Az ötlettől a kivitelezésig sok-sok lépés van - a legsarkalatosabb pontja, a nagy kérdés mindig az, hogy ami a fejünkben van, átültethető -e a valóságba - emiatt is nagyszerű ötlet a Kerma Design falpanel tervezőfelülete.

Az ötlettől a kivitelezésig sok-sok lépés van - a legsarkalatosabb pontja, a nagy kérdés mindig az, hogy ami a fejünkben van, átültethető -e a valóságba - emiatt is nagyszerű ötlet a Kerma Design falpanel tervezőfelülete.

Első lépések


Egyszerű, de nagyszerű. A felületen elsőként megadhatjuk a kívánt falméretet, amelyet szeretnénk, majd a több mint 100 különböző műbőrből válogathatunk, melyek 3 kategóriába vannak rendszerezve. Ezeket az áruk alapján Bronze, Silver és Gold kategóriáknak neveztük el.  Am KERMA falpanel tervező programnak nagy előnye, hogy képpel, méretekkel és árakkal van ellátva, így pontosan tervezhetünk és kalkulálhatunk az árakkal.
A tervezővel a maximális méret 400 x 300 cm-es magasságig lehet, ha ennél nagyobb felületet szeretnénk, akkor az ügyfélszolgálatot kell keresnünk, ahol minden kérdésünkre választ kaphatunk.

KLIKK a Falpanel tervező programhoz: TERVEZEK

Induljon a tervezés

Ha megadtuk a tervezni kívánt dekoráció méretét, akkor egy rácsozott területet fogunk látni, mely a legkisebb (12,5x12,5cm) méretű falpanel méretével van felosztva. Ide tudjuk a képernyő bal oldalán található műbőr anyag választóból kiválasztani a kívánt színű és méretű paneleket, melyeket kattintással tudunk a tervező felületre varázsolni. A tervező felületen a panelek minden irányban eltolhatóak, áthelyezhetőek. Töltsük ki a teljes felületet a panelekkel és kész is tervünk! 

Kész a terv, következő a kivitelezés


A tervezővel készített látványterv alapján megrendeljük az adott falpaneleket, majd a ragasztót is - nagy előny, hogy nem kell máshol keresnünk, hanem már a Kerma Designnál azonnal ajánlanak számunkra megfelelő ragasztót is, ami a falpanelekkel együtt érkezik. Ha nem akarjuk megrendelni a tervezett dekorációnkat, akkor lehetőség van a terv lementésére a számítógépünkre. A program előnye, hogy folyamatosan láthatjuk, hogy az adott dekoráció mennyibe fog kerülni.

Kerma tervező programmal falvédők, tv falak, ágyvégek, előszoba faldekorációk és egyéb design faldekorok készíthetőek. Igény esetén a panelek felrakására,kivitelezésére is tudunk ajánlani szakembert, ennek feltételeiről érdemes az ügyfélszolgálaton érdeklődni. Ha nem lennénk biztosak benne, hogyan fog a való életben festeni a remekmű, akkor lehet kérni ingyenes színmintát a Kerma Designtól, hogyan is fog a valóságban festeni az a szín. A kért mintkat postán küldjek el kb 1 héten belül. 

Összességében ez a program óriási előnyt jelent azok számára, akik szeretnek elsősorban úgy tervezni, hogy látják is a leendő végeredményt. A legutolsó négyzetméterig megtervezhetjük, játszhatunk a színekkel, a panelek méretével - kreatívan alkothatunk és ha elkészült, bátran mondhatjuk az ismerőseinknek, hogy bizony, mi terveztük és kiviteleztük is :)

Ha nem szeretnél saját magad tervezni, akkor mi is szívesen tervezünk Neked, mely természetesen egy ingyenesen választható szolgáltatásunk! Ha pedig kész termékeinkre vagy kíváncsi, akkor azokat itt rendelheted meg: 

KERMA falvédők    KERMA előszobafalak    KERMA faliképek

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! 

PVC falpaneljeinket ismered? KLIKK ide: PVC BURKOLATOK