyomatot, hanem szeretnéd, ha egy kicsit egyedibbé alakítsuk át a képet, akkor azt is írd meg nekünk.

Mi egy héten belül elkészítjük a tervet, az árajánlatot és e-mailben elküldjük Neked. Ha mindent rendben találsz, akkor kezdődhet a gyártás! Gyártási időnk 3-4 hét. A képet futárcéggel küldjük el neked, vagy átveheted személyesen debreceni bemutatótermünkben is. A szállítási költség 20.000.- felett ingyenes, alatta pedig 1.990.-

Záró gondolatok…

Örülünk annak, hogy egyre többen választjátok ezt az egyedi faldekorációs megoldást. Mi minden egyes panelnél figyelünk a minőségre, mert számunkra minden egyes kép: alkotás! A tervezésnél megpróbáljuk mindenki igényét figyelembe véve, a legjobbat kihozni, akár egy egyszerű képből is! A végére pedig annyit: Vigyázat hamisítják! :-) Megjelent egy-két kritikán aluli próbálkozó is, akik saját ötletként próbálkozik...

 

Tovább

Modern falvédők a gyártótól!

A falvédő használata nem új keletű dolog, de most egy olyan megoldást mutatunk, mely nem csak ezen funkcióját látja el, hanem mellette nagyon dekoratív is.

A falvédő használata nem új keletű dolog, de most egy olyan megoldást mutatunk, mely nem csak ezen funkcióját látja el, hanem mellette nagyon dekoratív is.

Az otthon melege

A kellemes lakótér mindenki számára fontos, hiszen életünk jelentős részét, otthonunkban töltjük. A falak is otthonunk részei, melyeknek a dekorálására mutatunk egy praktikus és hasznos falburkolat megoldást: a falvédőt!

A falvédő használata nem újdonság

Akik egy kicsit már idősebbek, azok biztosan emlékeznek a különböző megoldásokra, melyek annak idején az ágy mellé kerültek!
Volt itt minden: beszegett padlószőnyeg, horgolt, vagy hímzett alkotások, patchwork munkák, steppelt textilek és még ki tudja mennyi minden! Természetesen voltak és lesznek dekoratív megoldások, de a design mellett fontos még a funkcionalitás is!
Most egy ilyen falvédőt szeretnénk bemutatni Nektek. 

KERMA műbőr falpanelekből kialakított falvédő

A Kerma Design talán már sokak számára ismert név, hiszen már közel 10 éve forgalmaznak és gyártanak különböző falpaneleket, design falburkolatokat. Az egyik ilyen kedvelt termékük a cég által kézzel készített Kerma műbőr falpanelek.

Ezekből a falpanelekből több minden készíthető, például ágyvégek, előszobafal dekorációk, tv falak és természetesen falvédő is.
Még több ötlet: ITT

Nem kell hozzá semmilyen különleges szerszám, vagy szaktudás

A legjobban az szerethető benne, hogy a panelek szakember nélkül, akár házilag is felrakhatóak! 

Nincs többé hideg fal!

Ha Te is szeretnél egy Kerma falvédőt, akkor a rendelés legegyszerűbb módja, ha választasz a kész falvédők közül az alábbi linkre kattintva: KERMA falvédők.

Itt egy folyamatosan bővülő választékot találsz 200×75 cm méretben, különböző színű műbőrből kialakított mintákban. Ha szeretnéd a színeket élőben is látni megrendelés előtt, akkor kattints ide, az INGYENES műbőr színmintákért!

A kipostázott minták között, biztosan megtalálod a neked megfelelő színt!

Megvilágítva

Nagyon dekoratív megoldás még a LED világítással kiegészített falvédők. Ebben az esetben a falpanelek nem közvetlenül a falra, hanem egy szélességében kisebb, fa hordozóra vannak rögzítve. Így lehetőség van LED csík elrejtésére, annak kialakítására.

1 szónak is 100 a vége

Praktikus, dekoratív, hőszigetelő, hangszigetelő, könnyen felrakható, tisztítható, több mint 100 szín, egyedi méretben is, ez a KERMA falvédő!

Forrás: Golden Harmony magazin. Eredeti cikk itt: https://goldenharmony.hu/ismet-divatba-jott

kerma design falvédő

Tovább

Csomagban olcsóbb! Akciós ajánlatokkal bővült webáruházunk!

Falburkolat webáruházunkban folyamatosan újabb és újabb falpanel típusokkal bővül választékunk! Az árban, típusokban, színekben és formákban széles palettánkat mostantól akciós csomag ajánlatokkal bővítettük!

