Már lassan 10 éve vagyunk a hazai lakberendezési palettán! Fő profilunk és küldetésünk a különböző falpanelek és design falburkolatok gyártása és forgalmazása! Folyamatosan újítunk és fejlődünk, ennek eredménye a 2 új webáruház is!

Tíz évvel ezelőtt a falburkolatok között a falpanelek újdonságnak számítottak. Még mi is csak kutattuk és tanultuk ezeket az érdekes falburkolat megoldásokat! Mára több mint 2000 különböző termék kapható webáruházunkban, melyben számos anyagból, színben, formában és stílusban gyártott falpanel megtalálható. Az általunk gyártott Kerma műbőr falpanelek mellett számos gyártó termékeit képviseljük.Mint mindenben, nálunk is vannak kedveltebb, sikeresebb termékek és olyanok is, melyeket ritkábban választanak a vásárlók otthonukba! Ezeknek és tapasztalataink alapján indítottuk útjára egy új webáruházunkat, mely kizárólag a FlexWall pvc falpanelekre korlátozódik. A másik új webáruházunk pedig a mostani Kerma webáruháztól újabb, modernebb és felhasználó barátabb shoprenteres webshop. Ebben az áruházban szintén a falpaneleké a főszerep, de szeretnénk más lakberendezési termékekkel is bővíteni. A régi Kerma webáruház pedig megmarad csak a falpaneleknek és a design falburkolatoknak! 

PVC FALPANEL WEBÁRUHÁZ

Az egyik legkedveltebb falpanelünkre a FlexWall pvc falburkoló panelekre készült shoprenteres webshop, ami átláthatóbb azoknak, akik csak ezeket a típusú falburkolatokat keresik! Három kategóriába osztottuk a paneleket, melyek a famintás, kőmintás és a csempemintás pvc falburkolatok. Közel 170 különböző műanyag pvc falpanel közül választhatunk, melyek jó része készletről is kapható! 

pvc falpanelek beltéri falburkolatok, mely egy praktikus, olcsó és dekoratív falburkolat megoldás. Nem kell szakember a felrakásához, könnyen vágható, hajlítható, vízálló. Házilag, gyorsan és tisztán tudunk vele dolgozni! Megfelelő választás előszobába, nappaliba, konyhapanelnek, vagy akár a fürdőszobába is. Albérletbe is jó, mert árban kedvező megoldás! 

KERMA DESIGN WEBÁRUHÁZ

shoprenteres webáruházak az egyik, hanem a legjobb választás azoknak, akik mindig naprakész, gyors, letisztult, modern és felhasználóbarát online üzletet szeretnének üzemeltetni! Az új webáruházunkban tematikusan kereshetőek a termékek, átláthatóbb a kategorizálás. A falpanelek mellett szeretnénk majd más lakberendezéssel kapcsolatos termékekkel is bővíteni. 

TOVÁBBI WEBOLDALAINK:

Falpanelekről, termékeinkről készült bemutatkozó weboldal a falpanelek.hu site. Közkedvelt termékünk a Kerma falvédők, mely a falvedok.hu oldalon is megtalálható. Pvc falpanelekről készült bemutatkozó oldal a 3dfalpanel.hu honlapunk. 

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!