Bár a virágos mintáról sokaknak a nagyi abrosza és függöny kollekciója jut eszébe, ennél jóval többet rejt magában: a trópusi minta, az üdezöld pálmalevelek már tavaly is nagy sikernek örvendtek, de az idei év is bővelkedni fog természeti elemekben.

Bár a virágos mintáról sokaknak a nagyi abrosza és függöny kollekciója jut eszébe, ennél jóval többet rejt magában: a trópusi minta, az üdezöld pálmalevelek már tavaly is nagy sikernek örvendtek, de az idei év is bővelkedni fog természeti elemekben. A virágos tapéta, vászonképek, függönyök, ágytakarók, faburkolatok különböző dekor elemek, párnahuzatok, bútorszövetek formájában számos opciót sorakoztat fel így mindenki kiválaszthatja a számára leginkább tetszőket.


A virágos mintáról azonban ne a pasztell kisszirmú virágokra asszociáljunk: ennél merészebb vizekre is evezhetünk - a fekete háttérrel már-már festői hatású tearózsák, vagy épp a minimalista vonalrajzok azok amelyek beindítják a virágos trendeket.


A virágok megjelenítése hatást gyakorol otthonunkra - a rózsaszínes, fehér hátterű, vagy épp a pasztell árnyalatokban gazdag virágminták a kedves, otthonos jelzőket vonzza maga után, amolyan kertvárosi, nyugodt otthont képzelünk hozzá. A fiatalosabb, modernebb vonalat követnénk, akkor nyugodtan használjunk élénk,vibráló színekben pompázó
virágokat, akár modern fesményeket, faliképeket - ezek felrázzák az amúgy neutrális hangulatú helyiségeket, szobákat. A drámai hatás semmiképp sem marad el! Természetesen az sem mindegy, hogy apró, összefüggő mintákról beszélünk vagy különálló, nagy virágmintákról. Ha nyugodt hangulatot szeretnénk elérni, akkor törekedjünk arra, hogy közepes méretű virágmintával, lehetőleg sormintával dolgozzunk.


Ha még csak a tervezési fázisban járunk, inspirációkat gyűjtünk, akkor hasznos, ha szemrevételezzük,hogy melyek az uralkodó színek, stílusok az otthonunkban vagy a felújításra szánt helyiségben és ehhez igazítsuk a virágos kiegészítőket. A Pinterest képmegosztó oldalon számos ötletet találunk lakásunk, otthonunk felújításához, kialításához! Illetve látogass el Facebook oldalunkra is! 


Gondolkozhatunk falpanelekben - a Loft Design betonfalpanelek esetében 20 különböző virágmintával ellátott panelt találhatunk meg a kerma.hu webáruházában. Ezek a betonpanelek azért is különlegesek, mert rendkívül strapabíróak köszönhetően az üvegszálas kivitelnek és a virágminta jól passzol a beton ipari jellegével.


Ezenkívül más virágos, trópusi mintájú megoldások is állnak a rendelkezésünkre: öntapadós fóliák, nyomtatott műbőr panelek mozaikképként vagy sormintával ellátva, falvédők, textil falpanelek - a teljesség igénye nélkül pár ötletet felsoroltunk, amivel találkozhatnak a
kerma.hu webáruházában.


Bármelyik virágmintát vagy trópusi mintát választják, mindegyikben megvan a kellő fantázia és lehetőség - a virágok a tavasz hírnökei, a megújulásé így vágjanak bele bátran!

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! 

Csapatunk megoldásokat kínál a falburkolatok világában! Több mint 2000 falburkoló panel, dekoratív falburkolat található webáruházunkban! Már több mint 9 éve forgalmazunk otthonunk felújításához design falburkolatokat! Saját termékünk a KERMA textilbőr falpanelek, illetve számos európai falpanel gyártó cég termékeit képviseljük!