Közel 10 éve foglalkozunk design falburkolatok, modern falpanel megoldások forgalmazásával. Elsősorban beltéri felhasználásra ajánlunk dekoratív és praktikus falburkolatokat, melyek között számos sikeres termék szerepel. Ezek közül szeretnénk egyes típusokra akciós ajánlatokkal jelentkezni! Az akcióban egy-egy adott mennyiség mellé ingyenes ragasztót ajánlunk, de megszűnő, vagy szállítás hibás termékek is szerepelnek az ajánlatok között. Célunk az, hogy egyre többen megismerjék és használják, beépítsék otthonukba a 3D-s falpaneleket. Ezekkel a burkolatokkal az egyszerű falakból trendi és látványos megoldásokat hozhatunk létre! A panelek többségének előnye, hogy akár szakember nélkül, házilag is megoldható a kivitelezés! Így nem kell a mesterre várni, spórolhatunk az idővel és a költségekkel egyaránt!

Az akciós csomag ajánlatok egyik sikerterméke a FlexWall és Regul pvc falpanelek. Ezek a különböző fa-, csempe- és kőmintás változatokban kapható falburkoló panelek beltéri felhasználásra készült, dekoratív elemek. Pénztárcabarát megoldás, könnyű vele dolgozni. Rakhatjuk előszobába, étkezőbe, készülhet belőle konyhai panel, de hálószobában, vagy a nappaliban is alkalmazhatjuk. Jelenleg több mint 170 mintában forgalmazzuk, ezek közül hoztunk létre csomagokat, melyekben 10 panel mellé 2 darab ragasztót ajándékba adunk! Akciósan értékesítjük a megszűnő mintákat, vagy a szállításkor sérült típusokat, tételeket is. 

A másik akcióban szereplő termékek a MyWall polisztirol falburkolatok. Itt szintén 10 darab panel mellé jár a 2db ajándék ragasztó! A polisztirol panelek festhető, beltéri falburkolatok, melyeknek előnye a könnyű súly, az összefüggő mintázat és az, hogy akár házilag is felrakhatjuk. Ha ezzel mégse szeretnénk foglalkozni, akkor egy szobafestőt bízzunk meg a feladattal. 


MEGNÉZEM AZ AKCIÓS CSOMAG AJÁNLATOKAT ITT: AKCIÓK

Szeretnénk még újabb típusokra is akciós csomagokat ajánlani. Kövessétek figyelemmel facebook bejegyzéseinket, vagy a webáruházban a híreket! 

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

https://www.pvcpanel.hu/gyik-35

Tovább

Tervezz falvédőt, ágyvéget, tv falat a Kerma falpanel tervezővel!

Az ötlettől a kivitelezésig sok-sok lépés van - a legsarkalatosabb pontja, a nagy kérdés mindig az, hogy ami a fejünkben van, átültethető -e a valóságba - emiatt is nagyszerű ötlet a Kerma Design falpanel tervezőfelülete.

Az ötlettől a kivitelezésig sok-sok lépés van - a legsarkalatosabb pontja, a nagy kérdés mindig az, hogy ami a fejünkben van, átültethető -e a valóságba - emiatt is nagyszerű ötlet a Kerma Design falpanel tervezőfelülete.

Első lépések


Egyszerű, de nagyszerű. A felületen elsőként megadhatjuk a kívánt falméretet, amelyet szeretnénk, majd a több mint 100 különböző műbőrből válogathatunk, melyek 3 kategóriába vannak rendszerezve. Ezeket az áruk alapján Bronze, Silver és Gold kategóriáknak neveztük el.  Am KERMA falpanel tervező programnak nagy előnye, hogy képpel, méretekkel és árakkal van ellátva, így pontosan tervezhetünk és kalkulálhatunk az árakkal.
A tervezővel a maximális méret 400 x 300 cm-es magasságig lehet, ha ennél nagyobb felületet szeretnénk, akkor az ügyfélszolgálatot kell keresnünk, ahol minden kérdésünkre választ kaphatunk.

KLIKK a Falpanel tervező programhoz: TERVEZEK

Induljon a tervezés

Ha megadtuk a tervezni kívánt dekoráció méretét, akkor egy rácsozott területet fogunk látni, mely a legkisebb (12,5x12,5cm) méretű falpanel méretével van felosztva. Ide tudjuk a képernyő bal oldalán található műbőr anyag választóból kiválasztani a kívánt színű és méretű paneleket, melyeket kattintással tudunk a tervező felületre varázsolni. A tervező felületen a panelek minden irányban eltolhatóak, áthelyezhetőek. Töltsük ki a teljes felületet a panelekkel és kész is tervünk! 

Kész a terv, következő a kivitelezés


A tervezővel készített látványterv alapján megrendeljük az adott falpaneleket, majd a ragasztót is - nagy előny, hogy nem kell máshol keresnünk, hanem már a Kerma Designnál azonnal ajánlanak számunkra megfelelő ragasztót is, ami a falpanelekkel együtt érkezik. Ha nem akarjuk megrendelni a tervezett dekorációnkat, akkor lehetőség van a terv lementésére a számítógépünkre. A program előnye, hogy folyamatosan láthatjuk, hogy az adott dekoráció mennyibe fog kerülni.

Kerma tervező programmal falvédők, tv falak, ágyvégek, előszoba faldekorációk és egyéb design faldekorok készíthetőek. Igény esetén a panelek felrakására,kivitelezésére is tudunk ajánlani szakembert, ennek feltételeiről érdemes az ügyfélszolgálaton érdeklődni. Ha nem lennénk biztosak benne, hogyan fog a való életben festeni a remekmű, akkor lehet kérni ingyenes színmintát a Kerma Designtól, hogyan is fog a valóságban festeni az a szín. A kért mintkat postán küldjek el kb 1 héten belül. 

Összességében ez a program óriási előnyt jelent azok számára, akik szeretnek elsősorban úgy tervezni, hogy látják is a leendő végeredményt. A legutolsó négyzetméterig megtervezhetjük, játszhatunk a színekkel, a panelek méretével - kreatívan alkothatunk és ha elkészült, bátran mondhatjuk az ismerőseinknek, hogy bizony, mi terveztük és kiviteleztük is :)

Ha nem szeretnél saját magad tervezni, akkor mi is szívesen tervezünk Neked, mely természetesen egy ingyenesen választható szolgáltatásunk! Ha pedig kész termékeinkre vagy kíváncsi, akkor azokat itt rendelheted meg: 

KERMA falvédők    KERMA előszobafalak    KERMA faliképek

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! 

PVC falpaneljeinket ismered? KLIKK ide: PVC BURKOLATOK

 

Tovább

2 új webáruházzal bővült a Kerma Design!


Már lassan 10 éve vagyunk a hazai lakberendezési palettán! Fő profilunk és küldetésünk a különböző falpanelek és design falburkolatok gyártása és forgalmazása! Folyamatosan újítunk és fejlődünk, ennek eredménye a 2 új webáruház is!

Tíz évvel ezelőtt a falburkolatok között a falpanelek újdonságnak számítottak. Még mi is csak kutattuk és tanultuk ezeket az érdekes falburkolat megoldásokat! Mára több mint 2000 különböző termék kapható webáruházunkban, melyben számos anyagból, színben, formában és stílusban gyártott falpanel megtalálható. Az általunk gyártott Kerma műbőr falpanelek mellett számos gyártó termékeit képviseljük.Mint mindenben, nálunk is vannak kedveltebb, sikeresebb termékek és olyanok is, melyeket ritkábban választanak a vásárlók otthonukba! Ezeknek és tapasztalataink alapján indítottuk útjára egy új webáruházunkat, mely kizárólag a FlexWall pvc falpanelekre korlátozódik. A másik új webáruházunk pedig a mostani Kerma webáruháztól újabb, modernebb és felhasználó barátabb shoprenteres webshop. Ebben az áruházban szintén a falpaneleké a főszerep, de szeretnénk más lakberendezési termékekkel is bővíteni. A régi Kerma webáruház pedig megmarad csak a falpaneleknek és a design falburkolatoknak! 

PVC FALPANEL WEBÁRUHÁZ

Az egyik legkedveltebb falpanelünkre a FlexWall pvc falburkoló panelekre készült shoprenteres webshop, ami átláthatóbb azoknak, akik csak ezeket a típusú falburkolatokat keresik! Három kategóriába osztottuk a paneleket, melyek a famintás, kőmintás és a csempemintás pvc falburkolatok. Közel 170 különböző műanyag pvc falpanel közül választhatunk, melyek jó része készletről is kapható! 

pvc falpanelek beltéri falburkolatok, mely egy praktikus, olcsó és dekoratív falburkolat megoldás. Nem kell szakember a felrakásához, könnyen vágható, hajlítható, vízálló. Házilag, gyorsan és tisztán tudunk vele dolgozni! Megfelelő választás előszobába, nappaliba, konyhapanelnek, vagy akár a fürdőszobába is. Albérletbe is jó, mert árban kedvező megoldás! 

KERMA DESIGN WEBÁRUHÁZ

shoprenteres webáruházak az egyik, hanem a legjobb választás azoknak, akik mindig naprakész, gyors, letisztult, modern és felhasználóbarát online üzletet szeretnének üzemeltetni! Az új webáruházunkban tematikusan kereshetőek a termékek, átláthatóbb a kategorizálás. A falpanelek mellett szeretnénk majd más lakberendezéssel kapcsolatos termékekkel is bővíteni. 

TOVÁBBI WEBOLDALAINK:

Falpanelekről, termékeinkről készült bemutatkozó weboldal a falpanelek.hu site. Közkedvelt termékünk a Kerma falvédők, mely a falvedok.hu oldalon is megtalálható. Pvc falpanelekről készült bemutatkozó oldal a 3dfalpanel.hu honlapunk. 

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! 

 

Tovább

kermadecor

blogavatar

“Egy idő múltán minden ház tükrözi lakói személyiségét.” Stephen King

Utolsó kommentek